Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• haddent

addikt

válasz diablo1984 #41547 üzenetére

Kormány, hát szerintem az már pl. túlzás. Nem tudom.. szerintem egy autó anélkül, hogy látszik a kipufogója hülyén néz ki egyszerűen pl. Az szerves része a működésnek miért kell takargatni. Nem kell 4 csöves dupla sportkipufogó de egy szép sima krómvég szerintem elférne. Csak ezen is spórolnak aztán elhitetik veled, hogy az a szép :DDD
    Egyébként persze nyilván én sem, sőt szerintem kb. senki itt a fórumon, nem vár addig amíg megrottyan valami, egyből helyreteszi.
    A "króm" (műanyag) feliratokat meg úgy tudnám máshogy megfogalmazni, hogy szerintem a dizájner aki az autót tervezte azt nem igen akarta ott látni. Ez, mint mondtam, olyan kötelező dolog. Elől-hátul középen márkajel, típus, esetleg űrtartalom :DDD Most tényleg? Az, hogy az Audi kirakja, hogy "W12" hát jó villogjon vele ha muszáj ( de minek??), de egy Corsára kirakni, hogy 1.0 12V ?? Meg hogy 2.0TDI ? :DDD Hát minek..

AMD Power "nem én vagyok az autóért" a család pontosan szó szerint ez mondogatja és gondolja rólam mióta megvan :W :C

Új hozzászólás Aktív témák