- Kreatív előzetesen az Xperia 1 VIII
- Huawei Watch Fit 5 Pro - jó forma
- Magisk
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android Auto és Carplay utólag? A Carpodgo Mini kicsi és olcsóbb, mint a nagyok
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
88000 - 87901
89154 - 89101 89100 - 89001 89000 - 88901 88900 - 88801 88800 - 88701 88700 - 88601 88600 - 88501 88500 - 88401 88400 - 88301 88300 - 88201 88200 - 88101 88100 - 88001 88000 - 87901 87900 - 87801 87800 - 87701 87700 - 87601 87600 - 87501 87500 - 87401 87400 - 87301 87300 - 87201 87200 - 87101 87100 - 87001 87000 - 86901 86900 - 86801 86800 - 86701 86700 - 86601 86600 - 86501 86500 - 86401 86400 - 86301 86300 - 86201 86200 - 86101 86100 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
millióféle külföldi alapanyag van itthon, csak az is mind fos.
meglepő módon édesanyámnak sincs semmi baja a kinti gluténos dolgoktól, itthon meg összefossa magát ha megeszik egy szelet normál kenyeret.
a paprikának, paradicsomnak kint van íze, a cukkinit és padlizsánt ne is említsem. még a hagyma is jobb... vagy csak én vásárolok itthon fost állandóan.
mindenesetre holnaptól 2 hét szardínia, fel kell töltődni ízekkel...
-
bitpork
nagyúr
Nem vagyok egy nagy “nyugaton minden jobb” mentalitasu ember, bo egy hete vagyunk csak Olaszorszagban. Hogy mennyivel kedvesebbek akar az utolso csoves benzinkuton is, vagy mennyivel olcsobb rengeteg etel es ital, azon nem lepodok mar meg, ez 10-20 eve is igy volt.
De a felesegem erosen etelerzekeny, otthon nagyon sokat faj a gyomra, hiaba figyel a dietara, es eszik tejtermek/laktoz/glutenmentesen. Miota kint vagyunk, egyszer fajt 10 percet a gyomra, miutan nem tudott ellenallni a burratanak. Pedig evett pizzat, tesztakat (nem glutenmentest), erlelt sajtokat, stb. Nyilvan nem esz nelkul, de megkostolja a dolgokat es semmi baj. Ma kibontottam egy zacsko carrefouros salatat, es illata volt benne a zoldsegeknek, otthon ilyen meg sosem volt, pedig elvileg a jo minosegu eisberget esszuk altalaban.
Egyre biztosabb kezdek lenni abban, hogy nalunk az etelek minosege szar. De legalabb dragak.Ne feledd h itthon a naaaaaagy nemzetcocializmus miatt kötött az alapanyag használat - még ha szar is a helyi.
-
concret_hp
addikt
Nem vagyok egy nagy “nyugaton minden jobb” mentalitasu ember, bo egy hete vagyunk csak Olaszorszagban. Hogy mennyivel kedvesebbek akar az utolso csoves benzinkuton is, vagy mennyivel olcsobb rengeteg etel es ital, azon nem lepodok mar meg, ez 10-20 eve is igy volt.
De a felesegem erosen etelerzekeny, otthon nagyon sokat faj a gyomra, hiaba figyel a dietara, es eszik tejtermek/laktoz/glutenmentesen. Miota kint vagyunk, egyszer fajt 10 percet a gyomra, miutan nem tudott ellenallni a burratanak. Pedig evett pizzat, tesztakat (nem glutenmentest), erlelt sajtokat, stb. Nyilvan nem esz nelkul, de megkostolja a dolgokat es semmi baj. Ma kibontottam egy zacsko carrefouros salatat, es illata volt benne a zoldsegeknek, otthon ilyen meg sosem volt, pedig elvileg a jo minosegu eisberget esszuk altalaban.
Egyre biztosabb kezdek lenni abban, hogy nalunk az etelek minosege szar. De legalabb dragak.ennek mondjuk ahhoz is lehet köze, hogy itthon a minél olcsóbb a célfüggvény a legtöbb helyen, az olaszoknál meg a jó alapanyagok használata. és az egész konyhájuk arra épül, hogy ha van 2-3-4-5 normális alapanyagod, meg nagyjából tudod mit kell vele csinálni, azt már nem nagyon tudod elrontani

-
szőröscica
addikt
Egyre biztosabb kezdek lenni abban, hogy nalunk az etelek minosege szar. De legalabb dragak. -
Marcsello31
őstag
Ki tudja,mi lehet valójában a parízerben
?!. -
ToBeY
nagyúr
-
bitpork
nagyúr
-
ToBeY
nagyúr
Sütőpapír közzé tedd a szenyát, és nem lesz gond.
Köszi az ötletet jó,de nem hiszem hogy mégegyszer ilyen lapka sajtból fogom csinálni a melegszendvicset,csak most nem volt itthon más sajt.
-
Tothgera30
veterán
-
Marcsello31
őstag
Láttam valami érdekes sajt sütési technikát, a youtubeon.
hogy serpenyőbe kel bele tenni és ott sül meg, sajnos nem mentettem le a vidit, de láttam hogy nem ég meg, hanem állítólag finomra sül?! -
ToBeY
nagyúr
-
Vérboci
addikt
-
ToBeY
nagyúr
Ma egy újabb tapasztalattal lettem gazdagabb Nem jó ötlet lapka sajtot tenni a melegszendvics sütőbe mert úgy össze'assza,hogy azon gondolkodtam, inkább kidobom és rendelek egy másikat.
-
Vérboci
addikt
amúgy sem jó ötlet 10 fokban, esőben és szélviharban nyitva tartani az ablakokat...
-
NoLF
veterán
sajnálom... én az idei élmények alapján kb örökre elengedtem a balcsit - legalábbis azt a részt, ahol érdekeltek vagyunk. szomorú...
mondjuk most épp itt kecsón kell mulatóst hallgatnom a szomszédból, valszeg becsukom az ablakot estére és akkor ki tudom pihenni ezt a hetet, talán.
-
bitpork
nagyúr
Nem találok szavakat!
Lejöttünk megint Balcsira, hátha a szezonon kívül pihenhetünk is. Most egy utcányi távolságból büfög a zene második napja úgy, hogy ha aludni akarok a tvnek üvöltenie kell
Persze napközben ezek is csendben vannak, csak este kell zenélni
-
Vérboci
addikt
Ajándékba szeretnék adni egy galaxis projektor, ami felvetíti a csillagokat és a színes gradiensket, lehtőleg aurora borealis hoz hasonlót. Jövő hétvégére kellene, én csak ezt találtam, de ez amcsiban van, nem érne, ide. [Rossetta Star Projector]
Tud esetleg valaki egy hasonló itthon is elérhető modellt. Gyerekeknek lenne btw, 5-7 évesek.
kösziitt nézz szét esetleg [link]
-
trialboj
őstag
Ajándékba szeretnék adni egy galaxis projektor, ami felvetíti a csillagokat és a színes gradiensket, lehtőleg aurora borealis hoz hasonlót. Jövő hétvégére kellene, én csak ezt találtam, de ez amcsiban van, nem érne, ide. [Rossetta Star Projector]
Tud esetleg valaki egy hasonló itthon is elérhető modellt. Gyerekeknek lenne btw, 5-7 évesek.
köszi -
Marcsello31
őstag
Oda kint jó pár helyen már a hó esik a hegyekben, a szakadó eső mellett,
Nyolc méter körül tetőzhet A Duna, csak szerintem az ott olvadó hó/eső mennyiséget még nem vették figyelembe. Jó párnapja még aszalódtunk a melegben most meg ez. Kész.
-
Pacák
senior tag
Nálunk van napkollektor is - a távhő hálózatot meg a rekkenő hőségben tartották karban, így simán megoldottuk nélkülük is a meleg vizet.
Viszont transzformátort a 40+ fokban akartak cserélni, hogy a klímák véletlenül se menjenek - szerencsére akkor lebeszélték róla az Eon-t.
-
Vérboci
addikt
sorstárs... ma reggel összefosta magát a kazánunk. fűteni tudok, de melegvíz nincs.
most majd kiderül, érdemes volt-e évekig fizetni az mvm gázőrzős biztosítást... reggel felvették a hibabejelentést, de aztán nem hívtak. szombat-vasárnap meg nem is fognak
-
ToBeY
nagyúr
Két napja nincs melegvíz karbantartás miatt
Persze,hogy nem akkor zárják el amikor 32fok van hanem akkor,amikor 9fok van odakint
-
szőröscica
addikt
Mi epp most aztunk szarra Romaban.
Nekunk Velence es Toszkana ok volt az elmult heten - kiveve tegnap, de akkor Ferrari muzeum volt az esoprogram.A hetvege jo lesz, de jovo hetre Riminit foglaltunk, ott meg lehet, h benyelunk 200 euro bukot es atmegyunk masfele inkabb, ahol nem fog esni.
-
NoLF
veterán
Bizony igy mukodik egy felborult egyensuly, lesz meg szopiszopi boven... Szardinian sem tunik tul fenyesnek az elkovetkezo par het, de szerintem kibekkeljuk nomeg a tenger ugyis meleg meg arrafele

-
fokukac
nagyúr
nehéz most a színtévesztőknek..
Nolf: azt néztem, hogy még olaszország közepén is ilyen 16-17 fokok lettek hirtelen.
hétvégén jöttünk haza a cique terre - toszkána körútról, akkor még végig 35 fok volt... -
Marcsello31
őstag
-
NoLF
veterán
-
Vérboci
addikt
-
fokukac
nagyúr
jó reggelt kívánok a kedves utazóközönségnek.
mindenki vegyen föl meleg cuccot, vagy induljon el a piros irányába
-
NoLF
veterán
-
bitpork
nagyúr
Írj nekik hogy most kaptad meg és elismered. Ott kicsit más a rendszer, sokkal ügyfélközpontúbbak.
-
NoLF
veterán
Milyen jo a mai napon kezhez kapni egy levelet egy marciusi kozlekedesi kihagasert ausztriaban, a level kelte julius 2, fizetesi hatarido 4 het.
mennyi eselyem van befizetni augusztus 1-ig, ha ma kaptam meg a levelet?

-
ToBeY
nagyúr
-
NoLF
veterán
-
Marcsello31
őstag
-
Pttypang
veterán
-
kraftxld
félisten
-
ToBeY
nagyúr
-
lenox
veterán
Vajon a kapitany hany eves?
-
NoLF
veterán
-
rushty
őstag
A Balcsi vize még 23•
-
Marcsello31
őstag
Egy kis érdekesség, írjátok be a google keresőbe ezt a szót: dart mission
Nem mondom el hogy mi jön utána
nézzétek meg
. -
Pttypang
veterán
Osszel akartam autot szerezni, a szep, lassu atmenetre szamitva, hogy azert motorral tudjak elmenni megnezni a lehetosegeket. Ezt az otletet akkor kinda kilovom.
-
Marcsello31
őstag
Pedig még csak most kezdődik, ahogyan majd egy nap alatt megjön a tél és a hó, vagy csak a száraz hideg, Időjósnak lenni jó, elmond mindent egyszerre így nem hibáztathatják.
. -
bitpork
nagyúr
Le kell tiltani az ilyet a csába! Engem azért szerencsére elkerülnek. Mondjuk élőben nem tudom mit engedne meg magának egy 100+kgs szőrös kopasszal

-
lenox
veterán
-
törölt tag
-
ToBeY
nagyúr
Hogy a bánatba lett egy nap alatt Ősz?Mindegy is,már most utálom az egészet!
Köszönöm a figyelmet,leülök magamatól. -
törölt tag
-
bitpork
nagyúr
-
7
addikt
-
bitpork
nagyúr
Az kemény, hogy a hirdetésemre írt egy 14 éves regisztrációval, 300 pozitívval rendelkező tag, hogy ma eljönne érte. Válaszoltam neki, hogy rendben, de nekem csak utalás jó. Személyesen ha jön, vegye át nyugodtan és utaljon, ha itt van. Mivel heti 5 nap munka mellett heti 3 nap az onkológia és orvos, Gránit bank pedig elég messze van tőlem. Az oda vissza 3 óra tömegközlekedés most nem fér bele, hogy be tudjam fizetni.
Erre a válasz: Verjem magam alá az onkológián.Nő vagyok, nem menne, de ezen most kicsit meglepődtem.
Akit az Isten ennyire megvert azt már ne bántsd. Sz@rd le konkrétan.
-
törölt tag
Az kemény, hogy a hirdetésemre írt egy 14 éves regisztrációval, 300 pozitívval rendelkező tag, hogy ma eljönne érte. Válaszoltam neki, hogy rendben, de nekem csak utalás jó. Személyesen ha jön, vegye át nyugodtan és utaljon, ha itt van. Mivel heti 5 nap munka mellett heti 3 nap az onkológia és orvos, Gránit bank pedig elég messze van tőlem. Az oda vissza 3 óra tömegközlekedés most nem fér bele, hogy be tudjam fizetni.
Erre a válasz: Verjem magam alá az onkológián.Nő vagyok, nem menne, de ezen most kicsit meglepődtem.
-
NoLF
veterán
-
concret_hp
addikt
úgy döntöttem, ide írom ki magamból...
hétvégén a nyaralómban voltam, lementem a szokásos krimóba péntek este a kedves nőhöz akihez 15 éves korom óta járok sörözgetni. ott volt egy régi ismerőse, elvoltunk, beszélgettünk. kicsit berúgott, nem tudott hazamenni, és elvinni sem tudtam mert akkora ember volt. sikerült biztonságba helyezni a kerthelyiségben, de reggel 7kor hívott a nőci hogy az ember azóta is ott van, tiszta a tudata de nem tud fölállni. lekerekeztem, s azonnal láttam hogy valami nem frankó (bal kezét, bal lábát nem tudta mozgatni, bal szája széle le volt fittyedve...) így kihívtuk a mentőket, azonnal vitték is a stroke központba szegedre, hisz elég erős agyvérzés-gyanúja volt. mindent megpróbáltunk megtenni érte, milliószor mondta hogy ne hívjunk rá mentőt, de megtettük.
tegnap délután itthagyta ezt a csodás bolygót, 46 évesen.
huh ez elég kemény, részvétem

-
bitpork
nagyúr
-
NoLF
veterán
na hát a peugeot sajnos nem csak turbóhibás, de motorhibás is... megdöglött, ki lehet dobni.
remek hír ismét
-
NoLF
veterán
nos igen, ezt már sosem tudjuk meg hogy már este beütött a krach, vagy csak valamikor reggel. mivel a bal oldalára dölve aludt, elsőnek azt hittem, csak elfeküdte magát és azért nem tud mozogni, aztán lettek egyértelműek a jelek. este még semmi ilyen jellegű árulkodó jelet nem tapasztaltunk..
-
bitpork
nagyúr
hétvégén a nyaralómban voltam, lementem a szokásos krimóba péntek este a kedves nőhöz akihez 15 éves korom óta járok sörözgetni. ott volt egy régi ismerőse, elvoltunk, beszélgettünk. kicsit berúgott, nem tudott hazamenni, és elvinni sem tudtam mert akkora ember volt. sikerült biztonságba helyezni a kerthelyiségben, de reggel 7kor hívott a nőci hogy az ember azóta is ott van, tiszta a tudata de nem tud fölállni. lekerekeztem, s azonnal láttam hogy valami nem frankó (bal kezét, bal lábát nem tudta mozgatni, bal szája széle le volt fittyedve...) így kihívtuk a mentőket, azonnal vitték is a stroke központba szegedre, hisz elég erős agyvérzés-gyanúja volt. mindent megpróbáltunk megtenni érte, milliószor mondta hogy ne hívjunk rá mentőt, de megtettük.
Leszámítva az alkoholt, Rawulf is majdnem így járt

Sajnálom a veszteséget ami ért és a rossz élményt. -
tope
addikt
valószínűleg itt ment el a dolog és azért vezeklek kicsit, mert nem fogtuk fel, hogy esetleg már akkor elkezdődött ez a folyamat, és azonnali segítség kellett volna és akkor lehet túléli...
kocsmázásaim során egyébként elég sűrűn előfordult az ilyesmi (KO) körülöttem lévő emberekkel, a 15 év vendéglátást már ne is említsem. de általában vagy normál méretű embert kellett hurcibálni, vagy volt segítség. itt most ez nem volt adott, a 140 kilóját egyedül pedig képtelen voltam egy dombon felvinni a házhoz.
végtelen bűntudatom van
A súly + az alkohol nem jó párosítás, szóval ne okold magad, még ha tudom is hogy hasonlóan érezném.
Szar érzés lehet, hogy azon gondolkozol, hogy mi lett volna ha kicsit erélyesebb lettél volna, vagy jobban átgondolod hogy ez így nem lesz jó, de miért tetted volna, nem vagy Te orvos hogy felismerj valamit, ha egyáltalán ez felismerhető lett volna... -
barnam_
nagyúr
valószínűleg itt ment el a dolog és azért vezeklek kicsit, mert nem fogtuk fel, hogy esetleg már akkor elkezdődött ez a folyamat, és azonnali segítség kellett volna és akkor lehet túléli...
kocsmázásaim során egyébként elég sűrűn előfordult az ilyesmi (KO) körülöttem lévő emberekkel, a 15 év vendéglátást már ne is említsem. de általában vagy normál méretű embert kellett hurcibálni, vagy volt segítség. itt most ez nem volt adott, a 140 kilóját egyedül pedig képtelen voltam egy dombon felvinni a házhoz.
végtelen bűntudatom van
Sajnálom az esetet
De mentségedre szóljon, nem tudhattad, hogy csak be van rúgva, vagy éppen sztrókot kapott... -
NoLF
veterán
végtelen bűntudatom van
-
lenox
veterán
Nagyon sajnalatos. Nem vagyok ebben jaratos, ez a 'kicsit berugott, nem tudott hazamenni' allapot az mennyire gyakori es sulyos? Nekem mar erre is a mentohivas jut eszembe masodik gondolatra (elsore meg hogy ilyet nem kene csinalni).
-
NoLF
veterán
-
Pacák
senior tag
üdv!
papp lászló sportarénába vettünk feleségemmel 1-1 koncertjegyet egy 2 hónap múlva tartandó eseményre biztosítással pár napja.
viszont ő 6 hetes terhes. ha aznap nem tudunk elmenni mert rosszul lesz terhessége kapcsán vagy gyenge, akkor megtéritik az ő jegyét? vagy nem mert már 6 hetes terhesen vette a jegyet?A középső trimeszterben volt a párom a legjobb erőben (és ez a jellemző a többségre), a kisebbik fiúnál csak a legutolsó trimeszterben volt kemény az ügy a váratlan méhkeményedések miatt - szóval ennyire nem aggódnék a dolgon - kivéve, ha ez egy rock koncert és a jegy egyenesen a pit szektorba szól.

Bár lehetnek ott is jó fej emberek, akik egyenesen a tenyerükön fognak titeket hordozni, pont ezért.
-
lenox
veterán
üdv!
papp lászló sportarénába vettünk feleségemmel 1-1 koncertjegyet egy 2 hónap múlva tartandó eseményre biztosítással pár napja.
viszont ő 6 hetes terhes. ha aznap nem tudunk elmenni mert rosszul lesz terhessége kapcsán vagy gyenge, akkor megtéritik az ő jegyét? vagy nem mert már 6 hetes terhesen vette a jegyet?Nade mi van irva a biztositas felteteleiben? Mire teritenek?
-
ToBeY
nagyúr
üdv!
viszont ő 6 hetes terhes. ha aznap nem tudunk elmenni mert rosszul lesz terhessége kapcsán vagy gyenge, akkor megtéritik az ő jegyét? vagy nem mert már 6 hetes terhesen vette a jegyet?Szerintem ha önhibájából adódóan nem tud elmenni a koncertre,akkor nem jár a kártérítés.Hiszen amikor megvette a jegyet már tudta,hogy babát vár,és elképesztő hogy nem lesz sima.
-
flash-
veterán
üdv!
viszont ő 6 hetes terhes. ha aznap nem tudunk elmenni mert rosszul lesz terhessége kapcsán vagy gyenge, akkor megtéritik az ő jegyét? vagy nem mert már 6 hetes terhesen vette a jegyet? -
Pacák
senior tag
Van is itthon egy kevés sziló, valahová rögvest ragasztok kívülről még vagy 20m²-nyi tinédzser örjöngőszobát és még egy legalább ekkora konyhai toldalékot a panelhoz.

-
fokukac
nagyúr
-
tope
addikt
Hát aki 4. emeletre (tetőtér) költözik klíma nélkül, az készülhet a megdöglökre...
És úgy a 29.9 nem is sok, nálam 2.-on 25,5 lett reggelre. -
bitpork
nagyúr
-
ToBeY
nagyúr
-
NoLF
veterán
-
bitpork
nagyúr
Csak halkan jegyzrm meg h nalunk most per pill 29.9°c van a laksban.
-
ToBeY
nagyúr
Én csak olyat láttam,hogy a klíma külső egységében ott volt megdögölve az egér,és csak tisztításkor vették észre
-
NoLF
veterán
a csöpögtető kivezetésen vagy hol? az nálam ilyen másfél centi vastag kb.
a cső falsvastagsága 1,5 cm, vagy az átmérője?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kraftxld
félisten
a csöpögtető kivezetésen vagy hol? az nálam ilyen másfél centi vastag kb.
Kb 2 centi átmérőjű cső volt, igen a csepegtető kivezető.
-
concret_hp
addikt
-
kraftxld
félisten
Nekünk egyszer egy egér mászott fel a csövön, és sikerült meg is pusztulnia a klímában. Azt a penetráns dög szagot....
Drótháló a cső végére fixálta a problémát a tetem eltávolítása után
-
ToBeY
nagyúr
Sikerült a klíma régi kivezetéséből kiirtanom a lódarazsakat.
Vagy mivel közeledik a hűvös idő elköltöztek.Ezt nem tudom,de lényeg hogy eltűntek.
-
lenox
veterán
Es akkor nincs is? A nofrost hutoknel az automata leolvasztast gyarilag minimumra szoktak allitani, hogy beferjen a fogyasztasi keretbe, ezert idovel szepen lerakodik a jeg, ha nem olvaaztod le. En szerelot hivtam ilyen problemahoz, aztan leolvasztotta, atprogramozta. De meg lehetett volna uszni egy leolvasztassal.
Persze nekem kerregett, nem egyet-egyet csattant. -
bitpork
nagyúr
-
bitpork
nagyúr
-
Vérboci
addikt
-
lenox
veterán
-
bitpork
nagyúr
Tisztelt mindenhez IS értő sub lakók!
Mi az Úristen retkes büdös ......a csattanhat egy hűtőgépben hangosan, működés közben? De akkorát mintha a tetőre hullik egy öklömnyi toboz.... -
Pttypang
veterán
A romai partrol pont akkor indultam haza gyalog a pok utcai lakotelepre, tanusitom: a viz vizes!
Szeretek esoben setalni, ha nincs hideg, ez tokeletes volt. (En 15 percet kaptam belole) -
ToBeY
nagyúr
-
Vérboci
addikt
-
ToBeY
nagyúr
Olyan vihar volt itt az éjszaka,hogy Óbudának full RIP lett szerintem.Mi is beáztunk mint a sz@r...Szóval egy darabig nem akarok esőt látni
-
concret_hp
addikt
pont Ceglédinél kérdeztem meg, hogy amúgy a forrásellenőrzéssel hogy állnak, arra asszem kitiltottak

(randomra dobta a postot a fb, annyira azért nem mond okosakat, hogy bárhol követtem volna v ilyesmi, még mielőtt asziszi valaki
)gondolom az uszodát a schönherz tetején is megkajálták volna
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Marcsello31
őstag
Ó jeee:
Megjött a megalodon megavihar. ,_vègre esik pár csöpp🤣. -
Vérboci
addikt
-
bitpork
nagyúr
Esetleg vki Gödöllőről?
-
lenox
veterán
Az elmúlt egy napban végigment a sajtón ez a hír, hogy hú, a bme villanykar gólyatáborában betiltották az óvszert. Rávetette magát a teljes liberális sajtó, a női újságok, még lilu is posztolt, sőt, a momentum is kivonult, hogy óvszert használni jó és üdvös, és hogy középkor meg elnyomás...
De valahogy az az apróság, hogy a villanykaron a hallgatók úgy 95% -a fiú, és hogy ez valszeg inkább csak egy kolbász-parti lehetne, az az információ valahogy nem jutott a sajtóhoz, meg a tiltakozókhoz.
Szóval ez egy zseniális médiahekk, ilyen kétfarkús módra, és senki nem veszi a poént.
Mondjuk anno a TEK is kivonult, hogy ártalmatlanítsa Darth Vadert, szóval nincs ebben semmi meglepő...

Zsenialis, lenne 20 evvel ezelott. De hogy ezek most is csont nelkul vetodnek az arnyekra, azert az fura.
-
Marcsello31
őstag
Èrtem èn, hogy nyáron meleg van. Az a baj hogy nem volt zivatar, ès plusz hogy tartós volt a 33fok feletti meleg.
Nem tudom melyik emberi fajtának jó a ,40fok árnyèkban.
A kert projekt kiszáradt. Valaki már előfizetett egy országos esőre?!
-
bitpork
nagyúr
Az se rossz, nálam azért jobb idő volt, persze csak a mobil klíma miatt, de az vicc, hogy konkrétan melegebb lett reggelre a lakás, mint este (hajnalban) ahogy az ablakokat kinyitottam, pedig a mobil klíma azért nem valami hatékony, de a 2 szobát azért tudja 26 körülre hűteni.
Lesz itt baj, egyre több lesz a klíma, le fog borulni jövőre már szerintem a hálózat ha ilyen meleg lesz...Mint gyerekkoromban- minden hétfőn adás és áramszünet.
-
tope
addikt
Az se rossz, nálam azért jobb idő volt, persze csak a mobil klíma miatt, de az vicc, hogy konkrétan melegebb lett reggelre a lakás, mint este (hajnalban) ahogy az ablakokat kinyitottam, pedig a mobil klíma azért nem valami hatékony, de a 2 szobát azért tudja 26 körülre hűteni.
Lesz itt baj, egyre több lesz a klíma, le fog borulni jövőre már szerintem a hálózat ha ilyen meleg lesz... -
bitpork
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
88000 - 87901
89154 - 89101 89100 - 89001 89000 - 88901 88900 - 88801 88800 - 88701 88700 - 88601 88600 - 88501 88500 - 88401 88400 - 88301 88300 - 88201 88200 - 88101 88100 - 88001 88000 - 87901 87900 - 87801 87800 - 87701 87700 - 87601 87600 - 87501 87500 - 87401 87400 - 87301 87300 - 87201 87200 - 87101 87100 - 87001 87000 - 86901 86900 - 86801 86800 - 86701 86700 - 86601 86600 - 86501 86500 - 86401 86400 - 86301 86300 - 86201 86200 - 86101 86100 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Saros (PS5)
- Kreatív előzetesen az Xperia 1 VIII
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Huawei Watch Fit 5 Pro - jó forma
- Magisk
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E459 I3-8130U 8 GB 256 GB NVMe 15,6" FullHD laptop
- HP ProBook 450 G8 I3-1115g4 8 GB 256 GB NVMe 15,6" FullHD IPS laptop
- Lenovo Thinkpad T14 G2 Ryzen 3 5450u/16GB/256 GB SSD/14"FHD gyári gar
- HP Elite x2 G4 I5-8265U/8 GB RAM/256 SSD/3k IPS TOUCH 2in1 laptop és tablet
- Új MSI 16 Sword WUXGA 144Hz i7-14650HX 5.2Ghz 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Win11 Garancia
- Sok Extra! Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
- 27% - Corsair Premium Individually Sleeved TÁPEGYSÉG KÁBEL Pro Kit Type 4 Gen4
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

?!.

Csak eddig edami sajtot tettem ebben a "tapasztott kenyeres" szendvicsbe,
Persze napközben ezek is csendben vannak, csak este kell zenélni