- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Néha belegondolok, hogy ha egyszer valahogy a fidesz elveszíti a választást akkor mi fog történni. Szerintem olyan undorító mocskolódás lesz, hogy ha az ember jót akar, akkor újságot, tv-t elfelejtheti és új lendületet fognak kapni az internetes tartalomszűrők.
TV-t nem nézek már évek óta (legszívesebben visszamondanám, de asszony néha néz rajta filmet), újságot szinte soha nem olvastam (max PC-s vagy valami más technikai magazint), internet portálokat eléggé megválogatom, de ez a jövőben további szelektálást fog igényelni. Youtube-ra is inkább kifizetem a havi 1700Ft-ot, csak ne lássam azt a sok szemetet. (Szerintem a telefon cserével a Facebook használatomat is megreformálom. Messenger marad, de Facebook app nem lesz a telefonon.)
Új hozzászólás Aktív témák
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen , Használt karcmentes, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Apple iPhone 16 Pro-Desert Titanium-128GB-Akku:100%-Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.04-ig
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest