Hirdetés
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
eM'82
addikt
sziasztok,
mivel benézett a kinézett LG G5 77" végre 7 számjegy alá, így már majdnem megnyomtam a rendelés gombot. Előtte viszont boltban ma megnéztem az S95F-et... ez a matt kijelző nekem ott baromira bejött. A színek élénkek voltak, cserébe szinte semmi tükröződés.
G5-ből már csak az 55" volt MMban, de azon még a fólia rajta, meg sz*r helyen is volt, az összes fényt visszaverte.Jelenleg egy Samu QLED-em van. 65" Q70R ha jól rémlik.
Elég sötét a nappalink (sajnos, de film szempontjából szuper), így lehet nem lesz akkora gond a tükröződés.
Ha t-home-on keresztüli Sport1/2 HD, meg Netflix, illetve YT fog rajta menni, akkor az alábbiak közül van olyan ami jobb választás mint a G5?Samsung QE77S95F - 975e
SONY K-77XR8A - 750e (tudom, hogy tavalyi panel, de a Google rendszer + az Acoustic Surface Audio tetszene, nem mellesleg majdnem 200k-val olcsóbb).LG OLED77G5 - 940e (WOLED, míg a másik kettő QD-OLED, azok szemre "melegebb" színvilágúak)
Falon volt az előző, de most "kallaxra" tenném.
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor