-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
VincentVG
senior tag
válasz
birorichard #53869 üzenetére
koszi sracok. ha jol latom adapterrel lehet hmdi2.1 et "csinalni".
https://www.youtube.com/watch?v=1mO5U11YX98
viszont o is azt mondja h gsync igy nem muxik.hat. valszeg ez is az a kategoria h ki kell probalni... aztan majd 1x valtani egy gtx 3080ra..
-
törölt tag
válasz
birorichard #53871 üzenetére
Sajnos nem, a 1080 csak a saját chipes G-Syncet tudja. Vagy az én ismereteim hiányosak, az is lehet nyilván. Viszont érzek itt némi kavart a fogalmakkal, ezért összesítve:
DisplayPort
A VESA Adaptive-Sync a szabványos technológia. Ezt támogatja az nVidia a Turingtól G-Sync brand alatt, illetve az AMD FreeSync brand alatt. Illetve az nVidiának vannak a zárt, külön chipes G-Sync megoldásai.HDMI
Itt a HDMI Forum VRR a szabványos. Az nVidia ezt is a Turinggal kezdte támogatni. Az AMD legjobb tudomásom szerint nem támogatja, saját implemenetációt használnak FreeSync brand alatt. Illetve az új kártyáikkal talán ez változott végre, de nem néztem utána. A PS5 a szabványos VRR-t támogatja, az XBOX tudtommal mindkettőt, a Samsung tévék az AMD-félét, a többi tévé, illetve erősítők pedig ismét csak a szabványost. -
törölt tag
válasz
birorichard #53869 üzenetére
A 1080Ti-vel tényleg nincs VRR, de nem a HDMI 2.1 hiánya miatt. Csak nem implementálták rá, mert régi kártyának számít. A GTX 1660-tól, illetve RTX 2060-tól érhető el a VRR támogatás.
A CX-en (de a többi LG OLED-en is) 40-120 Hz a VRR range.
-
válasz
birorichard #53771 üzenetére
Köszönöm, jelenleg csak az 5Ghz megy és tudja is minden ezt itthon,távolabb sajna nem tudom tenni a routert mert itt van minden kütyü amibe megy a kábel, így hanyagolom a 2.4et akkor.
Nekem az van, de pontosan mire gondolsz? Cisco stb van, irányítja frankón az lg remota + van ugye a 9es alatt gomb amivel előhöz + funkciókat.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
birorichard #53533 üzenetére
Ez változó, a legtöbb esetben igen, de van akinél elviszik a tévét, volt itt is rá példa.
Nem tudom mitől függ, talán lámpalázas lesz a szerelő, ha nézik ezért rájön a szapora, vagy mittomén...
De a lényeg, hogy ez még a dögnagy 77-esnél is max 1.5 óra volt, de azt nem lehet csak úgy emelgetni, meg ide-oda pakolászni, tele is volt a tkm az egésszel. A kijelzőt négyen fogtuk egyenletesen, ahogy a legjobban lehetett, különben úgy hajlott, mint egy papír... -
boksz
senior tag
válasz
birorichard #53533 üzenetére
Igen, otthon. Kb. egy hét volt míg megérkezett az új panel. Most ment el 15 perc volt. Átrakta a technikát az új panelre.
-
válasz
birorichard #53492 üzenetére
Nekem is most 1hetes a cx, van több függőleges csík is, pedig járatom ahogy javasoltak stb, de használat közben eddig kb csak egy játékban lattam, szóval igazából nem izgat mert biztos nem állnék le emiatt egy csere procedurat kezdeményezni, gyönyörű a képe!
-
Crus
őstag
válasz
birorichard #53057 üzenetére
Köszi szépen a linket, átnézem!
PC-n van a bemenet típusa a YT videók alapján, de NAGYON sok minden szürke, nem lehet állítani!
-
Madwe
nagyúr
válasz
birorichard #51733 üzenetére
Külön képprofilok vannak rá, amikre automatikusan átvált.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged