- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Légies iPhone halvány színei
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
brownus #54697 üzenetére
Eddig is a fejem fogtam ezektől, de most végiglapoztam azt ott vagy 3 napra visszamenőleg...
Óóóóbbbazmeggg...Az biztos, hogy elképesztő, mennyire a dns-ében van néhány embernek ez a fajta tömegpszichotikus hajlam.
Milliószor idézett Brian élete jelenet...Valamikor régen sok ember elkezdte mondani, hogy Isten van, meg Jézus, és voltak akik szerint csak Allah van, megint mások szerint sok isten van, és voltak akik szerint van Buddha, stb... Mikor elég sok ember gyűlt össze, akkor elkezdték egymást meggyőzni, és mikor nem ment, akkor vallási háborút hirdettek, oszt leeresztettek véréről pár embert a másik táborból..
Nem az a baj, hogy ezek a kemtréles faszságok milliószám ragadnak át emberekre (bár bántás, és minden ember ismerete nélkül szerintem ez egy bizonyos valódi(értelmes, felvilágosult, tanult) IQ szint fölött nem jellemző ilyen elvakultan) és emberek százai, ezrei vannak meggyőződve róla, hogy a Föld lapos, és le fognak esni róla hajóval, hanem hogy ezek az emberek b.ssza meg bármikor szembejönnek velem az utcán, autóval is, ugyanúgy szavazhatnak, mint én, ugyanolyan jogaik vannak, ugyanezt nevelik a gyerekeikbe, és a többiek már rég belefáradtak az érvek magyarázásába, mert mint tudjuk, nem érdemes vitatkozni a hülyékkel, mert lesüllyedünk a szintjükre, és tudjuk mi lesz... És ha szembejön egy ilyen autóval, és nekemjön, megöl, mert szerinte én "tudjukmi" vagyok...
Szörnyű tudni, hogy valaki a saját szemének, fülének, érzékszerveinek nem hisz, mert az agyában valami hanyattesett, és sem érv, sem bizonyítékok, sem semmi és senki nem győzheti meg az ellenkezőjéről, mint amit az agya megszült.
Én nem állítom, hogy a - nevezzük most csak úgy - normálisak a világ minden titkát, részletét ismerik, és vannak olyan dolgok, amikre senki, még a fantáziavilágban élők sem tudják a magyarázatot, de az ő álláspontjuk alapján azonnal öngyilkosnak kellene lenniük, hiszen mindenki és minden ő ellenük van, és akkora az összeesküvés szintje, hogy nincs menekvés.De ki lesz ezeknek az Onoda Hirooknak a Yoshimi Taniguchija, aki egyszer megmondja, hogy nincs háború, és vajon elhiszik-e?
-
-
parandroid
félisten
válasz
brownus #54697 üzenetére
Nem, ezeknek szép nagy tábora van, a másik hasonló gyöngyszem a gyógyszeripari összeesküvés-lobbi, akik szerint a gyógyszercégek (illetve azon keresztül a tuggyukkik) szándékosan mérgeznek minket, hogy minél több gyógyszert adhassanak el, és természetesen az összes orvos, és a világ összes kormánya a zsebükben van. Ennek az egyik oldalága az oltásellenesség, akik szerint a csecsemő- és gyermekkorban beadott oltások arra szolgálnak, hogy a gyerek betegesebb legyen, és később, ahogy felnő, minél több gyógyszerre legyen szüksége. És sajnos ezeknek a hívei már százalékban mérhetőek. Olyannyira, hogy a US-ben ennek a divatnak köszönhetően már a csoportos immunitás (herd immunity) sem működik úgy, ahogy kellene.
p
-
-
Integra
titán
válasz
brownus #53444 üzenetére
apámnak is 3-4 hónap az előjegyzési idő műtétre.. :-/
amúgy, ha fizetsz, akár holnap megcsinálják neked az mri-t. huszon-harmincezer csimpitallér asszem.nálam meg azért, hogy bejelentkezzek a laborvizsgálatokra, először bekell mennem személyesen regisztrálni a vérvétel miatt. kérdem miért nem lehet ott reggel egyszerre regisztrálni és azonnal labort végezni? mert nem lehet... komolyan, ez egy vicc.. ja és ott helyben jobb ablaknál 2 perc alatt beüti a lakcím kártyám, meg megnézi a beutalót, majd visszaadja és jövő héten mehetek. mondja, itt mellettem a bal ablaknál adja majd be a papírt (mellette ülő nőről van szó). ezért kellett autóznom ma is. egész elképesztő a szervezettség.. ja és mindehhez miért a háziorvosnál kell átverekednem magam a nyugger seregen? (éljen a vizit díj eltörlése, taps..) miért a háziorvosnak kell megírnia ezt a szaros labor beutalót? sportorvos miért nem írja meg? úgyis hozzá kell mennem az eredményekkel.. ja, persze, ugyanoda, majd egy harmadik alkalommal..
----------------------
ezeket az embereket nem érdekli ilyen, sosem tanították meg őket gazdaszemmel járni, figyelni, a közös, a más tulajdona sosem jelent számukra értéket, amit megkell becsülni és vigyázni rá, ez a fajta olyan, hogy neki egyszerűen jár és kész. alapvető jellemhibái vannak az ilyen embereknek és biztos vagyok, hogy ez az életük többi részére is negatívan hat ki.
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Apple MacBook
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kuponkunyeráló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Formula-1
- Fotók, videók mobillal
- VR topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Reklámblokkolók topikja
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Dobozos Új gamer MSI Katana 15 /i7-12650H/16GB/1TB SSD/RTX 4070 8GB GB/144Hz/Gari
- Huawei Watch Fit 4 Pro 3 év garancia, Huawe Freebuds 2
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- Dell Precision 7670 FHD+ i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1T G4 / Quadro RTX A4500 16GB / HU vb Pro tervező
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest