-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
allein
addikt
válasz
R1200GS #106064 üzenetére
Szia, nem tudom hol vagy helyileg. Én mindig vásárolok biztosítást, már két alkalommal előfordult, hogy a hivatalos garancia időszak után gond volt a TV készülékkel és mindkét alkalommal a biztosítótól kaptam utalványt az eredeti összeg értékében amivel új TV-t vásároltam, a G4-et így vásároltam most. Kicsit megszívtam mert ma van 3 hete, hogy személyesen intéztem a MM boltban, egyelőre még nincs TV-m, elvileg megrendelték de nem tudják mikor kapom meg
tegnap
voltam náluk bent és mondtam, hogy ok de akkor kérek szépen valami kompenzációt -
alaves
addikt
válasz
R1200GS #106054 üzenetére
HDMI kábelből minimum 2.1 (pl. [link] ), még akkor is ha azzal a vga-val max. 4k/60Hz lesz, egyéb használatra (4k/120Hz min. RTX3050, de azzal is akadna a 4kHDR film a konfig.miatt és PC-ről dolby vision sincs). Ezért film, sorozat ne PC lejátszással, hanem PC-média szerverrel DLNA-n a TV média lejátszójával (TV 5 GHz wifi-n, PC utp-n v. wifi-n), vagy USB HDD ről. A tartó ok.
Az erősítőt sztereóban a C4-en lévő 3,5 mm jack-ről (ha van rajta) is meg tudod hajtani (filléres jack to rca csatl.váltó), vagy HDMI-ről ARC audió leválasztóval.
Új hozzászólás Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nintendo Switch 2
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óvodások homokozója
- Jövedelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hobby rádiós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest