- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
válasz
TODI1111 #92519 üzenetére
Igen, nálam is néha előfordul, de ez egyértelműen valami szoftveres bug. Továbbra is tartom, hogy hiába cserélnek alaplapot, nem fogja megoldani a problémát. Azt sem tartom bizonyítottnak, hogy a tv a hibás.
Jut eszembe, kipróbáltad már, hogy amikor nem megy a hangerő szabályozás, akkor lehúzol minden más HDMI eszközt a tv-ről és a soundbarról is és váltasz hangkimenetet oda-vissza?
-
-
válasz
TODI1111 #92496 üzenetére
ha valmi tönkrevághat ennyiszer ilyen alaplapot az a tápkör vagy extrém magas feszültség ingadozás. Igazából kompletten cserélni kellene az egész belső részt plusz átnézni, nincs e valami extra kilengés a hálózatban. bár elméletileg az más fogyasztóra is hatással lenne, így sanszos a TV .
-
ρσгτσ
addikt
válasz
TODI1111 #92498 üzenetére
Amennyiben negyedszer is elromlik cserélik a terméket. Vagy ha az nem lehetséges, akkor kapsz csereutalványt, ami a vásárlás helyén levásárolható, vagy visszakérheted a pénzt. Úgy látom még normál garanciáról van szó.
Szerk.:
Bár lehet egyből csereutalványt kapsz. Nem tudom az LG -nél mi a gyakorlat 4x elromlott terméknél, ami még kapható, tehát piacon van. Meg gondolom kereskedőtől vetted? Nem közvetlenül az LG -től? -
TODI1111
veterán
válasz
TODI1111 #91198 üzenetére
Szerintem nálam valami "nagyobb" probléma lehet. [előzmények] Először 2 hétig üzemelt probléma nélkül, majd egyik pillanatról a másikra jelentkezett a hiba. Ezután helyrejött, de már csak 5 napig üzemelt hiba nélkül és tegnap megint megszünt a vezetékes (hdmi) kapcsolat a tv és a soundbar között. Hangkimenet váltás nem hozza helyre. A készülékek áramtalanítása nem hozza helyre. A hiba jelentkezik hdmi 2.0 és hdmi 2.1-es kábellel is. A soundbar egy régebbi tv-vel bármikor összekötve tökéletesen üzemel. Lehet, hogy alaplapcsere lesz belőle.
A tv (OLED55B33LA ) egyébként ezt leszámítva tökéletesen üzemel. Nagyon szép képe van és maximálisan elégedett vagyok, illetve lennék vele ha nem produkálná ezt az anomáliát.
-
Celtis
veterán
válasz
TODI1111 #91196 üzenetére
Most olvastam vissza mi volt a problémád. Az én LG oledem is nagyritkán eljátssza, hogy nem kezeli a soundbart. Ha hangerőt nyomok, akkor a némítás ikon jelenik meg a képernyőn. Elég rég volt utoljára, de ha jól emlékszem a hangkimenet oda-vissza váltása megoldotta.
Kizártnak tartom, hogy mechanikai (forrasztási) oka van. -
allein
addikt
válasz
TODI1111 #91166 üzenetére
Szia, szerintem nálad is a szoftverfrissítés kevert be, lehet pont a frissítés közben voltál, nem tudom. A készüléked a száma alapján ideji modell, az enyém tavalyi de szerintem ugyanaz az OS van rajtuk.
Arról nem is beszélve, hogy közvetlenül a frissítés előtt DV netflix képe összeomlott, ugyanazt a filmet apple tv-n netflixen ugyanúgy összeomlott, letöltöttem gyorsan és szintén összeomlott a kép. Párszor lekapcsoltam a tv-t, egyszer csak érzékelte az egyik bekapcsolás után, hogy ideje frissíteni, utána már minden ok. Örülök, hogy nálad is megoldódott
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest