- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Integra #61351 üzenetére
Van egy három éves öcsém. Én mostanság azzal vagyok elfoglalva, hogy egyetemre, dolgozni járjak, meg ilyen apróságok. A minap láttam, hogy az öcsém benyomja a nappaliban a gépet, bejelentkezik (rákattint az ikonra, nincs jelszó), elindítja a Chrome-ot, megnyitja az Imdavideo-t és elkezdi nézni a meséit. Az én állam meg a földön volt, anyám meg csak el volt ragadtatva magától, hogy milyen ügyes
-
szőröscica
addikt
válasz
Integra #61349 üzenetére
A Telekomról ne is beszéljünk. Augusztus elején rendeltem meg a szolgáltatást, Távszámlát kértem hozzá. Hibaüzenetes emailt kaptam később, hogy a távszámlás regisztráció nem sikerült. Az online ügyfélszolgálat hónapok óta nem működik, papír alapú számlát nem kaptam.
Kíváncsi vagyok, hogy mikor tiltják le a szolgáltatást nemfizetés miatt.
A vízművek sem jobb, azt le sem írom, negyed órába telne. Vettem egy lakást januárban, azóta nem tudtam a nevemre íratni, és nem rajtam múlik.
A szemétszállításról inkább nem mondok semmit. Szánalmas, hogy milyen szinten rugalmatlan, bürokratikus berendezkedésűek a közműszolgáltatók. Ha mi a cégnél így kezelnénk az ügyfeleket, rég csődbe mentünk volna.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Integra #61284 üzenetére
Csak annak réteg, aki nem tanulja a nyelvet/nem natív japán (ők se úgy születnek, hogy el tudják olvasni a 2500 leggyakoribb írásjelet).
Z3-mal az a baj, hogy tepsi. Nem igazán szívlelem ezeket a phableteket, 5" fölött már túl nagyok. Itt van a kezemben (még) egy Lumia 625, a 4.7"-os kijelzője pont ideális, ezt még tudom egy kézzel kezelni. Z3 Compact asszem 4.6"-os lesz. Mindenképp kell majd az IPakárhány szabvány, mert az előző 625-öm is eső általi halált halt (szerencsére volt rajta biztosítás).
-
EQMontoya
veterán
válasz
Integra #61273 üzenetére
Tegnap hasonlóan jártunk. Bolt az Alleeban, vettünk volna 1-2 ruhát, állunk a sorban, mire közli a kiscsaj, hogy "bocsi, álljatok át másik kasszához". Ez tök oké lett volna, ha akkor mondja, mikor odaállunk. Ha már 3 percet álltam abban a sorban, akkor ne szórakozzon. Szóval cuccot letettük a kasszához, és távoztunk, cucc nélkül. Jelige: ha bunkó vagy, majd epakolsz.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Integra #61273 üzenetére
Én most készülök venni egy új telefont (sajnos WP-n nincs az, amire nekem szükségem van), ha nagyon elborul az agyam és értelmesnek látom majd élőben a kisebbik iPhone 6-ot, akkor lehet veszek egyet. Fene tudja, sok dolog volt már, ami képen ótvarnak tűnt, de élőben tök jó volt (PS3 Slim, 3DS, stb.). De nem lennék előrébb, mert egy, az eddig droidon látott appra még nem láttam alternatívát
Persze ott még inkább vegyes a piac, kínából nem veszek semmit, Samsungot szintén, Sony Z1 vagy Z3 Compactot pedig meg kellene tapogatni élőben.
-
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Integra #61267 üzenetére
Ezt a kettősséget én is tapasztaltam.A honvédban full káosz volt,az orvosok túlterheltek a betegek pedig idegesek voltak.Én 4-5 órát vártam egy beavatkozásra.
Pl az orvos lecseszte a nővért,hogy nincs kész az ágy az meg magyarázkodott szerencsétlen,hogy nem is alszik itt..Ezzel szemben az Uzsokiban rendezett környezett fogadott nem kellet órákat várni és az orvosok és nővérek is kedvesek voltak.Mindenki tudta mi a dolga és érthetően elmagyaráztak mindent ami történni fog velem.
Azon eléggé meglepődtem,hogy a kórházon belül volt fodrászat kozmetika és rendes közért is.
-
bobsys
veterán
-
parandroid
félisten
válasz
Integra #61161 üzenetére
Ilyenem van, csak a top angebot csillagocska nélkül. Ja, meg lekopott már a fémről a nokia felirat, mert nem mai darab. Ez még elmegy határesetnek?
Amúgy ilyesmi greenburry cuccal szemeztem egy jódarabig, de aztán csak nem mertem bevállalni, pedig a bennem élő látens buzinak nagyon bejön:
Link is van a képen, hátha valaki másnak is megtetszik.
p
-
válasz
Integra #61121 üzenetére
Nincs benne GPS, ez kb. megoli, mint fitnesz-kiegeszito.
Amit nagyon eltalaltak benne, az az ar/minoseg-arany, annyiba kerul az alapmodell, mint egy kozepes svajci orara egy csat (es a hirek szerint a kivitelezes a tobbezer euros svajci orak minoseget uti meg, amit egyebkent el tudok kepzelni, mert az Apple-nek valoszinuleg jobb es hatekonyabb a hardveres reszlege/kapcsolatai, mint egy oragyartonak).
Szoval szerintem gyonyoru kivitelezes (a stilustol fuggetlenul), csak maga a kategoria (szamomra, a jelenlegi formajaban) ertelmetlen.
-
parandroid
félisten
válasz
Integra #61118 üzenetére
Ezt teljesen el tudom fogadni, de akik meg vannak őrülve az okosóráért, azoknak mekkora része sportol vajon aktívan? Másrészt ahhoz még nem ártana, ha még okosabb lenne (nem tudom, hogy a különböző értékek figyelését hogyan oldja meg, de érzésem szerint hagy még kívánnivalókat maga után), másrészt meg ahhoz, hogy "csak azért, hogy legyen, meg hátha egyszer elkezdek sportolni", ahhoz viszont rém drága.
p
-
parandroid
félisten
válasz
Integra #61110 üzenetére
"mindig megveszed majd az újat belőle, annyira leszoktat a gondolkodásról, hogy eszedbe sem jut, hogy van több és jobb"
Használtam a 3GS után egy évig a Nexust, utána váltottam vissza. Később kipróbáltam a WP-t is, de maradtam inkább egy jóval elavultabb almás cuccnál. Amúgy a tévéről is ezt mondták, aztán a számítógépes játékokról is, az annyira nagymamás érvrendszer.
"inkább nem is akarsz váltani, mert félsz, hogy nem fogsz boldogulni nélküle. "
Ez pozitív, nem? Mármint elvileg azt mutatja, hogy milyen jól használható a készülék.
"mindig megveszed majd az újat belőle"
3GS-sel kezdtem, az sem volt már akkor új, aztán jó hosszú kihagyás után i4 (bőven kifutott termék volt már), amit idén cseréltem le egy 5s-re (de csak mert anyagilag jól ki tudtam szállni a régiből (meg eladtam az újhoz ajándékba kapott tabletet), + szerződéshosszabbítás, így a végén kijött 100 EUR alá. A hatosok meg annyira nem érdekelnek, hogy csuda, az okosórás vergődést meg már az Androidnál is érdeklődve figyeltem, és egyszerűen nem értem, hova akarnak vele eljutni, de sok sikert ahhoz, hogy ebből csinálják meg a következő must-have kütyüt.
Tabletből meg van itthon mindhárom platfrom, szóval hiába nem cserélném le az ios-t másik telefonra, beleragadva azért nem vagyok. Az asztali windows-ba, na, abba igen, abból az istennek nem tudnék kimászni semmilyen irányba.
p
-
válasz
Integra #61110 üzenetére
azért szerencsére még nem olyan világban élünk, ahol az androidtól kell tanulni az alapvető logikai műveleteket és gondolkodást, míg aki applet vesz, az meg hülye marad/lesz. aki nem használj aki az egyes rendszerek egyedi feature-jeit annak tök mindegy milyen telefonja van, ugyan úgy működik számára mind a kettő: hívás, sms, fényképezés, net, appok letöltése.
-
-
EQMontoya
veterán
-
ladybug
őstag
-
parandroid
félisten
válasz
Integra #60766 üzenetére
Olyannal jár, amivel akar, telik nekik rá, az nem érdekel, van elég pénz a magyarische futballban, a klub fizeti a játékost, az meg azt vesz a pénzéből, amit akar. De amikor egy noname falusi vakondkotorék sc szolgálati autót ad a fiúknak a nemközpénzesített társasági adóból levont hozzájárulásokból, akkor az kicsit az én autóm is mind, és jó lenne tudni, hogy hogy is néz ki.
p
-
-
fokukac
nagyúr
válasz
Integra #60643 üzenetére
én se igazán értettem azt az idei lapot.
de ez is kb. pont olyan, hogy megjött a villanyszámla elszámolásom, és a rezsibiztos úr olyan jól kitalálta a számlaképet, színestől, betűtípusostól, hogy mi az első, amit meglátsz? A tök irreleváns adatok.
Egy 150 ezres szám. Hogy ennyi lett volna az éves fogyasztásod, ha nincs rezsicsökkentés.
alatta egy másik szám, hogy huszoiksz ezret spóroltak neked a nagyszerű döntéshozók, 2013 január 1 óta (mondjuk kíváncsi leszek, hogy meddig lesz ott ez a dátum, és hogy 2019-ben is ezt számolják-e még?)Az, hogy az aktuális havi számlám mennyi elveszik a lényegtelen információk tengerében.
-
-
-
gaborbol
őstag
válasz
Integra #60467 üzenetére
"kezdesz kicsit elamerikanizálódni, ébresztő, hol a józan paraszti ész?!"
Biztos vagyok benne, hogy nem itt fogjuk meggyozni egymast a sajat gondolkodasunkrol.
Nem azzal vitatakozom, hogy kell-e egy 9 eves gyerek kezebe automata fegyvert adni vagy sem, hanem a vegyunk el mindent mindenkitol elv maitt, mert nehany ember vagy az emberek 1% nem tud vele banni.
Itt mar ID-t kernek a kohoges csillapito vagy a festek spre vasarlasakor is, ha nem vagy 18 eves nem veheted meg ez se veletlenul lett igy.Nem banyaszok elo statisztikat, hogy hany magan ember fer hozza fegyverekhez otthon, hany ember hal meg egy evben barmilyen fegyver okozta balesetben+gyilkossagban szembeallitva azzal, hogy hany ember hal meg gyorshajtas+ agressziv vezetes+ utcai verenyzes miatt. Szuksegunk van 90 loero feletti autokra kozuton? Titlsuk be? Hozzunk letre szabalyokat erre is?
-
gaborbol
őstag
válasz
Integra #60464 üzenetére
Emberi hiba mindenhol elofordulhat. Nem betegseg ez, csak masok az itteni gyokerek, masok a szokasok, mas kultura.
A fegyver onmagaban sosem ol. Ez egy eleg nagy orszag, sok ember el itt, szerencsere ritkan fordul elo ilyen eset, amikor viszont megtortenik akkor felkapja a media, az alapjan meg kar megitelni valamit.Eppen most keszulok az allampolgarsagi vizsgara:
What are two rights of everyone living in the United States?
freedom of worship
freedom of expression
freedom of speech
freedom of assembly
freedom to petition the government
the right to bear arms -
bobsys
veterán
válasz
Integra #60402 üzenetére
A National Institute of Standards and Technology valasza egy peticiora, hogy alljon at az orszag metricre (whitehouse peticio tobb mint 25K alairas igy foglalkozniuk kellett vele) szepsegdijasra sikerult.
"Ultimately, the use of metric in this country is a choice and we would encourage Americans to continue to make the best choice for themselves and for the purpose at hand and to continue to learn how to move seamlessly between both systems.
In our voluntary system, it is the consumers who have the power to make this choice. So if you like, “speak” metric at home by setting your digital scales to kilograms and your thermometers to Celsius. Cook in metric with liters and grams and set your GPS to kilometers"Egyebkent mint irtam megszokja az ember, de akkor is ertelmesebb a metric
-
tbs
addikt
válasz
Integra #60282 üzenetére
Kissé bonyi.
A PET palack nem UV blokkoló, így ha teletöltöd vízzel és kiteszed a trópusi napra, estére az UV A/B/C megöl benne minden élőlényt.
Ha meg mindenáron forralni szeretne az ember, akkor egy lukas vödörből gyorsan megvan egy rakétakályha...
Stb.
Azon a környéken jórészt a népek akarata hiányzik a kérdéshez, nem az egyszerű technológiák.
-
fokukac
nagyúr
válasz
Integra #60019 üzenetére
Ma lenyomtam egy Budapest-Szombathely túrát, és az M1-esen annyival cifrább a helyzet, hogy még a kamionok is előznek, bár tilos.
A 85-86-os utakról meg inkább nem is mondanék semmit, mert nem tűrné a nyomdafestéket., 40-nel tötymörgés, falu vége tábla után 2 km alatt 70-re felgyorsuló kamionok, vegyítve rengeteg tereléssel és útépítéssel, jelzőőrrel...
a munkahelyteremtő program keretében bácsikák ülnek kempingszékeken az út szélén, és ha jön egy építkezéses, homokkal teli billencs, akkor lezárják a forgalmat, hogy át tudjon menni. Legalább 20 ilyen bácsikát láttam. CSornán bent, ahol semmi építkezés nem volt, nagyobb volt a dugó, mint a Hungárián szokott, csak mert úgy vannak a lámpák beállítva. Nagyszerű élmény levezetni oda. De van 10 km-nyi M85-ös, ahol ki lehet engedni a gőzt, és persze van már Szombathelynél szintén 10 km-nyi M86, ami meg csont üres.Ui. a computer szerint 81 volt az átlagtempóm, szerintem ez sokat elmond.
Uui. viszont egész jól megy ez az 1,4-es turbós octaviacsak a bajuszkapcsolók gombjaival nem vagyok elégedett, aki azt úgy tervezte meg, verést érdemelne (a tempomatot benyomni indexelés nélkül elég nagy csellendzs, a fed. komp. váltógombja meg végképp a csúcs, az ablaktörlő kapcsolójának a végén van, úgy, hogy föl-le kell nyomogatni egy kis bizbaszt. Esélytelen ablaktörlés nélkül az is
De ezt leszámítva jó kis autó. -
gaborbol
őstag
válasz
Integra #59941 üzenetére
Miota tortent, folyton a hirekben szerepel az eset. Azt mondjak mindegy milyen betegek, joguk van a letezo legmagasabb eu ellatasban reszesulni es mivel van kimondottan erre a celra keszult korhazi egyseg a hozza tartozo szinten erre a celra kepzett csapat igy nem volt kerdes, hogy hazahozzak oket.
A masik fele meg a ZMapp. Az orvosi angolom nem kimondottan jo, de mintha azt mondtak volna ,hogy ez a kiserleti szer pont a legvegso stadiumban a leghatasosabb ( emberen meg nem probaltak?)es nagyon bizakdoak, hogy sikerul megmenteni oket a szerrel, es ez lehet a masik fo ok.Gondolom ez az elso hivatalos ember kiserlete a szernek?
PeterkeT szerintem jol mondta, kell a korhazi korulmeny. -
parandroid
félisten
válasz
Integra #59941 üzenetére
Gondolom könnyebb így a containment, mint ha egy mozgó labort / kórházat kellene odavinniük, aminek aztán még a biztonságáról is gondoskodni kéne, különösen a személyzet tekintetében - a 24 órás orvosi felügyelet gondolom nem két ember, + a biztonságiak védelmére is oda kell figyelni, plusz teljes ellátás biztosítása full ellenőrzött alapanyagokkal, az sem lehet egyszerű és egyszemélyes. Ráadásul rugalmasabban, több mindent kipróbálva, és jobb kontrollal tudnak dolgozni hazai pályán, ez az egész ügy meg igazából arról szól, hogy élesben ki tudják próbálni a lehetséges gyógymódokat. Más országok állampolgáraival ez azért felvetne egy rakás más kérdést, különösen annak aspektusában, hogy az egész járvány gyakorlatilag az afrikai bennszülött, kevéssé kíművelt fertőzötteknek köszönhető, akik megszökdösnek a kórházakból, meg nem bíznak a modern gyógymódokban. Nem hiszem, hogy vicces lenne, amikor a feltüzelt helyi csürhe lerohanja a gondosan szeparált és légmentesen lezárt kórházkonténert, mert valami vallási fanatikus elmagyarázta nekik, hogy minden a fehérek miatt van, és igazából most is azért jöttek, hogy még több embert megfertőzzenek. Jó, persze nyilván lenne ott egy rakás kéksisakos, de durván ki lennének téve ők is, és az orvosi, illetve ellátószemélyzet is a fertőzésveszélynek egy ilyen esetben, még ha sikerülne is megvédeni magukat. Hogy mekkora diplomáciai botrány lenne belőle, abba meg jobb nem is belegondolni.
Szóval gondolom ez a legegyszerűbb, legcsendesebb megoldás. A fertőzésveszély tekintetében meg sokkal aggasztóbb az, hogy mikor, melyik menekülteket szállító, dugig tömött lélekvesztőre jut fel egy fertőzött...
p
-
caprine
senior tag
válasz
Integra #59896 üzenetére
Ne is mond. Amikor év évgén le kell archiválnom a cégünknél a sok doksit, képet, pdf stb tudnak meglepetések érni. Persze aki legalább a szerverre is ment azzal nincs is gond, de már olyan is volt, hogy az egyik kollegina a kukában lévő adatokkal dolgozott, a kollégám meg odament, és első dolga volt a kuka üritése
-
caprine
senior tag
-
fokukac
nagyúr
válasz
Integra #59836 üzenetére
Én az ablakból néztem.
Vicces volt, ahogy felfele esett a jég...A szembe-ház nem igazán látszott... És közben sütött a Nap, valahol a háttérben.
Persze a ma éjjeli sem volt semmi.
már éjjel 1-kor dörgött-villámlott. 2-re ért ide, aztán úgy reggel 6-ig úgy esett, mintha dézsából öntötték volna. -
NoLF
veterán
válasz
Integra #59677 üzenetére
Ja eleg durva, szombaton mento vitte el a foszakacsot mert elajult es nem tudtunk eletet lehelni bele, 3 hete nyomja a 16 orazast 2-3 ora alvasokkal, kb eddig lehet ezt birni. Szerencsere vannak kapcsolataim mar itt is, ugyhogy 15 perc alatt szereztem menetre kesz szakacsot es nem lett katasztrofa az ugybol.
Es sajna hiaba renykedtem egy kis pihenesrol, holnap is be kell jonnom 12-23... Szoritsatok
6 kilot fogytam az amugy sem elhizott testembol mert persze enni sincs ido. De most kaptam fel ora szunetet ugyhogy beverek egy szenyat meg egy sort aztan mehet az esti daralas
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Synology NAS
- Napelem
- OLED monitor topik
- EAFC 25
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest