- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Racecam #20049 üzenetére
Racecam a PH! vírusa!!!!!
-
tildy
nagyúr
válasz
Racecam #18950 üzenetére
Csak annyit , hogy mi az oka a végleges kirakásának?
Nem egy olyan ember, aki rendszeresen ilyet művelne, sőt. Ezért én túlzónak találom az ekkora mértékű szankciót , még akkor is, ha történetesen durva és sértő hangnemben küldött el valakit melegebb éghajlatra(nem magával a szankcióval van a probléma, hanem a mértékét sokallom - azt is ismerve Zsigát- , és inkább hivatkozva az "előéletére".)
Csak ennyi.
De igazad van , semmi közöm hozzá. -
RoyalFlush
őstag
-
rarri
senior tag
válasz
Racecam #18441 üzenetére
Ez a szmájli a mozgásánál fogva egy gyermeket szimbolizál, ellenben a másik
egy komolyabb, érettebb, felnőttesebb szimbólum ebben a felállásban. Tehát ebben az esetben nem érzelmet fejez ki az ugráló szmájli, hanem életkort.
kételkedem : Ezek után messze elkerülöm a hüllő -showkat!
-
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Racecam #18157 üzenetére
jókor szólsz
most nincs rendes gomba. pontosabban friss nincs, szárított meg itthon is van.pár hét, és betámadjuk a nagyerdőt kucsmagombáért
a varázsgomba meg még mindig illegális
no, megyek megin' a bótba, vennem kell még egy kiló liszt, mert abból nincs elég itthon.
-
kételkedem
addikt
válasz
Racecam #16804 üzenetére
Nyitva maradt.
Engem nem zavar, de gondoltam szólok. -
philoxenia
MODERÁTOR
-
Tim82
félisten
válasz
Racecam #16719 üzenetére
Race: szerintem ha közvetítek, megegyezésre juthatunk közted és köztük - biztos vagyok benne, szívesen fizetnek.
Vénség: ez van, pedig mostanában egy ideje jó dolgom vagyon.
Str8 Sk8er: 22.00-06.00 között keresd, egyébként el van rejtve - van, hogy feledékeny modik nem nyitják ki. Vagy elfelejtik bezárni.
-
-
SystemRoot
őstag
válasz
Racecam #15995 üzenetére
Megosztanám véleményemet, hátha valamiféle tanulság szűrődik le belőle.
Igen, sajnos kissé rossz irányba ment el a hangulat, de én tartom az álláspontomat hogy részben a moderátorok is hibásak, ha készségesebbek lettek volna, akárcsak néha eljátszanak egy erőltetett mosolyt, mingyárt másképp reagál mindenki. Én biztos vagyok benne hogy nem egyértelműen az ott lévő tagokkal volt a baj. Negatív szimpátia alakult ki a moderátori gárda iránt bennük és ez okozta az összes további problémát.
Pl ha én lennék moderátor biztos úgy csinálnám ha mondjuk tempbannolok valakit, hogy "bocs de szabályok köteleznek, kezem megkötve, igyál egy teát a temp bann alatt, ilyet máskor légyszi ne". eredmény ugyanaz, feladat teljesítve, és nincs harag senki részéről. Normálisan folytatódott volna a fórum élet. Nem mondom hogy csak ti vagytok a hibásak hogy eldurvult a hangulat, de én úgy láttam hogy teljesen normális tagok voltak ott és a negatív hozzáállás csak amiatt lehetett mert túl kemények voltatok, az emberi jellem meg olyan hogy ilyenkor lázad és ha egyszer negatív lesz a benyomásuk akkor már minden csak rosszabbodik.
-
-
Str8 sk8r
őstag
válasz
Racecam #14846 üzenetére
...rokiparkiba se illik pandúrtaligával lehorgonyozni...
...
...ngabor2: ott a pont...
...most egész jó az idő...
...Bon3ss: én is így vagyok vele...sőt a gépeim is...
...
...Loretto:ha jól emlékszem, az UV reagens tinta, és talán a folttisztító benzin megoldást hozhat...
...
-
Str8 sk8r
őstag
válasz
Racecam #14831 üzenetére
...sajnos valamiért csak az operával hajlandó betőlteni a ph hasábjait, ráadásul legtöbszőr amatőr módjára a billentyűzetet bámulom...én már ilyen helyesíráshibásan megyek a sírba tovább kínozva titeket...
...nem szeretnék vissacsüccsenni az iskolapadba(mégha rámférne se)...
...sajna makacs egy manus vagyok...
...
...szia Tino...
-
tildy
nagyúr
válasz
Racecam #14500 üzenetére
Én tegnap láttam őt egy teázóban
Bolond: gonosz vagy
Torokfájósan sok jótól meg lehet a másikat fosztani
Egyébként ja szuperül érzi magát.
Más: Tegnap felhívtam a kékvirág(
) ügyfélszolgálatát, mert jött telefonszámla. mondom höh, kártyás vagyok. A számlán -1400 ft körüli összeg szerepelt, d eén azt hittem nekem kell befizetni, erre kiderül, ők fizetnek
Maximális respect a volt munkahelyemnek.
-
bolondember
MODERÁTOR
-
-
tildy
nagyúr
válasz
Racecam #13284 üzenetére
Igen erre én is gondoltam, de szerintem a jelenlegi ph-n levése elegendő, és legalább egy topikban van.
Én pl. mostanában fel vagyok fázva, de mindig csak délután fél 5 és este 8 között jelentkezik, és nem tudom, van-e rá otthoni gyógymód...Én nagyon örülnék neki, szóval én bízoma legjobbakban.
Blokad: Sima hentelésnél 50fps, szaladgálásnál 70-80 , városban lemegy 20-30 körülire. MAXIMÁLISAN elégedett vagyoka géppel, csodálatos a képe is, szép élénk a fehér, nem úgy mint a régi notimban, ahol a csutkára felnyomott fényerővel is szürkésnek látszik. Ez eddig nem tűnt fel, csak most, hogy van ez az új noti.
-
válasz
Racecam #13284 üzenetére
Szerintem nem gáz, én is valami hasonló névre gondoltam.
Pont ezt írtam az előbb... Megpróbálom azért a kollégámat is beszervezni (Winner ismeri), ha sikerül, akkor lehet, beindítjuk. Viszont a priviket mindig nézem, ha másképp nem, ott is lehet keresni, sőt, az e-mail címem is kint van az adatoknál.
Tényleg, Winner: Mi van a vakablakkal?
Tildy: Otthoni gyógymód max. az Urogin tinktúra, de az sem mindenható. Utána kell járni, mi okozza. Nálam amikor volt ilyen, akkor a vesekő volt a tettes. Akkor nyáron egy légkondi a buszon elég volt neki...
Aktív témák
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- ASUS ROG STRIX 850W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- Corsair RM850i 850W Gold Moduláris Tápegység
- Corsair RM750X 750W Gold Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest