- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
válasz
philoxenia #53429 üzenetére
HI!
es akkor mi van a gazzal???:- )))
udv
neduddki
-
Phvhun
őstag
válasz
philoxenia #43026 üzenetére
-
Winner_hun
félisten
válasz
philoxenia #19390 üzenetére
Ezért kell csak Firefoxot használni, nem minden böngészőt
-
Winner_hun
félisten
válasz
philoxenia #19386 üzenetére
Az egy dolog hogy azt írja hogy újabb verziókhoz nincs, attól még lehet használni, csak egy kicsit meg kell buherálni
-
Winner_hun
félisten
válasz
philoxenia #19386 üzenetére
-
ToBeY
nagyúr
válasz
philoxenia #19383 üzenetére
Mind ez is jó lesz
-
Winner_hun
félisten
válasz
philoxenia #19383 üzenetére
Jah, kiterjesztés nélküli böngészővel valóban ez a helyzet. Linkification rulz.
-
pohár
félisten
válasz
philoxenia #18530 üzenetére
szerintem a kocsi alatt is kéne lennie egy kevéskének, na de mindegy is, tuti fake
ezen de jót nevettem
-
tildy
nagyúr
válasz
philoxenia #18524 üzenetére
Fakkamakka. Fehér volt. Túl közel van a "v" a "b"-hez.
Egyébként hazajöttem, meg is fáztam. De már jól vagyok. De soha többé idehaza karácsony, annyi kiló vagyok, mint még soha....minimum 5 kiló rám jött 10 nap alatt.
-
Mawyx
őstag
válasz
philoxenia #18501 üzenetére
Az eredeti méretet nem tudom belinkelni, mérges vagyok, hogy flashes lett a picasa, azon látszik, hogy a mintája nem karácsonyi és nekem fel se tűnt, hogy valóban karácsonyi színe van.
-
Mawyx
őstag
válasz
philoxenia #18499 üzenetére
Nem dehogy
A székek kb már akkor is megvoltak, amikor még élt dédimamám.
-
Kassadin
addikt
válasz
philoxenia #15737 üzenetére
Nem tudom, mi a problémád vele.
Itt van még a pajkos nyelvem meg az ujjacskáim...
-
Kassadin
addikt
válasz
philoxenia #15721 üzenetére
Francba, azt hittem, aki impotens, az megússza.
-
válasz
philoxenia #15727 üzenetére
Igen, de a nagy rész az mégiscsak az aki NEM AKAR dolgozni. Hiába lenne munka, bármit csinálhatna, de nem akarja, mert megkapja az ilyen-olyan juttatásokat a sok gyerekre, meg orrba-szájba szülnek hogy legyen pénz, mert már a gyerekből élnek, de ugye szerencsétlen gyereket nem nevelik fel rendesen, mert az anyjának kell cigire + kávéra meg miegymásra pénz. Persze elég durva esetet vázoltam fel, de sajnos nap mint nap találkozom ilyen esettel, és ezt van ahol más fiatal korban (értsd.: kiskorúak elkezdik, mert így nevelik fel őket is).
#15728 tildy: Ennek örülök/örülünk/örültök. Akkor otthon sok pihi + sok folyadék, gondolom. Nehogy hagyjátok hogy dolgozzon, mert akkor van a gond mikor már azt hiszi hogy 100%-os és megerőlteti magát, inkább pihenje ki nyugodtan, biztosan ráfér a sok megpróbáltatás után.
-
válasz
philoxenia #15725 üzenetére
Épp ez hogy van akinek nincs (értsd.: ingyenélő) az honnan fizetné ki? Én benne is lennék hogy aki dolgozik annak maradjon, persze lennének kivételek, de munkaképes állampolgár aki nem akar dolgozni, annak ne legyen kibúvó.
-
válasz
philoxenia #15723 üzenetére
Legyen
.
-
válasz
philoxenia #15721 üzenetére
Akinek nincs, annak is?
ui.: Érdekes lesz, mert általában akinek nincs munkája és segélyből él, abba a családba születnek a legtöbb gyerekek és ott szülnek legkorábban is. Ugye gondolom értjük kire/kikre gondolunk. Ők biztosan nem fognak fizetni, sőt.
-
fokukac
nagyúr
válasz
philoxenia #15716 üzenetére
nem, arra jövedéki adó lesz, kérlek...
-
Kassadin
addikt
válasz
philoxenia #15716 üzenetére
Legyen az óvszerre adó is, valamint legyen nagyon drága az abortusz, egy huszárvágással megoldva a demográfiai problémáinkat.
#15719: Mit fog mérni?
-
JetiRulez
őstag
válasz
philoxenia #15704 üzenetére
Nem talált. Iható vízforrásra gondoltam. Szomszédom jár Fótra dolgozni és hazafelé mindig tölt pár flakonnal. Édsebb, lágyabb, így szívesebben isszuk, mint a csapvizet.
-
FehérHolló
veterán
válasz
philoxenia #14788 üzenetére
Látod, ahol nem terem a szőlő, ott almából csinálják. Hát olyan is.
-
venember83
nagyúr
válasz
philoxenia #14773 üzenetére
Növények levelére pl. nagyszerű, szép fényes lesz tőle a levél.
-
pohár
félisten
válasz
philoxenia #14612 üzenetére
miért érzem azt hogy a cigányok késeltek megint
-
FehérHolló
veterán
válasz
Olvastam én is, de ez nem indokolja, hogy délután 5 óra óta itt voltak a fekete ruhás rendőrök (kommandó?) valami 30 fős létszámban, nemrég mentek el.
vikvuk: A többi földön fekvő ember ezek szerint nem halt meg, vagy tudja a fene.
-
vikvuk
senior tag
válasz
néhány halott
-
fokukac
nagyúr
válasz
philoxenia #8741 üzenetére
Lisztferihegy
Amúgy meg kapják be.Ui. Az megvolt múlt héten, hogy mindenkinek névre szólóan kipostázzák az új alkotmányt?
(38 oldal, 8 millió példányban).
Mai hír: lesz szociális konzultáció, minden 16 (!) év feletti ember kap egy személyre szóló kérdőívet, postán.Itt valakinek nagyon elgurult a gyógyszere....
nem találom a falbaverős szmájlit.Elfújta a széll...
-
tildy
nagyúr
válasz
philoxenia #8688 üzenetére
-
tildy
nagyúr
válasz
philoxenia #8686 üzenetére
Philo: Meg
Szerintem a legtöbb nő örülne egy ilyen odaadó, kedves, aranyos, házias, okos és még sorolhatnám (leendő) férjnek
-
tildy
nagyúr
válasz
philoxenia #8566 üzenetére
A múltidő a WoW-é
Csak elbaltáztam na. A fene, ebből már nem jövök ki jól. -
tunde83
csendes tag
válasz
philoxenia #5833 üzenetére
Köszi szépen!
Megyünk, viszünk nekik tüzifát, mert elvették a baltáját. -
koshmar
veterán
válasz
philoxenia #5713 üzenetére
Milyen szörnyű érzés lehet, ÉN belegondolni sem tudok.
Teljesen mindegy, hogy akaratlan volt-e vagy sem, a 2-8 év akkor is jár.
-
tildy
nagyúr
válasz
philoxenia #5709 üzenetére
te nem vagy twollah
-
Mawyx
őstag
válasz
philoxenia #5324 üzenetére
Ezt még nem hallottam
Csak egy cégnevet szerettem volna tudni a sok hamis hirdetés miatt, de ha az aláírást hamarabb látom, fel se teszem a kérdést.
"Tisztelt Érdeklődő.
Amennyiben a hirdetésben meghatározott módon történő jelentkezését követően személyes megkeresésére sor kerül ,minden kérdésére természetesen választ kaphat,és ezen ismeretek birtokában Ön az esetlegesen létrejövő munkaszerződés megkötésének egyenrangú közreműködője, és mint aláíró, elengedhetetlen és megkerülhetetlen résztvevője., igy a nyilvánvalóan valós hirdetésben / hizen megjelent / lévő esetleges hamis , vagy megtévesztő ajánlat nem jelent veszélyt Ez a sorrend azonban nem cserélhető fel, csak abban az esetben, ha Ön keres munkatársat., és a felelős, objektív, de ugyanakkor hatékony és eredményes kiválasztáshoz más módszert lát eredményesnek.
Humán Erőforrás Manager " -
Mawyx
őstag
válasz
philoxenia #5322 üzenetére
Én anno arról a viccről jegyeztem meg az e ad x deriváltját
-
FehérHolló
veterán
válasz
philoxenia #5310 üzenetére
Létezhet ilyen alapú számrendszer, de tudtommal rohadtul nincs semmi gyakorlati haszna egyelőre.
Természetes (=e) alapú logaritmus is létezik. Ennek viszont van haszna is. -
FehérHolló
veterán
válasz
philoxenia #5304 üzenetére
Tudod az a csúnya, hogy felírod ezt a két képletet, és nem az az első kérdésed, hogy egyáltalán hogy sikerült ezeket egy véges számmal reprezentálni?
Gondolom triviális, hogy (2*e + e)/2 = 1.5*e. Akkor miért ne lehetne irracionális számokat átlagolni?
Másrészt pi-t és az e-t is pontosabban tudjuk számolni, mint azt a dupla pontos lebegőpontos számábrázolás határa (ábrázolási pontossága) engedi. Ami azért nem kis szó.Egyszer (sokszor) kiszámolták, elmentették, te csak beírod a gépbe, hogy (pi+e)/2, aztán kidobja az eredményt, körülbelül ennyi. Ha a fizikusoknak elég ilyen pontosan, akkor neked miért nem?
-
FehérHolló
veterán
válasz
philoxenia #5302 üzenetére
Attól még, hogy számtestek fölött nincs értelmezve a 0-val való osztás, máshol még lehet és van is.
Ehhez képest az irracionális (vagy akár a nem racionális) számok átlagolása teljesen értelmes dolog. Én sem értem, hogy mi a bajod vele. -
zoltanz
nagyúr
válasz
philoxenia #5299 üzenetére
Persze hogy nincs értelme.
De elvileg ha nem állítod meg a progit, "végtelenségig" számolná tizedestörtre az értékekeket, tehát "pontos". -
fokukac
nagyúr
válasz
philoxenia #5272 üzenetére
hmm. bonyolódik a helyzet, lehet, hogy routercsere is lesz, vagy még a végén kénytelen leszek bekábelezni a lakást...?
közvetlenül rádugva a modemre 80 mbit-et mértem. ugyanez routeren át vezetékkel rádugva már csak ~35, wi-fi-n meg most olyan 10-15 körül ingadozik.
létezik, hogy az 54 Mbit-es wi-fi ilyen keveset engedjen át?
meg eleve, ha kábelen dugom rá a gépet a routerre, akkor miért lassabb? -
zoltanz
nagyúr
válasz
philoxenia #5242 üzenetére
Lehetne írni olyan progit ami kiszámolja: Elindítod a startmenüből majd ráklikkelsz a számításra, és a gép kidobja az ez idő alatt kiszámolt átlagot annyi tizetes hosszúságban.
-
koshmar
veterán
válasz
philoxenia #5281 üzenetére
5 megás nettel és egy normális sz.géppel/laptoppal még ugyan gyorsan lehet netezni.
Logout, PH!, Youtube, Vatera, minden egyszerre.
Bár ez inkább a gép érdeme.philoxenia: Az 5283-ast olvasva majdnem visszajött a kifli, olyat röhögtem.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
philoxenia #5281 üzenetére
Nem nem.Ügyfélszolgálatnak 1-2 telefon és mostanában tökéletes a net még esténként is.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
philoxenia #5278 üzenetére
Azt hiszem pont 8mbit a garántált.
-
válasz
philoxenia #5264 üzenetére
értem, köszönöm
akkor sajnos ez van. de ezen a vonalon, pénteken és vasárnap tényleg kínszenvedés utazni. ráadásul úgy, hogy miskolcon még aggatnak 1-2 kocsit a vonatra. de így, hogy mondod, anno amikor nagyszüleim először vittek vonattal alföldre a rokonokhoz, hogy lássak valamit az autón kívül is, tényleg sokkal hosszabbak voltak a vonatok
most is ráfrne, mert vn, hogy állni is alig lehet már, de sajnos pénz beszél, gondolom nem két fillér egy kocsi sem. de azért azt is gondolom, hogy nem cska pénz, de az akarat is hibádzik néhány helyen. -
kételkedem
addikt
válasz
philoxenia #5264 üzenetére
több lehetőség adódik:
- nem jól emlékszik az a piszkos kölök
- szándékosan mondott 1,6-ot mondjuk 1,2 vagy 2,6 helyett
- tényleg csak 10 tanuló írt dolgozatot
- stbCsak jöjjön haza, majd jól kifaggatom, hogy mi is van akkor ezzel a matek dogával!
-
válasz
philoxenia #5255 üzenetére
philo, lenne hozzád is egy kérdésem.
ha a sátoraljaújhely-től a keletiig közlekedő gyorsvonatra nykládházán felszállva már nem találunk helyet (teljesen mindegy, hogy melyik vasárnap délutáni vonaton), akkor mi a fenért nem csatolnak hozzá pluszba még két kocsit mondjuk?
műszaki (nem bírja el a mozdony), vagy gazdasági (túl sokat fogyasztana a mozdony) okai vannak? vagy nincs is oka?
-
koshmar
veterán
válasz
philoxenia #5255 üzenetére
Áhán, Rudolf Péter.
-
koshmar
veterán
válasz
philoxenia #5253 üzenetére
Az kisgöcsörtösházai általános iskola harmadik osztályába.
Ezzel arra akartam célozni, hogy a kis faluk még kisebb iskoláiban vannak ilyen kis látszámú osztályok.
-
fokukac
nagyúr
válasz
philoxenia #5251 üzenetére
"1,6 volt a dolgozat osztályátlaga. Két négyes a többi egyes!
"
és erre írtam, hogy "Ui. a matektanárom mindig azt mondta anno, hogy a dolgozat akkor jó, ha az átlag e és pí között van...
"
A többi már csak a Te kavarásod...
-
fokukac
nagyúr
válasz
Aztán szövegértelmezésben hogy áll a moderátor úr?
Mondom, a dolgozat akkor jó, ha az átlag (gy.k.: osztályátlag) e (2,71) és pí (3,14) között van.
Ez úgy vélem, annak ellenére, hogy ezek irracionális számok, elég könnyen eldönthető.
-
koshmar
veterán
válasz
philoxenia #5245 üzenetére
[link[
Bár továbbra sem értem, én csak beraktam a linket, nem olvastam.Mégiscsak beleolvastam.
Csak egy éle és egy oldala van.
Meg nem mondom melyik a rossz. -
koshmar
veterán
válasz
Én a Möbius-szalagnál lefagytam...
-
zoltanz
nagyúr
válasz
philoxenia #5238 üzenetére
Gondol aminek a jele "e" az a az Euler-féle szám egy matematikai állandó, amit a természetes logaritmus alapjaként használnak. Irracionális és transzcendens szám. Értéke 30 értékes jegyre megadva:
e = 2,718 281 828 459 045 235 360 287 471 35…
-
koshmar
veterán
válasz
philoxenia #5239 üzenetére
Szerintem te is tudod, hogy mi Murphy-törvénye.
Ha valahol valami rossz dolog történhet, akkor az meg is fog történni. -
fokukac
nagyúr
válasz
philoxenia #4014 üzenetére
hat szelvényem is volt erre a hétre, szóval ez már igazán nem lehetne akadály!
3 db ötös (így tehát már nem 1:44 millió az esélyem, hanem 1:14,6 millió!)
és van 3 db hatosom is, ott pedig így 1:18 millió helyett már 1:6 millió! -
kételkedem
addikt
válasz
philoxenia #36 üzenetére
Áh dehogy!
-
kételkedem
addikt
válasz
philoxenia #34 üzenetére
-
Pisztillus
senior tag
válasz
philoxenia #30 üzenetére
Csak egy tipp: Lehet, hogy a második linken valamilyen zene vagy filmrészlet volt, ami után pénzt remél a kiadó, míg az elsőn csak eszközbemutatók vannak. De ez szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest