- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
Bubu79
addikt
No - this isn't Sparta - it's Hungary and I'm a bit hungry
Egyébiránt pedig legyél gyors, vagy pusztulj
Na jó - elvonultam durmolni
-
Dany007
veterán
Kellet legalább 5 másodperc mire lesett.
Amúgy igen. A sör az nagyon jóViszont én már vagy 2 napja józan vagyok. Igyekszem rekordot dönteni.
@Tildy: Nem tudom hallottál-e róla, hogy azt a gyökeret nemrég (vagy talán még most is) azért perlik, mert egyáltalán nem az van a termékeiben, mint ami fel van tüntetve rajtuk.
Gusztustalan pénzhajhászásnak tartom az egész update mizériát meg az összes többi fitnessznek nevezett maszlagot.
Így használják ki a fogyni vágyó embereket. Hogy az ő termékeiket vegyék, mert azokban olyan összetevők vannak, amik egészségesek és nem hizlalnak... Na persze... Biztos azért perelték be mert olyan hűdejó... -
bolondember
MODERÁTOR
'reggelt.
szarul indult: puhapöcs 106-os chaffeur miatt lekéstem a 86-t, bementem a norbiápdétpékségbe, mert a Bogdáni útnál mást nem láttam. Vettem két szem minikakaóscsigát és két darab áfonyás valamit. 460. csiga bünrossz, áfonyás még épp hogy ehet.
never ever again ilyet. inkább éhezek...10kor míting. izgi lesz.
-
Dany007
veterán
Már majdnem megkérdeztem, hogy akkor te még moderátor vagy é, de ezek szerint igen
Azt hittem hogy legalább bőrfotel meg ingyen kaja is jár a VIP-hoz, de így már nem kell : PBtw.: én múltkor láttam egy 'jómunkásembert' kószálni a Ph!-n!!! Azért az se semmi : ) Láttatok már olyat? : o Kb. olyan érzésem volt, mintha a Jetit látnám a hegyekben... Ja és most nem rád gondolok sry... Akkor inkább a 'Nagyláb' Bigfoot , kinek hogy tetszik.
-
Csabee.
nagyúr
Valami ilyesmire gondoltam én is, régen szerettem volna modi lenni (tudom nem lehet jelentkezni) , de mára megváltozott bennem ez a dolog,
Néha nem bírnám elvégezni a feladatköröket!
Kaptál te is több milliós végkielégítést? (ja ez nem a bkv..)tildy Biztos vagy te benne?
És mi lesz helyette?
-
pohár
félisten
Neeem
De lehet célravezető tett lett volna...Nyugdíjas kért tőle kölcsön, és amit vett kavics ventiket én vittem neki az árát, de a barátnője melóhelyére vittem (egy benzinkúthoz), csak csúsztam vele pár napot, lehet volt egy hét is
Erre mondja Norbi hogy vigyem már a pénzt mert az asszony azt üzeni nekem hogy letépi a golyóimat
Mondom ejj, de kis harciasEzt visszamondtam neki a benzinkúton, egyből el is pirult
-
tildy
nagyúr
Á értem. Az ötlet jó, igaz én már vagy másfél éve javasoltam Parcinak , igaz kicsit másképp, nodde akkor még nem nagyon voltak külön rangok (pl. arcképgyáros).
De örülök, hogy végre látnia fejlődést... (Én azért a régieket is megtisztelném, akik inkább visszaadták a jogukat, ha nem volt idejük moderátori funkcióikat ellátni). De ez már csak az én személyes véleményem...Ha már új kiemelt rang, nem lehetne a nagyúr törzsvendég inkább? Nem diszkriminál
Yetike: felvetettem, de annaka topiknak az átfutási ideje kb másfél év -
tzsolesz
nagyúr
Valóban.
Mostanában egy kicsit szétszórt vagyok. Sokszor csak az aprót nézem át, meg a hét-nyolc elmentett oldalamat olvasgatom át, és próbálok helpet adni egy két fórumozónak.
A LOGOUT-omat is most készülök rendbe vágni, mert a "Ha csak kicsiben játszunk" cikkemből eltűntek a képek már vagy egy féléve, és át kell őket pakolnom máshová.
Úgy hogy friss erővel (vagy anélkül
) neki állok nem sokára.
szerk: No meg ha megnézed a közösségi hozzászólásaimat, kiderül, hogy 95%-ban a szakmai topicokat nyomatom (VGA, CPU, HDD). Lehet, hogy nem vagyok egy közösségi ember?
Pedig az IT cafe-t régebben mindig olvastam, egy darabig úgy volt elmentve a PH!.
-
kételkedem
addikt
Ameddig a hozzászólások számától függ a PH! rang, addig ez így marad sajnos.
Szép napot mindenkinek!
Mára vízparti bográcsos születésnapos lazítós programot terveztünk, erre alig van +10 fok és erősen borult az idő. Fákk.
cizoe: olyat én is tudok fotózni, ahol egy pici résen áttör a napsugár, de attól itt még októberi idő van -
Bubu79
addikt
Kellemes szórakozást a gépteremhez
-
zolynet
veterán
nem, nem ... olyanra h ha vkinek ad a cég, de nem kell neki és eladja, én olyanra ill felnőttre, csak szépen legálisan
+ azért is írtam h begyere a topikba, mert mostanság másfelé kolbászolsz
tope: nem vágom magam alatt a fát, hosszabb távra gondoltam, bár tartós tejet már félve veszek
Aktív témák
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- EVGA GTX 1060 SC ACX 2.0 3GB Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- EVGA GTX 1060 SSC ACX 3.0 6GB Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 9 7900/9900X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest