- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gban
veterán
válasz
haddent
üzenetére
1.7 -ért G? Akkor már inkább érdemes keresgélni, a H 2 volt és mostmár lassan 15 ezer km -t tettem bele (156 -al vettük
) és max csak azt költöttem rá amit én akartam nem "kért" semmi. Még ez a szíj nyüszörgés is megnyugodott ma reggelre. Ki lehet fogni..1,5-ért G 60e km-rel vagy H 2-ért, 156e km-rel: most oké, 3 év múlva oké, de mint korábban is írtam, mi lesz a helyzet 10 év múlva? G-ben lesz 200e km, H-ban 300e. Nem mindegy szerintem - bár lehet, nem lenne lényegi különbség, de a számok, meg az addig ráköltés azért szerintem mégiscsak jelentős különbséget mutatnak.
Az árkülönbségből kijön a 10 éves ráköltés, és még marad is.De ha az ár nem számítana, akkor értelemszerűen egész más kategóriát néznék.
És mivel számít az ár, így a befektetés időszaka sem mindegy, hogy 5-6 évre veszem, vagy 10-12-re vagy többre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Tado V3+ komplett okosotthon fűtés eladó
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- Új baba ágy matrac 140 x 70 x 10 cm Számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- MikroTik CCR2004-16G-2S+
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- G.Skill Aegis 32GB (2 16GB) DDR4 3200MHz ÚJ, AZONNAL KÉSZLETRŐL
- Corsair vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 DRAM 2400MHz C14
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) és max csak azt költöttem rá amit én akartam nem "kért" semmi. Még ez a szíj nyüszörgés is megnyugodott ma reggelre. Ki lehet fogni..