Hirdetés
- Google Pixel topik
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megnyerné a Motorola a furcsa mobilnevek bajnokságát
Új hozzászólás Aktív témák
-
Néha belegondolok, hogy ha egyszer valahogy a fidesz elveszíti a választást akkor mi fog történni. Szerintem olyan undorító mocskolódás lesz, hogy ha az ember jót akar, akkor újságot, tv-t elfelejtheti és új lendületet fognak kapni az internetes tartalomszűrők.
TV-t nem nézek már évek óta (legszívesebben visszamondanám, de asszony néha néz rajta filmet), újságot szinte soha nem olvastam (max PC-s vagy valami más technikai magazint), internet portálokat eléggé megválogatom, de ez a jövőben további szelektálást fog igényelni. Youtube-ra is inkább kifizetem a havi 1700Ft-ot, csak ne lássam azt a sok szemetet. (Szerintem a telefon cserével a Facebook használatomat is megreformálom. Messenger marad, de Facebook app nem lesz a telefonon.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston 2TB KC3000 NVMe SSD - Garanciális
- Kingston FURY 32GB (2x16GB KF560C36BBEK2-32) DDR5-6000 CL36 - Garanciális
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- XFX Radeon 7900GRE 16GB - garanciális
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE kb 50% áron, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 3 hó gar.:
- Hp 440 G8 i5-1135G7 16Gb, 256 Gb NVMe, számla, 1 év garancia
- AKCIÓ! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 128bit (NE7506T019T1-GB2061T) Videokártya
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest