- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
I_Am
veterán
válasz
Jane01 #16050 üzenetére
a szerk részt olvastad?
rarri: például az enyém, ami a könyökömön lévő tetoválásom. Ezért is nem szeretném meglátni, hogy más használja, mert azonosíthatják velem. A másik pedig az, amit tildy írt, hogy hírdetéseket adnak fel, meg stb.
Ha tovább folytatják, akkor el fog tényleg mérgesedni a helyzet, mert a gyerekes módszerek felnőtt módszerekkel lesznek megoldva, a törvényesség keretein belül. Ugyanis létezik már a netes csalásra és visszaélésre is jogorvoslat.
-
-
Pompi
nagyúr
válasz
Jane01 #16013 üzenetére
OK, nem te tetted be a választható képek közé és tegyük fel, hogy azzal sem voltál tisztában, hogy tildy egyedi avarját választod ott magadnak, vagy ha tudtad is nem foglalkozatott ha már ott van. Szóval nem is neked szól ez az egész, hanem a fórum létrehozójának. Az annyira útált PH fórumról azért jó átvenni az itteni egyedi arcképeket. Nekem ez picit szánalmas. Ha tudatos gúnyűzésről van szó, akkor pedig gyerekes. Persze internet, képek jönnek mennek, mindenki azt hiszi, hogy szabadon felhasználható amit talál a másik úgyse tud mit csinálni, legalábbis egy avatar miatt nem fog az ember szerzői jogok miatt pereskedni, de hát normális esetben nem is kell. Persze biztos megint bennünk van a hiba.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Jane01 #16013 üzenetére
nekem egy előadásom félkész változatát nyúlta le kollégám. igen rosszul esett, mivel nem kevés melóm volt benne. ha szólt volna előtte, akkor a végleges, bővített változatot is szívesen odaadtam volna, de így kicsit morc voltam utána.
attól, hogy valami nincs megvásárolva, még érezheti más magáénak. elég nehezen tudom elképzelni, hogy ha az ottani illetékes szól a fórumon, olyan helyen, ahol elég sok mod jár, ne kapott volna engedélyt. ők meg előtte (vagy rosszabb esetben utána) szóltak volna az érintetteknek, és akkor nem lenne ilyen eset.
de mint igen sokszor kiderült, a kommunikáció hiánya igen sok dologra rossz hatással van.
-
-
tildy
nagyúr
válasz
Jane01 #16009 üzenetére
Nem vásároltam meg, a jogok inkább a ph-t , vagy méginkább a kép alkotóját, többek közt basht illetik.
Kértél engedélyt tőle?
De azért gondolj már bele, nem gáz, és szerinted nem lopás egy ismert fórum avatarjait "leszedni" és használni?
Szerintem az.
Nem véletlenül "egyéni avatar". De gondolom a többi avatar ügyében sem kértetek Parciéktól engedélyt, ha igen, akkor elnézésed kérem.
Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Motoros topic
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- További aktív témák...
- iKing.hu -Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- Sealed: Ugreen 25000mAh PD 145W Power Bank Abyss Blue
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest