- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunspikey
őstag
Szerintem a mester nem határoz meg fényerőt, hanem beállítja a TV-t hogy az épp megtekintett anyag bekódolt nit értékei a valóságban pontosan ugyan azok a nit értékek legyenek, illetve hát természetesen adott pixelek színe pontosan megfeleljen a műszer által az anyagba kódoltnak. Ha túl fényes egy kalibrált TV akkor túl fényes a tartalom amit nézel, de ha ehhez képest letekersz a fényerőből akkor a teljes képi tartalmat lerántod a helyes EOTF görbéhez képest...
-
alaves
addikt
Eddig mind a 4 OLED-emnél előfordult, hogy nem váltott, mikor másodjára elindítottam, akkor pedig igen (csak mkv). OS és/vagy rilíz bugok, nincs jelentősége. Streaming-nél nyilván a legjobbat indítja az előfizetésnek és a TV típusának megfelelően (elvileg). Mkv-nál pedig csak HDR10/HDR10+ lejátszása támogatott. A TV-k belső lejátszója ts, mp4 fájlokból tud DV-t.
-
fulton
addikt
Na ezt se tudtam, én meg azt gondoltam technikai okai vannak, nevezetesen ugye úgy veszik fel a filmeket, hogy a nyersen jóval többet látni a filmből, és utána vágják, és van hely játszani hogy mi látszodjon a filmben.
Már ha itt járunk, miért nem engedi pl plex tartalom lejátszása alatt a képarány módosítást?
Másnál is így van? én hiába állítottam a plexen belül, semmi hatás. De ha a tv-n állítanám, ott meg eleve inaktiv az állítási lehetőség. Csak TV csatin tudom állítani. miért?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Honda topik
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Üzleti vita és megbeszélés
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest