- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- MIUI / HyperOS topik
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Felkészült a Redmi 15C
Új hozzászólás Aktív témák
-
Algieba
őstag
-
...eddig. De ugye egyszer mindennek eljön az ideje. Váltsd le, nekem régen az volt, minden kórokozó átjött. Persze nagyon régen még vírusírtó nélkül használunk a gépeket, jó volt úgy is, most hogy te vannak flash-elt oldalakkal az alapvetően megbízható oldalak is és még letöltések nélkül is bármi átjöhet a szűrőn, így elég kockázatos a neten való szörfölés. Egyik ismerősöm a prostituáltakkal való szexuális közösüléshez hasonlította, természetesen óvszer nélkül, vagy legalábbis hibással, így ugye "tripper, kankó együtt menő" elvet vallva minden játszik egy nemi beteg gondozóban...
-
kételkedem
addikt
Mikor a villanyóránkat cserélte a szolgáltató embere, én is kivonultam a digitális fényképezőmmel és gondosan lefotóztam az előtte-utána állapotot.
Manapság jó ha észnél van az ember! Semmi takargatni valóm nincs, bármelyik szolgáltató bármikor ellenőrizheti a mérőket! Éppen ezért baromi rosszul esne, ha valami turpissággal felesleges költségbe vernének. -
BlacKSouL
addikt
Én is szeretek bokáig tocsogni a sáros lucskos latyakban, meg órákig lapátolni a havat, aztán meg söpörni hogy 5 perc múlva újra essen. Meg imádom hogy az autóra 5 perc alatt egy Mátrányi sár, salak, sóder rakódik a hektoliternyi rávert vízzel együtt. Imádom azt is ahogy a kétcenti vastag sóderen pillanatok alatt elkopik a cipőm talpa, de legalább a mellé kiszórt centi vastag sóréteg elősegíti a mielőbbi szétrohadást. Az autóknál dettó. Azt is imádom, ahogy a félig megolvadt 10 centis hó szanaszét az úton, a zebráknál fél focipályányi 10 centi mély tócsákat gyárt, és vagy a havon esel hanyatt a zebra mellett, vagy bokáig merülsz a salakos, saras, sós latyakos hólébe. Szeretem még azt is, hogy az utak, járdák széleire felhalmozott hó, napokon, heteken keresztül olvadozik, keresztülfolyva mindenen, éjjelente újra megfagy, amire újabb centis salakréteget szórnak ki, amire újabb sóréteg kerül ami akkor is magába szívja a nedvességet, ha hetek óta nem esett semmi, és hetekre vizesen, nedvesen tartja a járdákat, utakat, amit minden hajnalban újra le lehet szórni. És mindez tavasszal amikor egyszercsak mégis kiszárad, akkor 3 centi vastagon ott áll 60 centi szélességben a járdán, az utakon, az autók, kamionok zúzzák apróra, a szél felkavarja a sós salakport, és az emberek boldogan szívják fel az orrukba mondván hogy milyen gyönyörű is a tél.
-
-
-
venember83
nagyúr
1. Ne politizáljunk.
2. Most mi ez a nagy meglepődés? Várható volt, hogy vagy felveszi a kormány a hitelt a nagybecsű IMF-től, és akkor segget csinál a szájából (és lehet majd fizetni a komoly törlesztőrészleteket, persze adóból, mert mi másból), vagy nem veszi fel, de akkor az IMF és az összes gazdasági szervezet megtesz mindent, hogy ellehetetlenítse Magyarország helyzetét. Igazából mindegy, melyiket választja az aktuális vezetés, a rövidebbet a dolgozó lakosság húzza. Nem elég, hogy minden magánszférában dolgozó tíz másik magyar állampolgárt tart el, most majd lehet gyűjteni a pénzt az IMF hitel visszafizetésére, yuppie.Már az ember az ON topikban is ezt a folyamatos politizálást kell lássa...
-
-
tiv83us
veterán
Erre most szivesen reagalnek, de inkabb nem teszem. Ha vegig vitted a jatekot es igy sem ismered fel, akkor szerintem baj van a szemeddel. Igen, valoban nincsen ket szeme, meg szaja, meg fulei, de az amikor definialni probaltuk a kovetelmenyeket, hogy legyen arca az avataroknak, kb arra gondoltunk, hogy ne kerjenek be a tagok egy pl egy ejjeli szekrenyt, vagy egy focilabdat, hanem valami olyasmit, ami illik a tobbi avatar koze, tehat van "arca".
Peldaul egy ilyet is kerhetne akar valaki, mert hiaba, hogy nem Goncz Arpad megrajzositva, de megis van "arca". Remelem igy ertheto. Ezt a kivetelezeses temat meg hagyjuk szerintem, ugy jartam el, mint barmelyik "regular" tag, vegig mentem a lepcsokon es direkt kihangsulyoztam, hogy objektiv elbiralast kerek, direkt ezert nem is Kidus* biralta el (o az ugyeletes moderator ebben), hanem egy masik ebben a temaban "fuggetlen" arckepes moderatort kertem meg.*A forumon eleg koztudott, hogy Kidussal kozeli a kapcsolatom.
Ha valakinek segitseg kell, hogy bemerje, hogy mi is az avatarom, akkor talan ez es ez segitseget nyujthat behatarolni, igy talan konnyebb lesz.
Na megis reagaltam, mert ez a szandekos provokacio nalam nem fekszik.
Pisztilus: BUEK Neked is! Igen, mostansag csak read-only uzemmodban vagyok
-
Winner_hun
félisten
Hiába nagyítom, úgy se jövök rá. Amúgy valahogy így gondoltam.
-
Mawyx
őstag
(#18764) tope: voltál dokinál? Szarul is vagy, vagy "csak" a torkod fáj ?
Hogy kap az olyan ember ellátást öreg korában (pénzbeli jutatást, nevezzük nyugdíjnak vagy mindegy), aki dolgozott bejelentve Mo-n pl 1évet, majd kiköltözött Angliába, ott élt és dolgozott pár évet, majd áttelepült Németországba stb?
Jár valamiféle legalább kis összeg azokból az országokból, ahol dolgozott valaha? -
-
-
kételkedem
addikt
2010-ben 44 millió USD volt a gázsija, plusz némi apró a hirdetésekből, egyéb cégekből és ki tudja még honnan. Nem tudom hol áll az extrém gazdagok listáján, de biztosan van miből kiflit venni!
NoLF: te egyedi eset vagy! Az emberek többsége néz tévét és karácsony éjjelén nem csak a patkány szó jut eszébe!
Ezen kívül az átlag nem beszél idegen nyelveket, nincsenek céljai, ezért nem is dolgozik azok elérésén. Ezzel szemben szívesen zsörtölődik olyan dolgokon, hogy Ronaldino (vagy ki a tököm) egy heti fizetéséből vadi új Ferrarit vett a barinője tizen valahányadik szülcsinapjára! -
BlacKSouL
addikt
hát, a NÓGRÁD VOLÁN szerint ma karácsony másnapján, hivatalos ünnepnapon nem vasárnapi, azaz nem munkaszüneti, hanem szabadnap, azaz szombati menetrend szerint járnak a buszok. ugyanis a szabadnapi menetrend szerint közlekedtek a buszok...ma...hétfőn...vicces...lehet rájuk számítani
-
tildy
nagyúr
Melyik? Mert a 16 éves kori az gcse, a 18 éves kori meg Grade.
A gimi nem secondary school? high school mintha csak az óceánokon túl lenne.
bobsys: de. Jól mondod. Kétféle érettségink van, van a GCSE, meg a GRade.Nagyn sok helyre a Gradet fogadják csak el, abból is A-t, vagy B-t. -
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
-
tildy
nagyúr
-
-
Nem, de, noh... ilyen volt és szerettem, most meg csúnya... Bár legalább kiderült hogy mi okozta a folyamatos hibajelenségeket.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest