- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FehérHolló #55481 üzenetére
Ment privát üzenetet a változásokról, s benne volt, hogy ráutaló magatartással (a szolgáltatás továbbhasználatával) elfogadod.
-
Ezer éve tilos a politizálás a fórumon, pedig sokáig küzdöttünk azzal, hogy megmaradhasson, 2004 júniusától 2009 februárjáig ment a politizálás, rengeteg sok moderátori energiát elvonva, és nagyon sok feszültséget szítva. Konkrétan volt olyan, hogy összevesztek a poltopicban, aztán a szakmai részlegben meg írta a másik a alaplapos kérdésére, hogy tudja mi a válasz, de egy büdös komcsinak nem segít.
Tényleg benne van a szabályzatban is, nem titkos, a legutóbbi nagy szabályzat reorganizációnál egyébként tavaly külön privát is ment mindenkinek (2013-02-03 14:13:49-kor), ha máskor nem is láttátok, akkor biztosan kellett.
A szabályzatba pedig belinkeltük ezt a hosszabb kifejtést is.
Jó látni, hogy értelmes arcok vagytok, akik egy jó darabig under the radar értelmesen tudtatok erről beszélni, de én meg nem mondhatom azt, hogy jó rendben, X meg Y és Z beszélget a politikáról, mert értelmes arc, a többiek meg nem.
Viszont.
Öt (5) év (esztendő) telt el a poltopic legutóbbi bezárása óta (ami a netes időszámításban egy fél örökkévalóság), annyit mi is megtehetünk, hogy legalább egy esélyt adunk annak, hogy az eltelt években bölcsebbek és kulturáltabbak, de mindenképpen higgadtabbak lettek a fórumozóink a politika terén (is), ezért megnyitottam ezt a topicot.Normális hangnemet, higgadtságot, kulturált beszédet várunk el egymás és (nagy levegő) még azok iránt is!
-
-
-
válasz
Kalandor #53022 üzenetére
13240 ft-ra jön ki ennél a kereskedőnél a grammra a fazonarany.
Most találtam egy ékszerészt a nagyenyed utcában, 12000 grammja és persze ő adja az aranyat, olyat csinál, amilyen csak szeretnénk és századmilliméterre pontosan az ujjunkra lesz csinálva, ingyen véséssel, ha szeretnénk. Ha viszek törtaranyat, akkor abból 6000-ért csinálja. (akár fél gramm, akár az egész)
Nagyon szimpatikus volt az öreg, kis üzlet, 30 éve óta ott van, 99%, hogy nála csináltatunk, és nem is csak az ár miatt. -
-
-
-
-
-
-
Ismertek korrekt ékszerboltot (vennék, nem javítás) Budapesten?
-
Ehh, akkor ez szisztéma, volt kolléganőm lánya összejött egy olasz pasival és született gyerekük kint. Persze, hogy a pasinak mégse kellett a csaj, haza is jött a kis Michelangelo Ronaldo Raffaello Tuttimuttielloval (valami ilyen szép neve van), és nem akarják egy éve megadni neki az állampolgárságot, semmit.
-
válasz
Tothgera30 #49339 üzenetére
A garanciás doksikat olvasd el, leírják, hogy mi a user replaceable.
De a supportot vagy szervizt is felhívhatod. A support azért jobb, mert rögzítik és kikérheted = lesz bizonyítékod, ha mégis gebasz van. -
válasz
parandroid #49315 üzenetére
Pedig volt ilyen
-
válasz
parandroid #31876 üzenetére
Ágyból és cipőből csak a legjobbat, mert ha nem az egyikben vagy a másikban és ha nem a hátad fáj az előzőtől, akkor a lábad az utóbbitól vagy éppen mindkettő fog
-
-
-
válasz
Tothgera30 #28894 üzenetére
Honnan tudod, hogy hitelt vesznek fel az iPhone vásárlók?
Szerk:
Származtattam innen a téma ismeretében: Aki menőzni vesz valamit, az akár hitelt is felvesz hogy legyen, úgy már nincs rá keret hogy adakozzon
-
válasz
Tothgera30 #28891 üzenetére
Emberek halnak éhen az utcán, te pedig 35.000-s fejhallgatót veszel
Szerk: és honnan tudod, hogy ők nem?
-
válasz
Tothgera30 #28888 üzenetére
Továbbra is "Szerencsétlen hajléktalannak meg a sarkon nincs mit ennie, éhen halnak néhányan, télen meg majd a nincstelenek megfagynak, ezek meg verik a pénzt a legújabb csili-vili hülyeségre."
Szerk:
de igazából mindegy, nem akarod megérteni: a te költéseidet természetesen meg tudod magyarázni (miközben nekem vagy másoknak pl. ugyanolyan egy 35.000-s fülhallgató mint egy 2-5.000-s), más ellenben szégyellje magát, ha drága telefont vesz.Nekem nyolc, hogy mit veszel, én nem turkálok a zsebedben úgy, mint te másokéban, de a farizeusságot ("emberek halnak éhen...!") vedd már észre abban, amit írtál
-
válasz
Tothgera30 #28882 üzenetére
Az Genius hangfal.
Egy 2000 Ft-os Genius fejhallgató és a 35 lepedős AKG közti árról van szó, ami van olyan, mint 200.000-t költeni egy telefonra.Én nem szóltalak meg, te szóltál meg másokat, hogy éheznek a hajléktalanok. Abból a 33.000-s különbségből is sok hajléktalan ehetne, nem?
-
válasz
Tothgera30 #28880 üzenetére
"Szerencsétlen hajléktalannak meg a sarkon nincs mit ennie, éhen halnak néhányan, télen meg majd a nincstelenek megfagynak, ezek meg verik a pénzt a legújabb csili-vili hülyeségre."
Ezt írtad. Te sem adod a Genius és az AKG fejhallgató közti különbséget a hajléktalanoknak, nem? -
válasz
Tothgera30 #28870 üzenetére
Nem érted: amit te mondtál a csajra, rád ugyanúgy megáll egy kívülálló szemével, mindössze mások a prioritásaid, csak épp a pc-mánok akolmelegében beszélgetünk erről, ezért a véleményed igaznak tűnik, pedig nem az.
-
válasz
Tothgera30 #28867 üzenetére
Mindenki meg tudja magyarázni, ha te is, ő is, nem?
Jaja, a használtan vett T függő iPhone 3GS 8GB egy menő, drága cucc, tuti a marketing áldozata vagyok
-
válasz
Tothgera30 #28853 üzenetére
Kicsit torz és beteg ez a mai társadalom
Jaja, 30.000-es fejhallgató? Gamer PC+laptop kombó?Micsoda emberek vannak, miközben emberek éheznek az országban
Sorry, ez kihagyhatatlan volt
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- NBA és kosárlabda topic
- Spórolós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest