- MIUI / HyperOS topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kalandor #53022 üzenetére
13240 ft-ra jön ki ennél a kereskedőnél a grammra a fazonarany.
Most találtam egy ékszerészt a nagyenyed utcában, 12000 grammja és persze ő adja az aranyat, olyat csinál, amilyen csak szeretnénk és századmilliméterre pontosan az ujjunkra lesz csinálva, ingyen véséssel, ha szeretnénk. Ha viszek törtaranyat, akkor abból 6000-ért csinálja. (akár fél gramm, akár az egész)
Nagyon szimpatikus volt az öreg, kis üzlet, 30 éve óta ott van, 99%, hogy nála csináltatunk, és nem is csak az ár miatt. -
-
brownus
veterán
válasz
Kalandor #52986 üzenetére
van, karikagyűrűket vettem náluk múlt héten, a ferenc körúti üzletükben, két kedves eladólány szolgált ki.
a választékuk is nagy, szerintem érdemes benézni hozzájuk.
(akció is volt éppen, kaptam 35% kedvezményt ami nem jött rosszul. azt nem tudom, ez aktuális-e még, és, hogy mikre érvényes..) -
brownus
veterán
-
tildy
nagyúr
válasz
Kalandor #51209 üzenetére
Ugy nez ki.
Amit emvy mondott az konkretan Magyarorszagon magyar szuloktol szuletett gyerekekre vonatkozik a csj. torveny alapjan ( csak ez elkerulhette a figyelmet, hogy itt nem magyar egyik szulo, es nem ott szuletett a gyerek).Ellenben ugy nez ki az akadekoskodo ugyintezok nem veszik figyelembe, hogy nem igy tortent. Bezzeg a kisebbsegiek meg bejegyeztethetnek mindenfele nevet, de egy kulfoldi az ne akarjon vegyes nevet adni.
En felkeszultem, kikertem a velemenyuket a valasztott nevunkrol, es bar szep hangzasa van, azt mondtak, bar ez csak elozetes velemeny, de nem biztos , hogy engedni fogjak. Bar elvileg helysegnevek sem lehetnenek, azt megis lett noi nevkent Ozora.
-
-
FehérHolló
veterán
válasz
Kalandor #44029 üzenetére
35 alatt nem kapsz olyat, amiben szellőzik a lábad és egyben teljesen vízálló.
Nordic Face-t meg kerüld messze cipőben. Legutóbb példányom belőle 25k körül, rá volt írva, hogy teljesen vízálló, leimpregnáltam. Első túrán belecsúszott a lábam a patakba, az orrát érte valamennyi víz, de nem süllyedt el. Ezután a legkisebb vízplecsnitől is átázott az orra, bárhogy szírtgattam.
(Boltban meg előadták, hogy egy túracipőnél nem rendeltetésszerű használat, ha belelépek a patakba.. Érdekes, a Merrel és a Vasque cipőim mind bírják a patakban való 5-10 perces sétát is, pedig goretexes az orruk.) -
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Kalandor #38414 üzenetére
az attól függ, de amúgy 1: b 2: preferált családtag de lehet barát is. Dolga hagyomány szerint az is, hogy ha a szülőkkel valami történik, akkor ők nevelik fel a gyereket. Barátok meg jönnek-mennek, ezért általában rokon, leginkább testvér szokott lenni a keresztszülő.
De persze ez nem mindenhol van így, nincs kötött szabály.
-
parandroid
félisten
válasz
Kalandor #36561 üzenetére
Biztosítás ügyében nemigen tudok tanácsot adni. A bankkártyám nekem működött, OTP-s dombornyomott Mastercardom volt (van, de ugye már nem használom), elfogadják itt is mindenhol. Prepaid internet kb mindegyik egykutya, a legegyszerűbb az Aldiban/Lidlben a pénztárnál is árult Sim-kártya, illetve ahhoz kapható prepaid feltöltés, de itt a telefonos üzletek általában nem csak egy szolgáltatóval foglalkoznak, tudnak tanácsot adni, hogy milyen használatra melyiket éri meg beszerezni.
p
-
FehérHolló
veterán
válasz
Kalandor #36561 üzenetére
Mi nemrég kinn vettünk németben vodafone-osat, mert a főnök szerint az volt a legolcsóbb.
Biztosítás szerintem majdnem édes mindegy, hogy kinél.Arra vigyázzatok, hogy nagy többségben sehol sem fogadják el sem a visa, sem a mastercard kártyákat.
Más: Lehet, hogy inkább az óttós topicban kellene feltenni, de bikázásnál miért a pozitívat kell először felpakolni?
-
Tim82
félisten
válasz
Kalandor #35983 üzenetére
Miért, kölcsönadta?
Elvan ő szerintem a 2X-szel. Hacsak nem kapott valami új telefont az LG-től.
Mai napi first world problems, ha már szabadságon vagyok (kötelezően ki kellett venni, munkahelyi szerver migrálás miatt úgysem tudunk ma dolgozni
):
- kellene beüzemelnem itthonra egy új routert (TP-Link TL-WDR3600) és akkor már Vargalex-féle OpenWRT-vel
- hozzá új NAS-t (Zyxel NSA-310) + hálózati megosztások stb.
- a régi routert (Linksys WRT160N) be kellene állítani wireless ethernet bridge-ként a Popcorn A-100-hoz, hogy menjen vájörlessz a NAS-ról a filmlejátszásDe lusta vagyok ezekhez szerintem. Túl szépen süt a nap.
Kalandor: ha ezek beállításán túlleszek, majd én is leszarom. De ha ezek megvannak, akkor szegény leterhelt T60-am, ami eddig kb. mindent csinált (torrenttől médialejátszón át játékgépig), nagy részben tehermentesítve lesz. (Ráadásul akár a médialejátszó, akár a NAS együtt is valamivel kevesebbet fogyaszt a laptop + dokkoló párosnál, a kényelmi faktorról nem is beszélve.)
-
adalbert1
veterán
válasz
Kalandor #31877 üzenetére
Mi számít jó cipőnek? Mert én már lassan ott tartok, hogy egy jó ágyat egyszerűbb venni, mint egy jó cipőt, ami minden kritériumnak megfelel (persze 100k felett lehetne kézzel készített darabot venni, ami tökéletesen passzol, de ennyi pénzem egyelőre nincs cipőre - főleg, hogy akkor abból jó lenne minimum 2 pár, hogy egyenletesen kapják a terhelést is) - főleg, hogy az ár és a márka sokszor nem áll arányban a minőséggel.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Kalandor #29527 üzenetére
Erről jut eszembe..
[általában értve]
Jogom van f.szt rajzolni a homlokomra, és így lemenni az utcára. Neked jogod van engem ezért hülyének nézni.
Jogom van emberek közé menni a rajzzal a homlokomon. Az embereknek joga van engem megbámulni.
Neked jogod van engem közterületen lefényképezni. Nekem jogom van ezt engedni vagy megakadályozni.Jogod van a rólam a f.szos homlokkal készült képet visszanézned a fényképezőgépeden, de nincs jogod megmutatni azt a melletted álló barátnődnek, vagy a melletted álló 2 fős baráti társaságodnak az én engedélyem nélkül, hiszen az engedély nélküli közzététel. Mindamellett nekik joguk van engem ezzel egyidőben megbámulni f.sszal a homlokomon.
Csak nekem fura ez az "adatvédelmi" törvény vagy mi?
-
-
válasz
Kalandor #28899 üzenetére
Hogy én is csinálom
? Évente veszek 200k-ért új gadgetet, hogy menőzzek vele
? Nem, én inkább több évre veszek valami minőségi cuccot, és sokáig megtartom, mert tudom hogy ha én vigyázok rá, évekig kihúzza nálam, nem évente verem a pénzt olyan dolgokra, amitől azt hiszem én vagyok a "faszagyerek". Tudod hogy úgy értem, ha az embernek van 200k-ja telefonra, akkor a felét nyugodtan odaadhatja egy segélyszervezetnek, és 100k-ból vesz ugyan olyan Apple logó nélkül. Én is vehettem volna drágább fülest, de nem tettem, inkább adományoztam, pl a vörös iszap károsultjai számára. Amit szerintem az első iPhone várásló gyerekek nagy része nem tett meg.
#28898 tildy: Nekem is volt pár Sennheiser, de valahogy sohasem jött be igazán, azóta AKG K141 és egy K330 tulaja vagyok márkán belül, a többi Superlux.
#28900 neduddki: Tudom én, pár napja haverom noname fülesével hallgattam zenét, hát... inkább kivettem a fülemből. Az ember valahogy megszokja az igényes dolgokat, és ragaszkodik hozzájuk, persze csak ha jó ár/érték arányban van, akkor (pl.: Superluix fülesek, amiből nagyon sok pörgött már a kezeim alatt).
-
tildy
nagyúr
válasz
Kalandor #28897 üzenetére
Azert egy 5k-s meg egy 30k-s fules kozt azert sok esetben hallhato a kulonbseg. Meg egy 30k-s, vagy 20k-s fulest nem ketevente cserelget az ember.
(Mondjuk egy ar-ertek aranyban jo fules ara "szerintem" 10-30k kozt mozog, es ezt biza addig hasznalja az ember , amig el nem torik/tonkre nem megy.)Amiota volt sennheiserem meg AKG-m, azota en is inkabb utobbi fele hajlok. Mar a 3. van a csaladban ( egy agybadugos k324 , volt egy k301, ami jopar ev hasznalat utan eltort a munyagnal, es van egy 514es)
-
válasz
Kalandor #28892 üzenetére
Aki menőzni vesz valamit, az akár hitelt is felvesz hogy legyen, úgy már nincs rá keret hogy adakozzon
. De ha fogadni akarsz, hát legyen, rajtam ne múljon
!
#28895 Kalandor: Írtam én olyat
?
#28893 neduddki: Az nyitott, én főleg fél nyitottat használok, bár ha olyasmi kéne akkor AKG K601/701-es vonalon mozognék, csak nekem annyi cash-t nem ér meg
.
-
válasz
Kalandor #28889 üzenetére
Látod, ez a gond, nem akarod hogy te sem akarod megérteni hogy egy 5k-s füles miben más mint egy 30k-s. De telefonból meg ugyan azt megkapod negyedáron (had ne írjam már le még 35264616*). Szóval míg én olcsóbban megveszem, árban sem bukok annyit rajta, ha esetleg el akarom adni, ezek meg évente veszik a csili-vili vackokat, amin buknak ezerrel. Nem is az a gond hogy megveszi, vegye ha van rá pénze, és ha szüksége van rá, de ők nem azért veszik mert fontos, hanem mert ettől menőnek érzik magukat (ezt is leírtam már párszor). Azért hogy a suliban/munkahelyen/haverok között felvágjanak vele. Tudod, ezeknek a "gyerekeknek" a nagy része nem ismeri azt hogy adok a hajléktalannak 500Ft-ot, hogy vegyen belőle enni valamit, és ez szúrja a szemem igazán.
#28890 neduddki: Annyiért én is vettem volna, az nagyon jó ár.
#28892 Kalandor: Igen, mindezt úgy hogy én adakozom is mellette.
-
válasz
Kalandor #28883 üzenetére
Persze, ez is igaz. De 2000Ft-os füles nem lesz olyan mint a 30k-s AKG, és itt nem arról van szó hogy pusztán "menőzünk" egy fülessel, mert telefonból 50-100k körül simán kapni olyat amit ők 200k-ért vesznek. De nem azért veszik, mert létfontosságú, mert kell, vagy mert egy másik készülék ugyan azt nem tudja, hanem hogy ők legyenek valakik, hogy egy Apple telefon csillogjon meg a kis mancsaikban, mikor délután beülnek az IMax-ba.
#28887 tildy: Én is erre gondoltam. Bár más ok talán nincs is rá.
-
concret_hp
addikt
válasz
Kalandor #28883 üzenetére
mondjuk egy fejhallgató valszeg sokkal lassabban veszít az értékéből, mint egy telefon és egy minőségibb darabot valószínűleg addig is használhatsz mialatt újabb 5 iphone generáció lecserélődik
egyébként szerintem is mindenki költsön arra amire akar, nekem az a durva, hogy van aki ezért sorban is áll
-
-
concret_hp
addikt
válasz
Kalandor #28866 üzenetére
szerintem inkább a sorbaállás a durva, nem az, hogy emberek vesznek ilyen dolgokat
mi lenne az amiért egész nap sorban állnál, ha másnap megveheted 2 perc alatt ugyanannyiért, ugyanazt, ugyanott stb. mert mondjuk amikor olyan van, hogy nyit valami bolt és egy 100K-s cuccot meg tudsz venni 70Kért, akkor még azt mondom, ok, hogy ott állsz fél napot, de így sztem elég erős.szerk: egyetlen esetet tudok elképzelni, hogy valaki megveszi a legeslegelsőt amit a világon meg lehet venni, elrakja a blokkot és elárverezi, mert tuti akad valaki, aki ezért fizet annyi pénzt, hogy megérje.
-
válasz
Kalandor #28868 üzenetére
Persze, de az én életszemléletem magyarázat nélkül is elfogadott manapság, a 21. században. Hogy van két PC-m (amiből az asztalit már nagyon ritkán használom), és igényes vagyok a zenére, így minőségi fejhallgatót vagy hangfalat veszek. Más meg 200k-ért IPhnoe-t. Sőt, még én vagyok különc, mikor valaki mondja:
XY: - "Majd rád keresek Facebookon"
Erre én: - "Nyugodtan, úgy sem vagyok fent."
Ekkora kapok egy érdekes tekintetet, mint ha kívülálló lennék, vagy nem is léteznék, mert nem vagyok egy közösségi háló tagja.
Megértem ha használtan vetted, úgy még meg is éri, ha tömegcikk kell
.
-
válasz
Kalandor #28866 üzenetére
Még hogy egy fejhallgató
? Kikérem magamnak
! Igen ám, de ezek napi használatos dolgok, asztali PC ugye otthon, másik meg albérletben, fejhallgató utazáshoz, stb
. Bár ahogy látom, te sem vagy elveszve, és még egy iPhone is befigyel
.
#28865 lujó55: Én is erre gondoltam, azt hiszik ettől lesznek valakik, nekem meg aztán tök mindegy hogy milyen telefon lapul a zsebében
.
-
kételkedem
addikt
válasz
Kalandor #28572 üzenetére
Egyelőre a hidegebb monszun övezet időjárását és klímáját nem volt szerencsém megtapasztalnom, de a horvát tengerpart nyári illata, klímája nagyon kedvemre való. Olyan helyen voltunk ahol rengeteg növény volt, így nem volt elviselhetetlen a forróság és a levegő is nagyon finom fűszeres illatú volt!
-
Traxx
őstag
válasz
Kalandor #22089 üzenetére
Nem szoktam ilyet írni, de erre +1. Igazad van. Amikor én jártam egyetemre, akkor nem tudom, volt-e ilyen "kedvezmény" (2005-ben végeztem). De ha lett volna, nem használtam volna ki. Lehet hülyeség, vagy büszkeség, de akkor is. Nyelvvizsgán se kértem felmentést, mert tudtam magamról, hogy meglesz...és igazam is lett
Magának a papírnak ugyan ezt leszámítva sosem vettem hasznát, de a nyelvtudásnak igen (angolról van szó).
Amúgy én egy kerekesszékes srácot ismertem az egyetemről, és egy ismerősöm egy szintén mozgássérült lánynak és egy vak fiúnak volt a mentora (ha ez jó szó rá). És ők kb. a legjobbak voltak az adott szakon, ami a tanulmányi eredményt illeti.
-
lujó55
addikt
válasz
Kalandor #22083 üzenetére
Én süketelek, ember? Hányan diplomáztak már nálad, de most őszintén?
Mégegyszer: félrehallásod van! Hogy jön ide az ingyenes oktatás? Ehhez semmi köze. Nem kell kisarkítani az állításokat. Itt egy példa, hogy értsd, mi az, hogy negatív diszkrimináció. Gondolom olvasni tudsz még, csak a szövegértéssel vannak gondok...
Fogyatékos kérdés, ha már nem vehetem a számra őket (pedig van fogyatékkal élő a rokonságomban is), de mindegy ez akkor legyen a te szuverén kiváltságod. Jó?
Kérdés: csináltál-e már olyat, hogy egy vak kislány felvételizett az egyetemre és te olvastad fel neki az írásbeli kérdéssort, egy másik kollégád pedig írta amit a kislány diktált.
Neeem? Akkor miért is oktatsz ki? -
válasz
Kalandor #22082 üzenetére
Nem könnyű nekik (mármint a fogyatékkal élőknek), sőt nem is erről beszéltem, egyáltalán félrevezeted a témát. Arról a csalókról beszélek akik átb@sszák és kihasználják a törvény kiskapuit, nem azokról akik fogyatékkal élnek (baleset során kialakult vagy természetes, esetleg születés során/alatt létrejövő komplikációk/rendellenességek miatt) és természetesen jár nekik, sőt meg is érdemlik azt a támogatást (anyagi vagy juttatásbeli) amit kapnak...
(B)#22085 Kalandor(/B): Khm. ha megtehetném, és ki tudnám játszani kiskapukat, akkor nem zárulna be a kör.
-
válasz
Kalandor #22079 üzenetére
Nem arról van szó hogy akik ezeknek vallják magukat, azok is. Ez pusztán példa volt. Nem egy embert ismerek aki romának vallotta magát, mert épp nagygazdaként így több támogatást kap és magasabb összegű hitelt vehet fel.
"Ha romának/cigánynak vallom magam" - ez nem igaz, hátrányos helyzetben élők kapnak plusz esélyt.
Előnyben részesítés:
-hátrányos helyzetű
-halmozottan hátrányos helyzetű
-fogyatékossággal élő
-gyermekét gondozóNem azzal van a gond hogy roma/nem roma, terhes/nem az vagy éppen fogyatékos-e, hanem azzal hogy azok is kihasználják akiknek nem kellene.
-
lujó55
addikt
válasz
Kalandor #22079 üzenetére
Akkora félrehallásod van, mint ide Casablanca!
Egyáltalán nem erről van szó! Az ember igazságérzetét bántja, ha hülye törvények és szabályozások születnek. Bármilyen furcsa, én sem értek egyet vele, pedig nagyon is közöm volt a felsőoktatáshoz a múltban.
Semmi bajom a hátrányos helyzetűekkel. A cigány muzsikusokat szeretem, ők is engem, mert tudok mulatni. Segítem a várandósokat amikor találkozok velük, mert ők biztosítják a jövőnket. Támogatom a fogyatékkal élőket és a beteg gyerekeket, a cégen belül is szoktam adakozni amikor valami felhívás jön, hogy gyermekétkeztetés, leukémiás, cunami áldozat, fukusima, új szívre gyűjtenek meg mittudomén! Le se írom, mennyi az adóm 1%-a amit most valami hajléktalanközpontnak toltam.
De: az extra jogokat nem ez alapján kéne osztogatni ha képzésről van szó! Sajnos a diploma ma azt jelenti kishazánkban, hogy jogom van hülyeségeket pofázni mert másnak nincs. Az mindegy, hogy végigbukdácsolta, vagy másolta a diplomamunkáját máséról, vagy végigszopta a dékáni hivatalt. A lényeg, hogy többet ér a piacon, mint akinek nincs. És ezért képesek elmenni főiskolára vagy egyetemre azok is akiknek tényleg csak egy papír kell, hogy majd felnézzenek rá a cigánykurvák a BMW hátsó űlésén, vagy az edzőteremben. Mert az esze alapján ugye még egy érettségit sem tudna letenni.
Tessék már végre felfogni, a felsőoktatás annak való és azt kell támogatni akinek megvan a képessége, szorgalma és kreativitása, de anyagilag nincs esélye, hogy továbbtanuljon. Anyagi támogatást kell adni, nem plusz pontokat. Vegyenek a szegény tanyasi gyereknek számítógépet, meg könyveket vagy támogassák az utazását, de ne azért csináltassa már fel magát a celeb cicababa, hogy bejusson a jogi karra aztán Dr.Celeb lesz, bár fogalma sincs milyen szakra járt. Mástól viszont - aki szívvel-lélekkel tanult csak éppen kevesebb pontja van, mert nem jól elemezte Adyt a részeg irodalomtanárnál érettségin - elveszi a férőhelyet.
Érzed már a különbséget? Na ezért tiltakozik az egész EU-s felsőoktatás az ilyen hülye döntések miatt. -
kraftxld
félisten
válasz
Kalandor #17771 üzenetére
De ez most jó telefonnak számít?
Nagyon durva, hogy 10 évvel ezelött majd összeszartam volna magam ha bármelyik telefont megkaphattam volna. Most itt a lehetőség, ingyen is van aztán totál hidegen hagy. Amire én használom, hogy telefonáljak vele, ébresztő, meg email. Hogy milyen csengettű, kamera, fingógép vagy mittomén milyen rootolható OS van rajta totál hidegen hagy.A zsírúj céges HP Probook is csak ott figyel a sarokban, felhúztam rá az image-t, aztán azóta is a 4 éves saját T61-el melózo.
-
-
pohár
félisten
válasz
Kalandor #12860 üzenetére
attól miért nem lehet leírni hogy üd. cs.?
Tobey... szokj hozzá a felirathoz, sokkal jobb úgy, pár szinkronhang eléggé el van cseszve az eredetihez képest
@... miért nem csaptad rá az ajtót? komolyan bolond az a vénasszony, ne foglalkozz vele
megetted a csokiját, beszarok -
fokukac
nagyúr
válasz
Kalandor #9675 üzenetére
áhh, letöltöttem a bétát, és csonttá fagyaaasztottam (megnyitottam vele az mkv-t), lehet, hogy túl öreg ehhez ez a program
pedig itt az lenne a lényeg, hogy menjen közben a videó is, hogy javítsuk a hibákat...
Pohár: az első 3-4 évadhoz. Sajnos, ahhoz nincsen HD-s verzió, illetve ami van, az nem jó, az xvid-es rip-ekhez valót kéne úgy átkonvertálni, hogy jó legyen...
-
ClayMore
aktív tag
válasz
Kalandor #9656 üzenetére
van fent szám záras is ami nekem van és azt is pikk pakk ki tudja pörgetni mint a sima vacak biciklizárakat. csak húzod magad felé és tekergeted. ahol megakad kicsit ott a szám jó helyen van. a cégeimnél is ilyent használtak az IT-sok.
tegnap végig egész este pick-lock-os videókat nézegettem, van ez a zár:
mul t lock
5k ba kerül kb és elég komplex zár, van benne lopásgátlós "megakadós" gombás meg I-szelvényes csapocska is és ezeket is simán feltörik csak bonyolultabb szerszám kell hozzá. brutál h milyen szerszámaik vannak ma már:
[link] -
-
Tim82
félisten
válasz
Kalandor #7573 üzenetére
Abból sehogy, X31-ből/X32-ből viszont dokkolóval simán. (IBM-nél nem szerették a régi Intel integrált GPU + DVI együttes kombóját.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Windows 11
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- MIUI / HyperOS topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Goddess of Victory: Nikke
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Filmvilág
- Xbox Series X|S
- Azonnali navigációs kérdések órája
- További aktív témák...
- Dobozos Új gamer MSI Katana 15 /i7-12650H/16GB/1TB SSD/RTX 4070 8GB GB/144Hz/Gari
- Huawei Watch Fit 4 Pro 3 év garancia, Huawe Freebuds 2
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- Dell Precision 7670 FHD+ i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1T G4 / Quadro RTX A4500 16GB / HU vb Pro tervező
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest