- MIUI / HyperOS topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Fogalmi dugóban vagy! Világos, hogy akinek 80 ezre van az csak 80 ezerből élhet (vannak még rosszabb fizetések is!) én csak azt vitatom, hogy ebből az összegből félre is tud valaki tenni.
...nyilván néhány extrém esetet fel tudsz sorolni de azért ez baromi messze van a mai magyar realitástól.... -
Nem találgatok mert annyira nem érdekel (ha akarja megírja) de azt most is vallom, hogy 80 ezerből (ezt az összeget is tildy írta le először nem én) saját háztartást vezetve képtelenség 15 ezret félrerakni.
Szerintem Ő is csak példaként hozta, biztosra veszem nem annyiból él......
Amúgy te is itt élsz, szerinted külső segítség nélkül lehetséges?..... -
-
-
-
-
-
-
válasz
Tothgera30 #17751 üzenetére
...mondom én, hogy alaplap.....
Ne mond már, hogy nincs az ismeretségi körödben valaki akinek beszuszakolhatnád a deszkájába a DDR3-as memóidat! Ha azok nem halottak akkor hidd el, hogy alaplap!! -
válasz
Pisztillus #17648 üzenetére
...azt eddig nem is néztem, mit meg van húzva a gépe..... Akkor sima ügy, hogy először default beállítások kellenek de talán ezt ő is tudta. ...vagy nem?...
-
-
válasz
Pisztillus #17643 üzenetére
Biztos több tapasztalatod van e téren mint nekem de én még nem hallottam olyanról, hogy memória hazavágott egy procit.
-
-
válasz
Pisztillus #17640 üzenetére
Az ok, hogy mondjuk bizonyos ramokkal nem tud mit kezdeni, viszont ezek a memók azért nem teszik tönkre az egész memóriavezérlést. Ha visszarakja a régieket azzal működnie kéne de ahogy leírja nem teszi.....
-
válasz
Tothgera30 #17628 üzenetére
A te értelmezésedben mi az a memória összeférhetetlenség? Ha jól értettem beraktad a régen jól szuperáló memót/kat is (úgy értem csak azokat) és úgy sem müxik.
-
válasz
Tothgera30 #17624 üzenetére
Hát a memó valszeg nem rontott el semmit, szóval nagy eséllyel, alaplap kuka.........
Alaplapi slotokat és memó csatlakozó felületeket megtisztítottad? Nekem volt haverom hasonló hibával, mondtam neki vegye ki a memót és tisztítsa meg az érintkező felületeket. Megtette és két perc múlva tarááám műxik minden!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- World of Tanks - MMO
- HP EliteBook / ZBook topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen TV-t vegyek?
- Formula-1
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpársportok
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest