- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lujó55
addikt
válasz
Ramius #27243 üzenetére
Nem kis cég, nem hiszem, hogy holnap megszűnnek.
(#27244) Mawyx: ez pont olyan, mint ma délután álltam a zöldségesnél a rakás dinnyehalmot nézve és nem tudtam eldönteni, hogy finom, mézédes-e a dinnye, vagy poshadt tök. Arra jött egy bácsi, olyan földműves-féle lehetett, pirospozsgás, egészséges. Megkérdeztem tőle, hogy melyik a jó dinnye, meg tudja-e nekem mondani. Azt mondta tegnap evett dinnyét otthon, az jó volt. Azzal ott is hagyott.
Köszönöm a választ -
BlacKSouL
addikt
válasz
Ramius #26230 üzenetére
Akkor jó.
Mert már nagyon utáltam a telet..
Én lassan teljesen hozzászokom. Tegnap hazafelé sétáltam este, és fél 10 körül már csak 28 fok volt...rendesen szinte megborzongtam.. Hajnalban 24 volt, kimenni sem mertem. Most szerencsére stabil 36 fok van, és a szél se mozdul
Azért nem gondoltam volna, hogy tudok 0-24 órában izzadni, de szerencsére ezt is megéltem.Elmondom idén mikor lesz szar idő: augusztus első 3 hetében...csak mert valószínűleg 11 környékén megyünk le Füredre.
-
degu
senior tag
válasz
Ramius #19480 üzenetére
Igazad van!
En vilag eletemben egy analog geppel fotoztam,es onteltseg nelkul mondhatom,hogy zsenialis kepeket csinaltam egy primko sima Zenittel!
De amiota meglattam,hogy a banya /az anyospajtas!/ milyen kepeket csinal egy 10Mp-es automata Cannon geppel...elraktam a Zenitet a szekreny melyere... -
tildy
nagyúr
válasz
Ramius #19264 üzenetére
AMi mindig is a gyenge pontom volt: angol. Hiaba jarok suliba, meg mindig nem eleg.
Szeretek kommunikalni, es rakerdezni dolgokra, nehogy elrontsam, ezert inkabb kerdezek, minthogy valami galibat csinaljak .
Es ebbol (gondolom en) azt szurtek le, hogy azert mert nem ertem a feladatot. Pedig de...
Azzal sosem volt gond, inkabb pontositani akartam jobban, ha valami nem volt pontosan megfogalmazva.Csak sok a munka, keves az ido. A munkaimmal elegedettek voltak, elmondtak az erossegeim es a gyenge pontjaim is. Rendesek voltak. Ket het felmondasi ido, nem kell bemennem.
-
kételkedem
addikt
-
degu
senior tag
válasz
Ramius #18242 üzenetére
Hat azert,amiert nalunk lehet 10 ajto egy bolton,intezmenyen,akkor is csak 1 van nyitva,es a tobbi...zarva,meg amiert minden metroajtohoz tartozik ket f*sz,aki jobbrol-balrol beall az ajtoba,es igy egyszerre csak 1 ember tudja hasznalni...stb.
Ezek bizony a vilagegyetem legnagyobb rejtelyei... -
Mawyx
őstag
válasz
Ramius #17610 üzenetére
Mindegy kinek az ötlete, ez kedves dolog akkor is.
(#17611) tope: nyáron mondtuk túl meleg van, az volt a válasz, hogy nincs is meleg. Most valaki mondta neki, hogy hideg van, áh nem, nincs is hideg, de különben meg fel kell öltözni.
Van ülésmelegítőm, azt szertném bevinni, de félek meglátja és lebukok vele.
Egyébként meg valamelyik nap egész nap a munhakelyi terror blogot olvastam, hááát, örülök, hogy egyáltalán ilyen munkahelyem van. Persze amikor rossz bent, mert ócsárol a főnök mindenkit, akkor puffogok, de ilyenkor meg azt látom, hogy lehetne sokkal rosszabb is. -
fokukac
nagyúr
válasz
Ramius #17568 üzenetére
Mert rossz a marketinged...
Itt egy kis marketing-tanfolyam:What is marketing?
1) You see a gorgeous girl at a party. You approach her directly and then say, "I'm fantastic in bed."
That's Direct Marketing.2) You're at a party with a bunch of friends and see a gorgeous girl. One of your friends approaches her, points at you and says to her, "He's fantastic in bed."
That's Advertising.3) You see a gorgeous girl at a party. You
approach her and get her cellphone number. The next day you call and say, "Hi, I'm fantastic in bed."
That's Telemarketing.4) You're at a party and see a gorgeous
girl. You get up and straighten your tie, you walk up to her and pour her a drink. You open the door for her, pick up her bag after she drops it, offer her a ride
and then politely say,
"By the way, I'm fantastic in bed"
That's Public Relations.5) You're at a party and see a gorgeous
girl. She walks up to you and then says,
"I hear you're fantastic in bed."
Now that's Brand Recognition.6, You're at a party and see a gorgeous
girl. She fancies you, but you talk her into going home with your friend.
That's a Sales Rep.7, Your friend can't satisfy her so he calls you. That's Tech Support.
8, You're on your way to a party when you realize that there could be gorgeous girls in all these houses you're passing. So you climb onto the roof of one situated towards the center and shout at the top of your lungs, "I'm fantastic in bed!"
That's Junk Mail. -
BlacKSouL
addikt
válasz
Ramius #17520 üzenetére
Hát ha megmondod nekem melyik rész jön, és honnan tudom leszedni, akkor ok. De nálunk azért van előfizetve a tv, hogy ne kelljen azzal időt töltenem, hogy keresgélek, töltögetek, meg várok.
Ellenkező esetben jó lenne ha nem kéne a szolgáltatás kimaradó részét kifizetni.Namost ma mondjuk ncis is ismétlés, de attól még a nemkielégítő szolgáltatás nemkielégítő szolgáltatás
-
Lortech
addikt
válasz
Ramius #16241 üzenetére
Helyedben a pesti rakpartot a Margit-híddal és a "Moszkva Kálmán" térrel inkább elkerülném, A budai felső rakpart nem szokott vészes lenni, ma is ott mentem mert az alsó rakpart már fél 9-kor beállt. A Döbrentei tértől az Attila úton mennék, majd Krisztina és Maros út, a Széll Kálmán teret elkerülve.
-
Mawyx
őstag
válasz
Ramius #16186 üzenetére
Király cucc pedig
Melóhelyen meg nincs fűtés, valahol az épületben van, de a környékemen még fűtőtest sincs, már most kabátban van bent mindenki, mi lesz télen?Azt nem értem hogy engednek iyet, nem ennek kéne normálisnak lenni, de lehet túl nagyok az igényeim
(#16187) tope: számolgattam, de kizárt sajnos és januártól 10ezerrel csökken a fizum, így még kizártabb lesz
Szerintem inkább összetehetem a 2 kezem, hogy egyáltalán ez van és még szép is lesz már holnap
megvan minden vackom, amit el lehet képzelni, jól felszerelt
Van egy nagy előnye is, nyáron nem kell légkondi, 22fok fölé nem megy a levegő nyáron
-
kételkedem
addikt
válasz
Ramius #14749 üzenetére
kb 2 hete volt nálam a csúcs, akkor gyógyszer is kellett. Ma már nem kell gyógyszer, legfeljebb éjszaka orrspray. A fiam viszont ismét hozta a formáját! Évek óta annyira megviseli az allergia, hogy szeptember végére, október elejére nagyon beteg. Kijön az ajak herpesze, köhög, fáradt, nem kap levegőt stb. Ilyenkor menetrend szerint egy hét betegállomány következik.
-
ClayMore
aktív tag
válasz
Ramius #14749 üzenetére
nagyon gáz volt! takony, nyál egybe. elkezdtem szedni a gyógyszert de keléstől számított 2-3 órám (ürül ilyenkor amit este belélegzek+kell idő mire a reggel bevett bogyó elkezd hatni) elég kellemetlen.
a tendencia most enyhülő. csúcsom kb 1,5 hete volt.innentől az időjáráson múlik a többi.
-
Mawyx
őstag
válasz
Ramius #12368 üzenetére
dr oetkeres, képes vagyok megenni egy teljes pizzát
500ft volt a múltkor a tecsóban
Mindenki azt eszik, amit akar, tojok rá magasról, én ezt szeretem, ezért ezt eszem, q nem érdekel, ha valakinek ez nem tetszik. Majd ha fizeti nekem valaki, akkor bele lehet pofázmányozni mit egyek, addig meg azt veszek, amit én akarok, thx a figyelmet
-
-
válasz
Ramius #10345 üzenetére
...Gondolkozz női ésszel
! Még jó hogy mindennapjaimban nők között vagyok
...
#10346 Mawyx: A tiszta az lenne ha a szemébe mondanád (természetesen személyesen) a véleményed, és meghallgatnád az ellenérveket, majd egy kis filózás után döntenél hogy legyen-e tovább vagy sem. Mikor velem utoljára hasonló történt akkor végül is bevállalta hogy ő egy felületes személyiség, és nem érdekelte komolyabban a dolog, míg én tartósabb dologra számítottam, nem arra hogy egyik napról a másikra összepakol és lelép, azóta barátok vagyunk (mármint férfi-női barátság).
"...ezt én már mondtam neki, már vagy 20szor szakított velem
sok álmatlan éjszakám volt, de csak mert nem tökéletes valami, attól még nem dobom ki. Néha olyan képtelenségeket kitalál, hogy csak meredten állok és nézek miből sikerült ezt a sok baromságot összekombinálnia.
Ha nem érdekelném, egészen egyszerűen eltűnne az életemből, de nem teszi, én is fontos vagyok neki, csak nem tudja kezelni a féltékenységét..." - hagy már, veszett ügy ha sokszor lelépett, itt ő irányít. Állj a sarkadra és mond meg neki a véleményedet, ha fontos vagy számára akkor úgy is visszamegy. -
Mawyx
őstag
Küldd ajánlott levélként, én vaterázok és azzal küldök amit csak birok.
[link]
Nem tűnt még el semmi. A procihűtöm pont személyesen vették át, nem tudom mennyi lett volna feladni, de a linkelt weboldal nagyon jó.
Csomagkalkulátor is van a posta oldalánAmúgy meg jó reggelt
sikerült felébrednem, végre kialudtam magam, 10órácskát aludtam
-
Feladhatod úgy is, de akkor nagy a valószínűsége hogy eltűnik, mert aránylag értékes cucc, tehát küldd inkább csomagként, mert nekem levélként feladott csili-vili dolgaimat sohasem láttam
. De ha mégis bepróbálkozol, akkor csak ajánlottan és elsőbbségivel add fel (úgy szintén van papírod hogy feladtad, így ha eltűnik tudsz reklamálni), viszont egy CPU hűtő esetében 750ft lesz a minimum amit elkérnek
.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Synology NAS
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest