Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • haddent

    addikt

    válasz AMD Power #42029 üzenetére

    Hát igen.. van ízlésünk, Audival én is elfurikáznék. De szerencsére nem érzem hiányát semminek, inkább csak luxusból, presztizsből jöhetne, mert miért ne. De nem "kell".

    Közben voltam Obiban és le volt árazva egy ilyen Bosch gép 19 -re, gyorsan megbeszéltem, hogy jóaz otthonra ház körülre mosogatni is nem csk autóra kell ám migiri migiri ;] Hát brutális már ez a kis gép is. Egyébként ott az üzletben megfogdosva nagyon szarok a Kärcherek a leggagyibb puha hajlékony törékeny retek kis műanyag az egész :((( Mármint így 50 ezer Huf -ig bezárólag, onnantól nem is néztem.
    A Bosch -ból már ez is baromi stabil kis jószág, pumpa belül nem tudom milyen és meddig bírja, egyelőre nem érzem, hogy melegedne bármi baja volna, úgyhogy akár jó is lehet. De ha nem, akkor is, fele annyi mint a többi. Kettőt veszek egy olyan árán.. Jár hozzá fúvóka (olyan élesen és erősen tolja, hogy odaraktam az ujjam mint egy hülyegyerek jól el is vágta szó szoros értelmében baromira fáj, kb égési sérülés), illetve a végére egy kis tartály amibe mehet a szappanos víz és azt felviszi. Kiváló jószág, ennyit megér. Többet nem biztos, ez bőven sok szerintem. Már ezt sem szabad közelről a fényezésre tolni mert kilyukasztja mint az ujjamat :DDD

Új hozzászólás Aktív témák