Hirdetés
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
renatto
őstag
Én sem értettem.
B7-en nem volt ilyen. De ha rányomtam a laptopot feltűnt, hogy túl fényes kép és ha a beállításokban rálépek a képmódra 80-as meg 60-as OLED fény van és teljesen más számokkal mint amit beállítottam. Visszakötöm a Box-ot, erre kiírja az Xbox One a HDMI 1-en már elérhető. Megnézem a képbeállításokat és minden rendben, ahogy kell. Újra laptop, de ismét gyári beállítások...
Majd lehet ránézek, ha lesz rá időm. A képet amúgy nem érzem sötétnek, bár valamennyi sötét részlet biztos elvész, de ehhez kellene egy jó sötét horror film
ami most pont nincs. Talán az It 2 az lesz vagy egy Castle Rock S2.
Mondjuk az Oroszlánkirály-t nem rég néztem és abban van sötét jelenet bőven, de nem tűnt problémásnak, ahogy a Witcher sem....
Új hozzászólás Aktív témák
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Apple iPhone 16 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
B7-en nem volt ilyen. De ha rányomtam a laptopot feltűnt, hogy túl fényes kép és ha a beállításokban rálépek a képmódra 80-as meg 60-as OLED fény van és teljesen más számokkal mint amit beállítottam. Visszakötöm a Box-ot, erre kiírja az Xbox One a HDMI 1-en már elérhető. Megnézem a képbeállításokat és minden rendben, ahogy kell. Újra laptop, de ismét gyári beállítások...
ami most pont nincs. Talán az It 2 az lesz vagy egy Castle Rock S2.
Vhiktor