Hirdetés
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
magellaner
tag
válasz
YelaWolf
üzenetére
Szia ! Énis valami codec hibát vagy valami belső dolgot gondoltam,mert más youtube ,Disney+ vagy ilyesmi tökéletes. Külföldi forumon redditen semmit nem találtam erről az hibáról amúgy. Csak az idegesített hogy a C1 esnél meg jó a lejátszás 720p nél. Köszi a gyors választ!
-
magellaner
tag
Sziasztok! Valaki találkozott már Lg C2-n hasonló jelenséggel,hogy plex ben és a natív lejátszóban 720p mkv tartalmaknál ilyen képi hibák jelennek meg lejatszas során? A streaming szolgaltatoknál és youtubon semmi baj nincs. Az 1080p mkv-s fileok tökéletesen működnek a plexen , kivéve a 720 p vagy annál kisebb azok ilyen pixel hiabbákal jelennek meg. Az összes képmódot megnéztem kiakpcsoltam a mozgasjavitást de semmi valtozas. Ugyanezeket a videokat megnéztem az Lg c1 en is azon tökéletesek .
Video a hibáról- [link]
-
magellaner
tag
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Lg c2 re én mar felraktam az új frissitést de nem változott semmi.
c2 03.33.80 a legújabb frissités elvileg most jött ki pár napja. -
magellaner
tag
válasz
mocsyvitya99
üzenetére
Énis ezen a dilemmán voltam c2 vs samsung qd oled. Végül a c2 lett. Nekem ez pl nagyon nem jött be a samsungon. [link]
-
magellaner
tag
Sziasztok! A két modell között mi a különbség? Lg c3 LG OLED55C31LA vs LG OLED55C32LA. Szinben nem találok különbséget sztem a c3 ból csak egyfajta szürke van.
-
magellaner
tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Köszönöm! Ránezek majd! Egyenlőre csak 55 öst neztem csak.
-
magellaner
tag
Sziasztok! Samsung szériábol az s90c -t érdemes e venni vagy maradjak az lg szérianal? Most lg c1 van,de nagyobb tv -t szeretnék kicsivel.
-
magellaner
tag
Sziasztok. Lg A1 et érdemes venni ? Nagyobb méret miatt gondoltam mert van most C1 em 48 as amit kb csak youtubre meg filmre hasznalunk de elférne egy nagyobb is a nappaliba. Nyilván az A1 kevesebb fényerővel bír de vegulis a c1 et is kb 35 ös fenyerovel használom. Tényleg ennyivel rosszabb vétel lenne az A1? Köszönöm
-
magellaner
tag
Sziasztok! Nemrégiben vettem egy Lg c1 48 at,ha xbox on pl Flight simulatort jatszom amiben pl a kép nagyrésze világos akkor egy idő után( kb 5 perc) elkezd sötétedni a kép . Jatekmodban 60 as az oled fény de kb sztem 5 perc után olyan 20 ra lemegy megállapításom szerint. Ha kilépek a menube az xbox ra akkor 5 perc után visszatér a fényerő. Ahogy néztem ez az ABL lenne de annak nem ugy kellene működnie hogy kb azonnal visszatér a fényerö ahogy megszűnik a fehér tartalom, nem 5 perc késéssel? Esetleg másnál nincs ilyen gond?
-
magellaner
tag
Sziasztok ,a rózsaszínes tinting melyik panelekre jellemző az Lg nél az 55 vagy a 48 colosoknál a több? Vagy van e köze az új evo panelekhez?
-
magellaner
tag
Sziasztok a Hisense 55Q9G ről tud valaki valami infót érdemes e megvenni? Jelenleg 320k körül kapható. A Mmarktban egész jónak nézett ki. Lg c1 en vagy ezen gondolkozok.. az lg ből a 48" változat férne bele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED 55 G2 okos TV - 139cm, 4k - színkalibrált
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- Újszerű Hisense 55A85K OLED TV 4K/120Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- Motorola Edge 40 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor