-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quadgame94
őstag
válasz
IntelKiller7 #113251 üzenetére
De te nem is akarod eltakarni
Szóval ez a hsz eléggé irreleváns. warren elakarja takarni. Ez a kiinduló pont. Sokkal egyszerűbb venni egy kábeltakarót mint építeni egy gipszkarton falat a TV köré
Egyébként én sem takartam el a G3 aljából kijövő kábeleket. Nem igazán érdekel.
-
Mankó
veterán
válasz
IntelKiller7 #113039 üzenetére
Szia
[link] 29 perctől megtalálod a Series X-re vonatkozó beállításokat. A kép beállítások is sokat javítanak SDR és HDR fronton.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
IntelKiller7 #113039 üzenetére
-
Tyrone89
aktív tag
válasz
IntelKiller7 #111266 üzenetére
soha nem is tudta az LG mkv-ból a DV-t. az mp4 sem jó már teljesen, csak a P5 anyagok mennek DV-ben mp4-ből már. A P8 lett kinyírva
-
T.Peter
őstag
válasz
Tsmuxer-re keress ra a topikban.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Átalakítod.
Veszel egy AM6B Plust. -
alaves
addikt
válasz
IntelKiller7 #107451 üzenetére
Ha nem tapasztalsz hibát, akkor nem feltétlen kell. Ha terhelt a szoftver, akkor esélyesebb az összeakadás is (sok beállítás sokszori változtatása, több HDMI /különböző beállításokkal- PC-soundbar-TV box, stb./ használata, sok app., bluetooth eszközök, stb.).
Az mind szép és jó, hogy van/lesz OS frissítés, de ez még több hibalehetőséget generálhat, különös tekintettel arra, hogy hardver különbségek is vannak a régi és új modellek között, amelyet nem biztos, hogy tökéletesen tudnak kompenzálni.
Az S90C-nél pl. ideiglenesen visszavonták az új tizen 8-at, illetve akinél már fennt van, kap/kapott gyorsjavítást rá (kb. 10 mp-ig tartó update). -
ρσгτσ
addikt
válasz
IntelKiller7 #107451 üzenetére
Ha főverzió frissítés volt, és vele együtt jött néhány anomália is, akkor érdemes. Meg egyébként is, ha problémád van és más nem segít. Szervizelés igénylése előtt mindenképp. Hátha helyrehozza.
-
Farkassacred
őstag
válasz
IntelKiller7 #107406 üzenetére
Szia. Hasonlót nálam is csinált pár hónapja, azóta csináltam egy kábel variálást és egyenlőre úgy látszik minden rendben.
Egy próbát megérhet nálad is.
Egyébként ez valami szoftveres baj lesz szerintem, vagy a külső eszközökben vagy a tévében. Én az utóbbira tippelnék.
Mondjuk az is érdekes, hogy nálad is box van mellette. Sanszos akkor, hogy az is lehet a ludas. -
alaves
addikt
válasz
Lehet hogy stabilabb kábel lesz a megoldás (végső esetben aktív optikai HDMI: pl. [link] ), de próba:
-'memória optimalizáló' futtatása
-2 perces áramtalanítás: kihúzni az áramból, utána minden csatlakozást is kihúzni (HDMI, USB, utp), majd még áramtalanított állapotban nyomni a TV alj.lévő kapcsolót 30 mp-ig.
-Játékoptimalizáló csak a konzolnál legyen bekapcs. alap beáll.-al: esetleg ALLM:ki
-telekom box: 4k/50Hz/4:2:0/10 bit/adaptív HDR
ha nem jó még mindig: TV 'gyári visszaáll' -
válasz
Próbáltad más HDMI kábelekkel? Handshake probléma is lehet.
-
junkpod
veterán
válasz
IntelKiller7 #96906 üzenetére
Szerintem váltani csak méret növeléssel érdemes. Oledről oledre, azonos méretben nem éri meg. (Ráadásul ha jól emlékszem buknád a DTS támogatást...)
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Rohadtul megeri.
-
Malfroy
aktív tag
válasz
persze,nem kérdés.
-
wiggen123
senior tag
válasz
IntelKiller7 #95412 üzenetére
Igen. Én nem kihúzhatós, sima falra feltiplizett 40-45kg teherbírású tartóra tettem a 77"-os samsungot, ami 38-39 kg, persze fisher tiplikkel, nem azzal, ami a csomagban volt.
-
Malfroy
aktív tag
válasz
IntelKiller7 #95412 üzenetére
szerintem simán,még belefér az. inkább alul mint felül vannak megadva a súly birása , igazából a súly számit inkább nem a méret, 50-55" között meg mennyi lehet? 1-2kg kb.
-
válasz
IntelKiller7 #83488 üzenetére
-
ballazol
senior tag
válasz
monitortisztító
van minden nagyobb marketben -
lala666
őstag
válasz
Deszt víz, mikroszálas törlő.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Szerintem sima vízzel, azzal is csak enyhén vizes kendővel.
-
GuruZone
őstag
válasz
IntelKiller7 #60952 üzenetére
szia, nyisd meg ugyanazt a videót mobilon, vagy pc-n és erősítsd meg az életkorodat.
ezeréves a Google fiókom, de nekem is kellett erősítenem egy [Back4Blood] trailernél.
Opciók:
• Bankkártya adatok megadása, átfutási idő: azonnal,
• vagy személyi igazolvány feltöltésével, 3-5 nap az elbírálás -
daneel_hu
addikt
válasz
IntelKiller7 #59239 üzenetére
LG-s szerviztávirányító kell hozzá.
Pl ez.:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Autós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- További aktív témák...
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest