- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- One mobilszolgáltatások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
kételkedem
addikt
válasz
Cy-clone #17315 üzenetére
A nyúlláb szarvasbőr zacsiban mindig nálam van, nem kell letennem!
Én mindig Bélszíntokányt Stroganoff módra mondtam a nejemnek, ha hasonló kérdéssel fordult felém. Persze csak heccből! Mígnem egyszer közösen elkészítettük és azóta a kedvenc kajáink között szerepel.
-
7
addikt
válasz
Cy-clone #16543 üzenetére
Látom, te is hallgattad a Slágert hétfőn este.
Nem sértődött meg, örült neki, még azt is elhitted, hogy nőnap van. Nem kéri számon, teszünk az ilyen ünnepekre, de gondoltam, meglepem. Virágot tuti nem fogok kapni holnap, túl sok ahhoz a fizikai távolság köztünk. De majd ha hazajön! Jahajj...
@válasz: A Slágeren emlegették hétfőn este, mikor elmentem sétálni, hogy a lányok is lepjék meg kedvesüket egy szál virággal, mert szegény fiúk nagy része készül a nőnapra, de ők sosem kapnak semmit viszonzásképpen, mert férfinap meg hasonlók nincsenek.
-
ladybug
őstag
válasz
Cy-clone #16499 üzenetére
Jó reggelt mindenkinek!
Nálunk ez úgy zajlik, hogy:
- Gyerekek, éhesek vagytok?
- Nem, anya.
- Édesapátokkal vacsorázunk, biztos nem kértek vacsorát?
- Neeem.
Leülünk enni, aztán egy perc alatt ott teremnek a nem éhes gyerekeim, és felfalják azt a két adag ennivalót, ami még éppen ott lapult a hűtőben.
De hát a gyermek olyan csillogó szemmel tud nézni....
Ezért odatoljuk eléjük a tányérunkat, mi pedig eszünk valami teljesen mást.Winner, drágám, megint sütött anya? Jaj, még mindig érzem a számban a finom, könnyű ízét.
-
tiv83us
veterán
válasz
Cy-clone #16415 üzenetére
Bar 9 evvel fiatalabb vagyok, de azert hadd bokoljak kicsit /lehet ezert a moderator nejem kib@sz a francba
/, de szerintem hatalmas, mikor egy csaj /bocsanat, no/, racsapja a hajara az ajtot, vagy mikor szanaszet fujja a szel a hajat a lehuzott szelvedoju autoban...
-
Str8 sk8r
őstag
válasz
Cy-clone #16418 üzenetére
...nemtudom...akkor 14 voltam, és imádtam a GnR-t, élveztem, ahogy lobog a hajam ha rázom a fejem a rock zenére...
...ezt láttuk a "példaképeinktől"...évekig növesztettem, aztán gondoltam egyet levágtam kopaszra...
...pohár: a padló...
...
...rarri: körbenézek majd otthon, valahol van kép, csak még be is kell szkennelni...
...
...itt meg mindennek van "kőmérséklete"...mi is mérsékli a követ?
...
-
Str8 sk8r
őstag
válasz
Cy-clone #16415 üzenetére
...igen, a hosszú haj hátrányokkal jár...
...ha van a környezetedben pici baba, na Ők imádják tépkedni...
...és sex közbe is néha zavaró tud lenni...
...fürdéskór a rengeteg sampon, és utána a legalább fél órás hajszárítás...suhanc koromban derékig érő hosszú hajam volt...manapság inkább rövid...tavasztól őszig tar kopasz(nullás), és télen a hideg miatt hagyom kicsit megnőni...mikór levágom, szinte nem is kell sampon csak egy pici a tenyérbe, utána csak egyszer megtörlöm, "és már indulok is"...nem kell fésülgetnem, és senki nem tudja cibálni...sosincs "útba"...
...
...és Ngábor is rá tud lépni...
...mikor levágja, és a földre hull...tudod mi állítja meg a hajhullást?
...
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3079, 100% Akkumulátor
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- ASUS EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 eladó
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest