Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
Hát 1.9 turbo dízel megcsippelve mit vártál?
Nem tudom fejből, de talán 2 literes benzin turbó az opc, nem? Nincs akkora óriási különbség, főleg, hogy mondom, chippelve vagy szerintem.diablo1984 mi eredeti mi nem eredeti, erről lehetne vitatkozni. Számomra így eredeti, az meg egy giccses fogás, hogy krómozott műanyagbetűket ragasztanak a krómlécre
A márkajelzés elől-hátul mértani középpontban meg annyira dögunalmas, mindenki mindig mindent odatesz. Elől is és hátul is. Mintha mutogatni muszáj lenne, reklámozni, hogy ez itt egy X-Y autó. Én jobb szeretem a diszkrétebb dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 127db TV/Monitor Bazár (Samsung, LG, Philips, Sony)
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem tudom fejből, de talán 2 literes benzin turbó az opc, nem? Nincs akkora óriási különbség, főleg, hogy mondom, chippelve vagy szerintem.
A márkajelzés elől-hátul mértani középpontban meg annyira dögunalmas, mindenki mindig mindent odatesz. Elől is és hátul is. Mintha mutogatni muszáj lenne, reklámozni, hogy ez itt egy X-Y autó. Én jobb szeretem a diszkrétebb dolgokat.