Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Néha belegondolok, hogy ha egyszer valahogy a fidesz elveszíti a választást akkor mi fog történni. Szerintem olyan undorító mocskolódás lesz, hogy ha az ember jót akar, akkor újságot, tv-t elfelejtheti és új lendületet fognak kapni az internetes tartalomszűrők.
TV-t nem nézek már évek óta (legszívesebben visszamondanám, de asszony néha néz rajta filmet), újságot szinte soha nem olvastam (max PC-s vagy valami más technikai magazint), internet portálokat eléggé megválogatom, de ez a jövőben további szelektálást fog igényelni. Youtube-ra is inkább kifizetem a havi 1700Ft-ot, csak ne lássam azt a sok szemetet. (Szerintem a telefon cserével a Facebook használatomat is megreformálom. Messenger marad, de Facebook app nem lesz a telefonon.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- iPhone topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi