Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Markizmark
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
Akkor rendben van.

Egyébként én Dayco cuccokat vettem amikor vezérlés csere volt. Bementem az egyik helyi autós boltba, és mondtam, hogy kell ez az. Adták a dayco készletet + valamilyen pumpát mondván jó minőség, meg a szerelők is ezeket viszik. Nekem ennyi elég volt. Amúgy is általában jó áraik vannak, nem bajlódom a netes rendelésekkel, ha nem muszáj és annyival nem olcsóbbak.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Új baba ágy matrac 140 x 70 x 10 cm Számla, garancia
- Sencor levegőtisztító SHA 8400WH
- Fellowes corsivo ülő/álló munkaállomás
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest