- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Aktív témák
-
Kidus
őstag
válasz
SystemRoot #15996 üzenetére
Nezd, egyreszrol ertem, amit mondani probalsz, masreszrol viszont regi motoros vagyok, nem itt kezdtem, es hidd el, mikor azt mondom, nem lehet orokke es mindenkinel szep szoval eredmenyt elerni.
En ugy gondolom, hogy itt a moderacio mindig is korulbelul egy szinten volt, persze sok kulonbozo stilusu moderatorral, de az iranyelvek nem valtoztak sosem. Egy ideig ebbol engedtunk, mondvan, tan kicsit tul kemenyek vagyunk. Most ennek isszuk a levet, mert kiderult, hogy nem mukodott, es visszaallt minden a regibe.
Azert erezni ezt most ennyire, mert par emberen csattant az ostor, akik eddig megengedhettek maguknak ezt-azt, es most mar nem tehetik ezt meg. Itt nem az altalad emlegetett tarsasagra gondolok elsosorban, altalanossagban beszelek.
Senki nem indulatos, senkiben nincs harag reszunkrol, egyszeruen aminek meg kell lenni, annak meg kell lenni, ez ilyen egyszeru. Nem akarunk senkit eluldozni, nem akarunk mi sem feszultseget ( foleg! mi nem akarunk, minden eronkkel az elkerulesen vagyunk ).
Ha csak az en szemszogembol vagy kivancsi adott tarsasagra es a topic-ra, nekem sem tetszett, hogy folyamatosan huzogatjak a cernaszalat egyesek, nem tetszettek az odamondogatasok, es nem ertem, hogy miert egyoldalu elvaras a baratsagossag, az odafigyeles, keszsegesseg stb.
Igazan nekunk is jol esne, ha a hirtelenebb fajta emberkek is tudnanak egy kis nyugalmat eroltetni magukra, tudnanak hozzank ugy fordulni, mint masik emberhez, es ha nem ragadna el oket a csordaszellem. A fejem teszem ra, van olyan tag is itt, akinek halvany fingja nincs, miert kell epp szidni a modokat, de ha mar a tobbiek, akkor o is. Vagy epp szidni mast, amit a tobbiek. Mert csak.
Egy szo mint szaz, hidd el errol az oldalrol megvan a torekves, az igyekezet, meg az onkritika is ( ha a moderatorokat mint egeszet nezed foleg, egymast is kontrolaljuk szepen am). Kene neha a masik fejevel gondolkodni, mikor problema van, es akkor kevesebb lenne a konfliktus.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
SystemRoot #15996 üzenetére
tudod, hogy hányszor lett ez eljátszva?
amúgy nem most erősödött a moderátori szigor, hanem régebben volt túl ltaza, és ezt most próbáljuk helyreállítani. akivel semmi gond nincs, mert betartják aza lapelveket, azok nem veszik észre a visszaszigorodást. aki meg észreveszi... épp azok miatt kell visszaállni.
-
Racecam
nagyúr
válasz
SystemRoot #15989 üzenetére
Nem, a pitesek topicja azért lett bezárva, mert ott olyan megnyilvánulások mentek a PH! és az ott dolgozó moderátorok ellen, amit érthető okokból nem szeretnénk itt olvasni. Ez kb. olyan, mintha bemennék hozzád és egyfolytában fikáznám a lakásodat, bútoraidat, ne adj Isten a gyermekeidet. Lehet, hogy hamar ki lennék rakva én is. Úgyhogy jobb, ha békében távoznak és utána a saját topicjukban azt írnak, amit akarnak, mintha egyenként rakunk ki mindenkit onnan.
-
tildy
nagyúr
válasz
SystemRoot #15989 üzenetére
ó jaj megint félreértés félreértés hátán, sértődős userek, és moderátorok, tisztára mint egy tűzfészek.
El is teszem magam holnapra, mindenkinek békés nyugpodalmas éjszakát kívánok (hsz ok gomb, és ban gomb megnyomása előtt kéretik 10ig számolni)
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Hü , pár smiley meghótta magát
véntrotty: a hölgy elégedett saját állásával.Meg máséval is -
KrAt
veterán
válasz
SystemRoot #15982 üzenetére
Nekem totál kimaradt a helyzet, szóval nem tudok állást foglalni
-
Pompi
nagyúr
válasz
SystemRoot #15982 üzenetére
Elmérgesedett a helyzet?! Ki mérgesítette el? Nem mi próbáljuk őt lejáratni különböző oldalakon, nem mi fenyegezőzünk, ellenben ő folyamatosan ezt csinálja. És még megfordul egyesek fejében, hogy vissza kellene ide engedni. Minek?! Miért?! Aki ilyen véleménnyel van erről a helyről annak semmi keresnivalója nincs itt.
-
nike_
addikt
válasz
SystemRoot #15673 üzenetére
Angol.
Kételkedem: Langwest Országos Angol Verseny...
-
tildy
nagyúr
válasz
SystemRoot #15675 üzenetére
Miért lenne fura? 28 nap 4 hét, kereken, jóhogy péntekre esik így márc 13 is. Ja hugom péntek 13-án született, márciusban...
-
tildy
nagyúr
válasz
Voltál ott? Tapasztaltad?
Bocs, csak azért kérdem, mert nekem volt szerencsém mindkét országból ismerni emberkéket. Előbb rosszul fogalmaztam:
Vannak köztük olyanok akik nyitottak(tanárok pl.), de alapvetően begubózós népség, és hűvösek mint a jégcsap. -
frame>24
addikt
válasz
A "schwédek" valóban barátkozóbbak, nyíltabbak, emberibbek, a norvégokkal egyre rosszabb tapasztalataim vannak(
), most már kijelenthetem, hogy szignifikáns arányban vannak közöttük a tukkadék bunkók, akik képesek elmenni meletted úgy, hogy előtte még szívességet is tettél nekik. Szóval, emiatt asszem Norvégia nálam is kimegy a képből, ha egyszer útra kelnék...
Totál bezárkózott társaság, 1-2 kellemes kivételtől eltekintve. -
tildy
nagyúr
válasz
SystemRoot #15670 üzenetére
Miért pont észak? Mert ott hideg van és sok hó
Norvégia szép, de túl visszahúzódóak az emberek, maguknak valók.
Mellé néznénk be. Mind a szociális rendszer , mind más dolgok is kellemesek, és olcsóbb is.Norvégiában bár lehet ez megy amit mondasz, de megy a hiszti, mert a jövő nemzedékének rakják el, ezért vannak olyan dolgok, amiket most nem fejlesztenek. Pl. egy kisebb kátyú miatt már problémáznak, hogy miért nem csinálják már meg.....
-
nike_
addikt
válasz
SystemRoot #15670 üzenetére
De jó Neked, hogy most keltél! Én már egy versenyt is megjártam.
-
adalbert1
veterán
válasz
SystemRoot #12888 üzenetére
Egyik volt barátnőm dolgozott kb. 3 évet hajón. Arra jó volt hogy megalapozzon egy összeget a felsőoktatásban eltöltött tanulmányai idejére, szóval könnyen lehet hogy attól még fel fogja virágoztatni az országot.
-
sNORh
addikt
válasz
SystemRoot #12888 üzenetére
itt virágoztatni?
adj munkát és virágoztatom, munka nélkül nehéz..
-
rarri
senior tag
válasz
SystemRoot #12694 üzenetére
Pihend ki magad minél előbb.
divot :
-
pohár
félisten
válasz
SystemRoot #12650 üzenetére
Hát nem nyíltam, hanem kicsit burkoltan, de az volt itt...
-
pohár
félisten
válasz
SystemRoot #12648 üzenetére
Kedves MOD/HÁZIGAZDA bácsi kitörölte, de még az én bemásolt szövegemet is, most este elindítottuk volna a 2. hullámát a cigányozásnak meg mindennek, ezt megelőzve törölgettek
Nolfi... ok, de nincs anyagom
-
zolynet
veterán
válasz
SystemRoot #11705 üzenetére
én is fenn voltam akkor .... elnyúltam egy halls cukorkáért és ráfordultam, mindenesetre szerencsére jobban nem vagyok, du háziorvos volt betervezve egyébként is, na most meg 2in1....
gúd mornin
-
zolynet
veterán
válasz
SystemRoot #8681 üzenetére
egészségedre
mentem dolgozni ... jóreggelt az ébredős ph!poulációnak
-
fokukac
nagyúr
válasz
SystemRoot #8679 üzenetére
édes martini?
vigyázz, mert a következő lépés már az lesz, hogy Bééélíííízt iszol, és onnan már nincs visszaút!meglásd, fiam, elkárhozol, és a gyehenna tüzén fogsz sülni az időknek végezetéig!
-
SystemRoot
őstag
válasz
SystemRoot #8678 üzenetére
kissé túl édes talán, de végülis nem rossz, nem rossz.
-
NoLF
veterán
válasz
SystemRoot #8331 üzenetére
köszi, most működik!
-
tildy
nagyúr
válasz
SystemRoot #8051 üzenetére
hozzáköltöznél, ez így megy manapság,a férfinak kell biztosítania a lakást/házat.
A pikuláját. Az biztosítja akinek van.Jó reggelt.
Felhívtak megint hollandiából, oh jaj -
Algieba
őstag
válasz
SystemRoot #7991 üzenetére
Volt az is az alaphelyzet, a szingli lét, két éven át, amikor fix munkahelyeim voltak. De amióta alkalmi munkákból éldegélek, csak úgy tudok fennmaradni, ha a családon belül maradok.
Egyébként nem vagyok egy társas alkat. Ennek háttere egyszerű pszichológia, az Én védelmében elhatárolódok mindenki mástól és két lépés távolságból működtetem a kapcsolataimat. Így aztán kényes egyensúlyi állapotban libikókázok a neurózis és a viszonylag normális én-működésem között. A neurotikus szakasz jelenleg a múltam része, de bármikor ismét "meghülyülhetek". Hogy teljesen normális legyek, kevés az esélyem, mert 3 éves korom óta gyakorlom a két lépés távolságot. Nem tudok és már nem is akarok közel kerülni senkihez sem. Vagy inkább sosem akartam közel kerülni az emberekhez. Zajosak, idegesítőek, elnyomóak, agresszívak, érthetetlenek.
Nem terhelem le az amúgy is bolhacirkusz elmémet mások megértésével. Persze kutatási témának jó az ember. Kedvtelve bővítem ismereteimet pszichológia, szociológiai, biológia, orvostudomány témakörökben az emberről.
Szerk.: A kevés barátom szerint egy kedves ember vagyok. De ez csak a jól felépített "lágy" fal a szétszórt Én-em körött. Valójában senki és semmi vagyok, információs kacathalmaz egy hús-vér biomechanikus szerkezetben. Csodálom a test összetettségét, de nem tartom természetfeletti csodának. Ez van. Ahhoz, hogy létezni tudjak, és elviselni a lét borzalmait, kénytelen voltam ésszel szétszedni mindent és elhatárolódni a bajos, ésszel felfoghatatlan részektől.
-
venember83
nagyúr
válasz
SystemRoot #7877 üzenetére
Ebben az esetben a lefagyás feature, és NEM bug.
Jó reggelt, szép vasárnapot kívánok.
-
pohár
félisten
válasz
SystemRoot #7906 üzenetére
Közvetítés volt a Play-ből, nagy buli van arrafele
Kukac, testvérem vagy, és itten hátbadöföl?
-
fokukac
nagyúr
válasz
SystemRoot #7877 üzenetére
direkt ezen nemes célból fejlesztik azokat a telefonokat, amelyek lefagynak
-
Winner_hun
félisten
válasz
SystemRoot #7727 üzenetére
Részvétem, jobbulást meg amit ilyenkor mondani szokás
Jóéjt! -
Winner_hun
félisten
válasz
SystemRoot #7725 üzenetére
Már sehova, most értem haza az előbb
Illetve megyek még, az ágyba aludni. Majd dél körül kelés. -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
SystemRoot #6884 üzenetére
már jó ideje vannak ilyenek...
ezek vannak - valahol be kell hozni azt a pár misit, amiért megvették a tecsőt...
-
ngabor2
nagyúr
válasz
SystemRoot #6881 üzenetére
de bizony, víz, esetleg aceton van benne. mindössze nem normál nyomáson, hanem vákuumban, állandó forrponton.
-
Esmein
nagyúr
válasz
néhány videonál van, a videó feltöltője engedélyezheti, és nem süllyedt ilyen mélyre, hanem megvette a google még tavaly.
-
tildy
nagyúr
válasz
SystemRoot #6885 üzenetére
Operánál is van.
'10esben tuti látttam block addsot, ugy hogy rákkatintasz és blokkolja, de én sosem blokkolok reklámot, így nem próbáltam ki.
Ja hogy a hangot kéne kikapcsolni.... -
SystemRoot
őstag
válasz
A mocskos ménkű verné meg, csak firefoxnál vannak ilyen adok, opera alól nincs. Hát rosszul leszek, miféle undorítóság ez???!!!!?
-
Str8 sk8r
őstag
válasz
...le lehet asszem halkítani a rendszerüzenetek hangerejét...de ki is veheted a windows hangokból ami nem tetszik...
-
pohár
félisten
válasz
Kapcsold ki a hangszórókat
-
ngabor2
nagyúr
válasz
SystemRoot #3771 üzenetére
igen.
-
Winner_hun
félisten
válasz
SystemRoot #3771 üzenetére
Második.
-
ádyz
addikt
válasz
SystemRoot #3595 üzenetére
yetikén fent van.
tiv-en is. -
fokukac
nagyúr
válasz
SystemRoot #1688 üzenetére
cocom-listás videjó
-
zolynet
veterán
válasz
SystemRoot #1688 üzenetére
ez biza diszkrimináció lesz
Winner_hun #1680: lehet nem jól emlészem vissza de idén is volt már egy olyan bkv-s sztráj (asszem az volt a második), amikor sohajobban nem lehetett kölekedni pesten ... pesze mert mindenki szabira ment
(csüt v péntekre esehetett)
-
neduddki
nagyúr
válasz
SystemRoot #1547 üzenetére
HI!
a kulon virnyo az bisztos az mar kezdetektol korrktul erezheto volt / eyszer probaltam pata kulon agon is, de arra ma regen nem emlexem, mar ameg ugysin jelntosege/
fix meret meg csak jo:- )udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
válasz
SystemRoot #1541 üzenetére
HI!
nalam xp alatt irodai izekban 1G es nem nagyon foglalkozmvele /1-2g ramnal mai virnyomereteknel nem mind1?:- )/ ki kee probalbi hoy reagal reaja /aszt tom, hogy w2k-hoz adott az ms vmi performace bokk-ot vagy mi a franc vot a neve es ott erossen ajnalottak hogy kulon virnyira rakd/ es ami oenyeges hogy ne legyen toredezett /szoval frissen fromazott virnyira elsonek a swap, meg az mft se/ ha kiprobaltad tajekoztas! koszi
udv
neduddki
p.s. ram drivera swap???:- )))
Aktív témák
Hirdetés
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- macOS PC-re
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest