- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallari
tag
válasz
Sátán44 #21530 üzenetére
Igen, ez a legdurvább. Ismerek egy szegedi lányt, aki a saját orvos apját szégyelli, annyira mohó. Egy másik ismerősünk meg Zalából mesélte, hogy ott is van egy doki, aki kerek-perec megmondta egy kisnyugdíjasnak, hogy "na papa, leteszi a 40ezres borítékot, vagy nem műtünk."
-
hallari
tag
válasz
FehérHolló #21331 üzenetére
+#21332Winnerhun:
ITT a pontos oka, miért febr. 24.-én van a szökőnap.
(cikk közepe felé: "Ilyenkor február 23. után következett a szökőhónap, majd február 24. és a többi napok. Ennek maradványaként a négyévenkénti szökőnap a mai naptárban is febr. 24., és nem 29.") -
hallari
tag
Nekem anyám volt 23 évig önkormányzatnál (most ment nyugdíjba) és sajnos csak a bértábla számít. Az egyedüli plusz, ha megbíznak speciális feladattal vagy túlórázol (neki csak ezek voltak legalábbis). Meg évente 3X jutalom adHATó. A mértékben sajnos óriási szórás van, melós 20-30 e, csop. vez 50-100, afölött 200+.
-
hallari
tag
válasz
kételkedem #21252 üzenetére
Pedig egyértelműen leírták: VÁMMENTESEN nem lehet üzemanyagot behozni 1 hétnél gyakrabban. Vagyis Józsi bá kimehet ahányszor akar, de egy héten belül a 2. alkalommal levámolják a nála lévő összes üzemanyagot.
-
hallari
tag
Hallottátok? Fizetős lesz a Prohardver. [link]
-
hallari
tag
válasz
BlacKSouL #21154 üzenetére
"Pesten elmehetnék budit takarítani másfélszer ennyiért."
Ne gondold. Sok helyen most csökkentettek bért, nagyon sok cég egyszerűen megszűnt (építőiparban voltam diszpécser tavalyig, erről a szegmensről beszélek). Én már lassan egy éve keresek munkát nem felsőfokkal, de elég jó végzettséggel (a munkaügyi központ szerint) és közel 20 éves gyakorlattal. 175 nettót kérnék, de belemennék akár bruttóba is, mert most járt le az ellátásom. És egyszerűen vissza se írnak, 100 helyről, ahova leadtam az önéletrajzomat talán 10-ből szóltak/írtak vissza. A MOL-nál egy helyre több, mint 2.000 jelentkező van és máshol is bőven válogathatnak. Buditakarítóként/biztonsági őrként meg keresnél kb. nettó 80-90-et - ha éppen van felvétel.Nem olyan fényesek itt sem a kilátások.
Ja és ahogy olvasom az előző kommenteket a másik probléma a nepotizmus: tényleg sokat számít, hogy kinek a kije vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- Nitro AN515-57 15.6" QHD IPS i7-11800H RTX 3070 16GB 500GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Edition + Joystick állomás! CFI-2016
- Dell R630/R730XD SSD NVMe PCIe Extender (0GY1TD) + Kábel (0K9TVP) Kit
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest