- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
Integra #55894 üzenetére
Azért ennyi pénz összeszedéséhez még külföldön is igen jó pozícióban kell lenni (már ha alkalmazott az ember) - persze jogos az összeg, minél több, annál jobb.
Az más kérdés, hogy ha ez tenné ki a vagyonom (vagy megtakarításom) nagy részét, akkor biztos nem raknám be 1 alapba az egészet.
-
adalbert1
veterán
Ha jól emlékszem, egy korábbi hozzászólásodban felmerült az külföldi munkavállalás előnyeként, hogy hazaköltözés után az ott megtakarított pénzből lehet itthon élni - szerintetek mekkora az a vagyon, ami mellett el lehet képzelni, hogy soha többet ne dolgozzon az ember, vagy nyugodtan elvállaljon olyan munkát is, amit szeret csinálni, de nem fizetik jól meg? (gondolva itt az early retirement extreme és mr. money moustache jellegű írásokra, feltételezve egy átlagos életszínvonalat).
-
adalbert1
veterán
válasz
fokukac #54818 üzenetére
Nem vagyok otthon webfejlesztésben, épp ezért nem tudom, miért nem lehetne többféle designt megalkotniuk a tartalomhoz, és a user választhatna közülük (mint a css zengardennél). Szerintem sokkal felhasználóbarátabb lenne.
-
adalbert1
veterán
Az ilyenekről mindig ez a könyv jut eszembe (igaz, olvasni még nem olvastam, sokalltam a 15$-os árat a kindle változatért
).
-
-
adalbert1
veterán
válasz
bandus #37237 üzenetére
Miért, mire képesek?
Számomra inkább az a durva, hogy az összes fesztiválon van olyan előadó (BS: Wu-Tang, Nas, Hegyalja: Slayer, a voltról nem tudok senkit kiemelni, de kellemesnek tűnik a program) akit megnéznék, de az utazgatáshoz, szállás szervezéshez és egyéb kényelmetlenségekhez egyáltalán nincs kedvem... A szigeten meg kb. csak olyanok lesznek, akiktől szívesen meghallgatnék 1-2 számot, de azért meg nem fogok 1 napijegyet kifizetni, még pl. a fent említett 3 előadó bármelyikére szívesen elmennék, ha csak a szigetre kellene kiugrani... -
adalbert1
veterán
válasz
Kalandor #31877 üzenetére
Mi számít jó cipőnek? Mert én már lassan ott tartok, hogy egy jó ágyat egyszerűbb venni, mint egy jó cipőt, ami minden kritériumnak megfelel (persze 100k felett lehetne kézzel készített darabot venni, ami tökéletesen passzol, de ennyi pénzem egyelőre nincs cipőre - főleg, hogy akkor abból jó lenne minimum 2 pár, hogy egyenletesen kapják a terhelést is) - főleg, hogy az ár és a márka sokszor nem áll arányban a minőséggel.
-
adalbert1
veterán
válasz
FehérHolló #28829 üzenetére
Kár, hogy nincs már poltopik, kíváncsi vagyok, hogy mi folyna benne...
A ma megjelent írások közül az egyik legjobban tetsző kifejezés: proletár mohóság. -
adalbert1
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Hálózati / IP kamera
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hobby rádiós topik
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest