- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Aktív témák
-
Killing
addikt
válasz
RexpecT #47887 üzenetére
Itt van egy pár proxi.
Internet Explorer esetén: Eszközök-Internetbeállítások menüpont-Kapcsolatok fül-Lan beállítások gomb. A Cím mezőbe a szerver IP címe kerüljön, a Port mezőbe a szerver portja. A mezők melletti speciális gombra kattintva a megjelenő ablakban az Azonos proxykiszolgáló használata minden protokollhoz legyen bejelölve. Ki kell próbálni, melyik proxi működik.
-
ngabor2
nagyúr
-
tildy
nagyúr
válasz
RexpecT #19607 üzenetére
Köszi, már rég kész lehetnék, ha nem lenne ilyen csiga lassú az oldal elérése, és a file frissítésekor nem dobna permission deniedot.....
No mindegy megírtam nekik, elvileg kész,99%osan, de ennek oka a fentebb leírt dolog is.
Huhh , csak kész lett, de az öröm és bódottá még messzi, ismét egy piszoknagy site megy ki.
Ezen közös munkánkra, amelyben kollégáim is oroszlánrészt vittek (sőt) viszont büszke vagyok. -
Algieba
őstag
válasz
RexpecT #18841 üzenetére
A Lie to me-ban Tim Roth játszik hazugság kutatót. Egy sorozatnak elmegy.
A Dollhouse most indult februárban, és inkább sci-fi beütéses, mert memória törölt emberek benne az "ügynökök", akik egy-egy adott feladatra új tudást és személyiséget kapnak. Persze a főszereplő ügynök, hölgy.A kedvencem a Mentalista.
Ráadásul a mostani epizódban kicsit befeketítették a főszereplőt, hogy bizony a múltjában simlis figura volt és látnokos hazugságaival sokak életét megkeserítette.
-
NoLF
veterán
válasz
RexpecT #18672 üzenetére
anno sztem több is volt, de ez már régi modell, már nincs ilyen. max a mindenféle aukciós oldalakon lehet ilyet találni.
nekem még van egy ilyen otthon, nagy becsben tartom
96os uptempo, sajnos azért már nem ilyen állapotban van, de még mindig jobb, mint egy döglött. 97ben vette bátyám, s megörököltem tőle. akkor volt 29k...emellett a kedvencem a nike air pippen volt, az egyik legkényelmesebb cipőm életem során. ilyenem volt mikor aktívan játszottam, imádtam is. aztán 1 év után kidurrant a talpa, s elég instabillá vált... de a tesómnak még van egy makulátlan darab, csak az 47,5 és nagy rám... pedig már nem használja.
-
Algieba
őstag
válasz
RexpecT #16122 üzenetére
Jó emberek jöttek össze. Sokan családjukkal, társukkal érkeztek, vagy a hobbi nagy öregjeiként általános tiszteletnek örvendtek egymagukban is.
Én meg egyedül jöttem, senkit sem ismertem arcról, engem sem ismertek, csak netes nevek alapján azonosítottam a jelen lévőket.
Háát, részemről égtem. Kellemetlen volt. Nincs szükségem ilyen élményekre. Akkor meg minek erőltetem?
Szerk.: Közben rájöttem, hogy a csillagászati táborba is fölösleges idő és pénz pocséklás elmennem. Ott is égnék. Akik ott lesznek jó távcsövekkel rendelkező, sokkal nagyobb ismerettel rendelkező félprofik. Én meg átbukdácsolva a keleti végeken a 10x50-es binokulárommal és kusza ismerethalmazommal, nagyon dilettáns benyomást keltenék minden lelkesedésem ellenére, ami hamar elillanna látva a többiek távcsöveit és hallgatva szakmai beszélgetéseiket.
Annyira tré vagyok, Nudli. Ilyenkor egyáltalán nem vagyok kedves, de nem mással szemben veszem fel a zord arcomat, önmagamat ütöm, mert még mindig sehol sem vagyok...
-
NoLF
veterán
-
<NewL>
addikt
válasz
RexpecT #13462 üzenetére
én ajánlott postai levélként is adtam már fel többször
az kb 5-6 száz forint
ha kisértékű a telefon akkor így add fel,ha drágább akkor értékbiztositva kell,az 50K-ig 2ezer fölötte 3K ha jól tudom.sNORh : megyek holnap suliba,reggeltől estig ahogy szoktam
de hétfőn is megyek debrecenbe,viszem eladni a Diát... nincs ott ugyse semmise,böszörmény pfööö
hányni amúgy se szoktamna csinálok bundáskenyeret...
-
kételkedem
addikt
válasz
RexpecT #9168 üzenetére
MA lesz túmács a drink
Este szülinapra megyünk. Batyus bál lesz, mi mézes barackot viszünk
Még mindig van olyan aki bedől
Persze az emberi kapzsiság és hülyeség határtalan!
Nemrég egy haverom kapott hasonló telefont, de valamiért megszakadt a vonal, mikor megkérdezte, hogy mikor létesített utoljára szexuális kapcsolatot a hívó a kedves jó édesanyjával? -
Aktív témák
Hirdetés
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest