-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
japunk #57847 üzenetére
Igaz nem fix, de nekem ilyen van 3éve, még annó a 43as tv-mhez vettem,de a CX-el is tökéletes. Imádom és arra és annyra forgatom, húzom amerre csak akarom, ki tudom fél métert is simán húzni, de teljesen falig is be lehet tolni ha akarod! Annó még 10k alatt vettem.
https://www.emag.hu/a-fali-tv-konzol-allithato-32-55-fekete-spb446/pd/D9J4RBBBM/
-
törölt tag
válasz
japunk #57852 üzenetére
Van külön topikja, szerintem érdemes megnézned, hogy ott miket ajánlanak.
-
wallace 234
őstag
válasz
japunk #57557 üzenetére
Ami miatt, másképp látod mert a Q70R fényerőbe többet, tud ill elég jól sikerült tv. CX se rossz darab, ha jól be állítod! Jól szóljon ahhoz egy kis hangfal, szett kéne, soundbar az egy külön világ! Abból ami ér is valamit nem olcsó! De mire van igény, ki mit szeret, ill helység mekkora. Írták a Bose soundbart, hát igen az tényleg jól szól de ára is van.
-
salapp
addikt
válasz
japunk #57557 üzenetére
Számomra megdöbbentő, amit írsz. A GZ950 olyan képet, ad, ami álleejtős, jó forrásból.
És legutóbb az általam legjobb FHD VA-paneles lcd-nek tartott W809C elé fél év után beülve, dobtam egy hátast, hogy a tévéző GT60 plazma is mennyivel csodásabb képet ad sötétben.
Egy CX a Q70R, de még a Q80R után is piszok jobb kell, hogy legyen kicsit is sötétebb nézési környezetben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Fotó állvány eladó
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged