- One mobilszolgáltatások
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- MIUI / HyperOS topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
brownus
veterán
öööö, azt most linkeltem vagy csak akartam
még mindig nem lehet politikai jellegű, de vicces hsz-ket írni?
na mindegy...ááá, ok, sry! most már látom megint a hsz-t. akkor nem hüjültem meg
-
brownus
veterán
Ez nagyon szomoru, asszem a sorozat topikban beszelgettunk errol, hogy ket meleg baratom emiatt is ment ki a hanyatlo nyugatba. Ott nem inzultaljak oket ha kezen fogva setalnak az utcan...
Az ilyen korlatolt, buta embereknek kivanom, hogy legyenek meleg gyermekei. Egy ilyen csaladban viszont szegeny gyerek milyen frusztralt felnotte valna...
Noverem fia, a ferje sved, es kint elnek, david, az unokaocsem meleg. Kerdeztem oket, (meg regebben) hogy fogjak kezelni? Annyit mondtak, hogy ez nem kerdes, nem is ertik, hogy ilyet kerdez barki is, mert a lenyeg, hogy boldog legyen. Pont.
-
brownus
veterán
ezen besz.rtok
jobb lesz ha ezentúl vigyáztokeskü, legközelebb elmegyek ezeknek az idiótáknak egy összejövetelére, tüntetésére, beépülök jól, és addig sz.patom őket valami marhasággal míg tömeges öngyik nem lesznek:d szerintem a haverok közül páran simán jönnének velem
-
brownus
veterán
válasz
Integra #59383 üzenetére
erre is van segítség
kinyomtatod és kész is! :d
ez is kész
ma remek dolgok jönnek velem szemben
-
brownus
veterán
válasz
fokukac #59366 üzenetére
van segítség! :d
-
brownus
veterán
asszem ez ide elfér
Who's Fucking: Josh and Debra
kicsi nsfw, és legyen mondjuk 14+ !? -
-
brownus
veterán
válasz
parandroid #54698 üzenetére
én már belénk oltott nanorobotokról is olvastam... :d
régi kedvencem, az ásványvíz mizéria körül, hogyha rózsaszínű kupakos palackból iszod a vizet, akkor homokos leszel! :d ezért sok macsó homofób kizárólag bubis vizet iszik, mert ugye annak kék a kupakja...
-
brownus
veterán
ha egy kis vidámságra vágytok; HAARP, Chemtrails, és ami mögötte van
Mi lehet ebben a bögyös füstben?Tegnap megfigyeltem szinte mindegyik más alakban terült szét.Ebből azt gondolom mindegyik más - más hatóanyagot tartalmazott.Engem ez irritál a legjobban. hát besírok, komolyan, az ilyenek miért léteznek?
jajj, remélem nemvótmég, én szerettem volna az első lenni, aki megajándékoz benneteket ezzel a gyöngyszemmel
-
brownus
veterán
-
brownus
veterán
válasz
FehérHolló #54065 üzenetére
-
brownus
veterán
válasz
Integra #53443 üzenetére
én ma kaptam koponya MRI-re időpontot, május 23:d a máv kórházban csak júniusra tudtak volna adni, a többit már fel se hívtam...
ez durva, kibasztt 3 hónap!?!?
(#53411) Integra, arra nem gondolnak, hogy esetleg miattuk baja lesz az autónak, és ha más segge alatt nem is, lehet alatta fog egyszer megállni! idióták...
-
-
brownus
veterán
válasz
Kalandor #52986 üzenetére
van, karikagyűrűket vettem náluk múlt héten, a ferenc körúti üzletükben, két kedves eladólány szolgált ki.
a választékuk is nagy, szerintem érdemes benézni hozzájuk.
(akció is volt éppen, kaptam 35% kedvezményt ami nem jött rosszul. azt nem tudom, ez aktuális-e még, és, hogy mikre érvényes..) -
brownus
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- Apple iPhone 8 - 256 GB - fekete (152)
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest