- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hagyjuk ezt a hanyatló nyugat ópiumának

nálunk meg maradnak a 60 éves hévek, pedig tavasszal tele volt a postaládám az állampárti propagandával, hogy most már aztán tényleg felújítják, megcsinálják (sőt, a polgármester és a helyi ogy kéviselő személyesen indézte el, ezért az a minimum, hogy rászavazol!, volt szatmári számláló is vaze, ha pénzt kapott a kerület, az csak és kizárólag neki köszönhető!), a szomszéd néni még a faliújságra is kirakta...

-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
A 160 fontos londoni 1-3 zónás bérletet nem is mondom..,
-
parandroid
félisten
válasz
bobalazs
üzenetére
Diákoknak évek óta volt 30 eurós bérlet a teljes szövetségiállamra vonatkozóan. Mi is fizetjük folyamatosan mind a kettőnek. A szupergyors expresszvonatokon (ice) kívül minden helyi, és helyközi közlekedési eszközre érvényes az államon belül.
Ment egy ideje a kampány, hogy ezt kiterjesszék, sőt, ingyenes helyi tömegközlekedésről is volt szó (az autók városokból való kitiltásával együtt). Nemrég lement a tesztüzem, osztottak, szoroztak.
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy amúgy a helyi bérlet közel 100 eur lenne, csak frankfurtra, ami még német fizetésekhez képest is közfelháborodás tárgya. Innét, a szomszéd faluból bejutni kb még +50% felár, szóval egyszerűen nem éri meg, ha amúgy van autód, és tudsz ingyen parkolni. Pláne azoknak, akik még messzebbről járnak.
barnam: A 29 eurós jegy egy rövid ideig ment, az volt a tesztüzem, azt hoznák most vissza 50-ért.
p
-
bobalazs
nagyúr
Ennyi, szart helyre születtünk.
BERLIN, Nov 2 (Reuters) - Germany will introduce a nation-wide transport ticket for 49 euros ($48) a month from January, Transport Minister Volker Wissing said on Wednesday, with the aim of cutting CO2 emissions and helping citizens cope with soaring inflation. [link]
-
Dobnál be egy linket a párnához? Lehet nekem is jó lenne
Amúgy emlékszem, a pár évvel ezelőtti munkahelyemen is ezek a semmi extra székek voltak.. nem volt deréktámasz meg állítható kartámasz, stb. De az ülőlap elég széles és nagy volt, kényelmesen elfértem rajta. Pár hónap/év alatt pedig a szék felvette a formádat

-
Csak pislogok itt szék fronton. Nálunk az irodába valami Sigma 20 000Ft-os vackokat kaptunk, ami kb semennyire nem támaszt, de cserébe kb félig fekszünk az asztalnál, legalábbis ilyen érzés. (És 8 órát nem túl kellemes benne eltölteni, de ez van.)
Otthonra a Jysk-ben vettem 40 000Ft-ért gamer széket, ez egész jó, de nem tökéletes. Már gondolkoztam, hogy kellene vennem hozzá valami deréktámaszt, vagy kispárnát, csak a kivitelezésig nem jutottam még el.
-
válasz
venember83
üzenetére
hogyne. a levegő.
még.

-
Közben kiderítettem, hogy az irodával kezdésnek herman miller sayl székeket kaptunk, de azokat a kollégák nem kedvelték, így lett markus a legtöbb embernek.
Nekem jobban tetszett az eredeti szék, de 300k lenne otthonra beszerezni egyet...
-
szerintem is próbáld ki.
nekem is iylen markus-om van vagy 6-7 éve, de azért annyira nem jó, a derekat nem támasztja úgy, nem lehet benne olyan egyenesen ülni, ahogy én szeretek egy irodában.
Ez inkább olyan otthoni, gép előtt lazulós szék. Volt egy másik ikeásom, amit még kb. 2005-ben vettem, az sokkal jobb volt.
Ja, és amit szintén megfigyeltem még, hogy a manapság árult Marcus gagyibb, mint az, amit 2015 körül árultak... (keményebb a kartámla, meg ilyenek)Amúgy egy igazán jó irodai szék az olyan 1000 euró, aminél nyilván sokkal olcsóbb az ikeás.
-
NoLF
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
12-16 centinel kisebb?
Jol osszement… 
-
parandroid
félisten
Azért próbáld ki előtte, nekem volt, de nem jött be. A mostani Mullfjallet sem az igazi, lehetne kicsit hosszabb az ülőlap, de elmegy. A Langfjallt lehet még érdemes megnézni, de annál is az ülőlap hossza problémás. Asszony egy Skruvstát használ, és nem hajlandó lecserélni. Elsőre elvetemült dolognak tűnik, de ha belegondolsz nem telejsen hülyeség. Főleg, hogy ő azért jóval kisebb, mint egy átlagos férfi méret.
p
-
e=mc²
őstag
Köszönöm mindannyiótoknak a válaszokat, valószínűleg a Markus lesz a befutó.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Ha a meleg ingyen van akkor jó. Ha a piaci ár sokszorosáért rezsicsökkentünk akkor nem jó. Aki fázik húzza fel a redőnyt, besüt a nap ingyen.
-
válasz
szőröscica
üzenetére
Nekem a markus bejott, par eve az irodakban azok vannak.
-
Ha átlagos ár kategóriában keresel, akkor van (a már említett) IKEA Markus 75k Ft, vagy a JÄRVFJÄLLET nevű 90k Ft-ért. Nekem az utóbbi van: tetszik, hogy mindene állítható. Ami nem tetszik: bőr, kemény és rövid az ülőlap. Nekem egy puhább szövet borítás jobb lenne.
Viszont a munkahely kifizeti a home office támogatására, szóval nem panaszkodom.
-
válasz
parandroid
üzenetére
Most jöttem ki a tengerből.
Kurva meleg van...
Égek.
De látom, hogy otthon a teraszon 12,8 fok van... -
parandroid
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Végre valaki érti a problémakört.
p
-
e=mc²
őstag
Üdv!
Szék témában kérném a véleményetek. Itthon ki szeretnék alakítani egy iroda sarkot, és megakadtam a szék kérdésen. Eddig noname innen-onnan leharcolt forgó bőrfotelt használtam, de most rászánom azt az összeget, ami kell egy kényelmes és jó üléshez órákon keresztül, mivel egyre többet dolgozunk itthonról.
Van-e olyan típus, amit ti preferáltok, vettetek, amivel tapasztalatotok van?
Köszi, üdv,
-
Pedig nagyon király volt, de tényleg. Jó belemenni nem volt olyan könnyű, de utána már nem fáztam. Sőt, kétszer egy órát voltam bent, úsztam vagy egy kilométert, néztem a halakat, rákokat...
És itt még a Nap is sütött ezerrel, lehet, hogy le is égtem
És közben a környéken sem volt senki.
Komolyan az idei év egyik legjobb élménye volt ez most. -
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Meglepően kevés volt eddig a kifejezetten szmogos, mindenhonnan vastag feketéskékes füstoszlopot okádós idő, de szerintem csak még mindenki kivár. Kivéve a mi házunk ahol szeptember eleje óta csutkán megy a központi. A felszálló vezeték izzik, letekert radiátorokkal is 26 fok van a lakásban, de persze a zöregnénik - akik miatt a felszállókon adódó hő'veszteséget' nekem is ki kell fizetni - panadzkodnak hogy hideg van náluk, én meg egy gatyában ülök itthon gyakori szellőztetéssel. Meg fizetem a fölöslegest.
Mondjuk a zeemútnyócév rezsicsökkentéséből ők is tehettek volna be szigetelt ablakokat fázás ellen, dehát na. -
Ma 26 fok van.
Úsztam is a tengerben...
(20-21 fokos) Nincs itt senki más, kurva jó :)
-
Vladi
nagyúr
Téma összefoglalót ha írok, azt most hová kell küldeni? Úgy tudom a topikgazda rendszer megszűnt.

-
válasz
concret_hp
üzenetére
De, de most csak mérsékelten.
Egész csend van :)
Persze lépéseket most is hallok...
De most nem találtam megfizetethető árú önálló házat, mint tavaly, viszont így apartmanban kurva olcsóra jött ki (kb. 19k egy éj) -
Én éppen a horvát tengerparton süttetem a hasam (25 fok van, alig bírom már a Napon, jobb mint az otthoni 13), és Carlsberget hoztam otthonról, ami a Lidl-ben akciós volt, és amúgy Szerbiában gyártják,így ügyesen körbe utazta már Jugoszláviát...
De majd veszek ozujsko-t is, ha egyszer eljutok boltba...Ui. Amúgy örülök, hogy a sok zöldség mellett még iszol azért sört is :)
-
NoLF
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
eszak olaszoknal elofordul, hogy szeretik es kinaljak is a bajor remekeket, ha parom apjahoz jovunk akkor leginkabb az elso allomasnmindig a bar al fungo csakis az augustiner miatt - raadasul most oktoberfest van
de mar otthagytuk a helyet mert egyreszt megeheztunk es nem vagyunk az a csalad aki penzt ad kajaert ha mi jobban meg tudjuk csinalni, masreszt itt is van egy-ket dolog amit meg lehet inni
-
parandroid
félisten
válasz
barnam_
üzenetére
Xbox One kinectjéhez kb 3 játék jelent meg, ráadásul a One S, és utána megjelent modellekhez csak méregdrága (vagy gagyi, kínai utánygyártott) adapterrel működik a kinect.
Ahhoz képest, hogy a MS nyilvános lincselést kockáztatott, amiért az első szériás (fat) Xbox One-t kötelezően kinecttel árulta, erről hamar le is tettek, aztán gyorsan beszántották hozzá az összes tartalmat. Ez után még elvileg csináltak egy ingyen adapter-programot azoknak, akik a kinectet megtartották volna, de újabb gépre váltanak, de nagyon korlátozott feltételekkel, és ideig. Az öntökönszúrás mesterei, ez a MS.
Szerk.: Nekem is van egy 360-am kinecttel, pont akkor voltak a gyerekek kicsik, amikor ez újdonság volt, kisállatsimogatás, fénykarddal hadonászás, táncika, kinect sport, minden volt. Én meg még egy edzős projektet is csináltam egy jó darabig vele (YourShape Fitness Evolved). Mai szemmel egy borzalom, mind az irányítás, mind a kezelhetőség. Akkoriban viszont tényleg jó móka volt, ha a gyerekekhez átjöttek a barátnők, mindig kinectezés ment, és ez nagyon menő volt az akkor népszerű wii u-hoz képest.
p
-
válasz
parandroid
üzenetére
Xbox One-hoz is volt Kinect, bár tudom ott is megszűnt már. A grafikát passzolom One-on, egyedül a Just Dance-t láttam.
Kb. ilyen piálós parti játéknak elmegy, több értelmét nem látom
Otthon porosodik az X360E Kinect-el meg RGH-val, néha bekapcsolom kicsit retrózni. -
válasz
concret_hp
üzenetére
Én meg 800x600p-n, mégis van két Xbox Series.
-
concret_hp
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
én 640*480-on meg "high color"-on nőttem fel
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
azt hittem kinőtte magát a téma az utóbbi években

a rehab monstert én nem bírom meginni, talán az az egyetlen ilyen energiatial ... viszont ezekre is szépen rájött egy 40-50% infláció egy bő év alatt

-
ToBeY
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
A dinnyés nekem annyira nem jött be.Viszont a Rehab tea-s a kedvencem,mindig kell hogy legyen itthon belőle

*Mondjuk lehet,te a Recover Rehab watermelon-ra gondoltál.Az még itthon nincs így nem tudom milyen.
-
lenox
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Szerintem meg egyik se, a wii volt ilyen, amin jo alap jatekok voltak, az ujak valami miatt mindig szarok vagy komplikaltak. Persze vannak ra mas jatekok, de az alap ping-ping, tenisz, bowling az mar nincs. Amugy lehet meg wii kiegeszitot venni, meg vannak ilyen wii projectek, hogy ne kelljen lemezzel szarakodni, akinek van hozza affinitasa.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Remélem Monster lesz hatósági áras,mert 700ft már elég morcos ár!Amikor a hanyatló nyugaton 0,88€ vesztegetik.
Szégyenszemre külföldről kell vásárolnom és ezzel rontani a magyar GDP-t
-
parandroid
félisten
válasz
barnam_
üzenetére
Kinect évek óta halott, nem érdemes vele foglalkozni.
Esetleg úgy, ha veszel egy használt xbox 360-at 20k-ért, kinecttel, meg pár hozzá való játékkal. De mai szemmel azért igen csúnyácskák már azok is, meg az UI is hagy kívánnivalókat maga után. Ami 2010-ben jó móka volt, az a mai gyerekeknek nem biztos, hogy bejön.
p
-
válasz
concret_hp
üzenetére
Csak, hogy említsem: Kinect Xbox One-hoz (meg Xbox 360, de az már elég régi).
-
tbs
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
ret? irl-gaming..? :
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Nintendo Switch
-
concret_hp
addikt
tudatlan vagyok konzol témában, melyiken van olyan, hogy ilyen mozgásérézékelős cucc van hozzá és akkor lehet mittom teniszezni, meg bowlingozni meg stb? kb. mind ami újabb?
-
concret_hp
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
egy barátom szerint az ikeás polcokat kéne

-
szőröscica
addikt
Vettem egy honapja egy iPad 9-est, 130 ezer forintert. Gondolkoztam, hogy varjak-e az ujabb modellre, de feltem, hogy sokkal dragabb lesz, gyanus volt, hogy a 9 ara is mar nagyon reg valtozatlan. Most lattam, hogy megjelent a 10-es, 260 ezerert. De meg a 9 is kaphato, immar 165 ezerert.
Hatosagi aras ipadet a nepnek! -
-
NoLF
veterán
En ezt is elintezem azzal, hogy nem iszok tejet. Meg nem eszek sajtot, meg tojast, meg hust sem...
Igy ezek aranak emelkedese abszolut nem erint
A tobbi termeke persze igen, mondjuk leginkabb mindig mindenbol be vagyunk tarazva, a friss zoldet meg megveszem a piacon dragaert, es kesz.
Kenyeret meg vagy sutok, vagy veszem a hamarosan lejaro akciosat, s lefagyasztom.
-
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
nem olyan bonyi a válasz, mert ugye feldolgozott élelmiszert nehéz hatósági árasítani.
szóval pl. virsli nem tud az lenni, mert akkor melyik virsli. baromfi? sertés? juhbeles? hámozott?
tehát tojás egyértelmű, meg az 1 kg kovász nélkül készült fehér kenyér (persze ez is feldolgozott, de talán jobban körülírható) -
Zolás
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Sör! Kannás bor! Házipálesz! Részegen nem zavar hogy csóró vagy!
-
válasz
parandroid
üzenetére
Belépőjegyek ára a focimeccsre. Ugyanis a stadionokat lehet rendesen fűteni, ott nincs 18°C-os korlát. Tényleg visszamentünk 2000 évet? Kenyeret és cirkuszt a népnek!
Mellesleg azt nem értem, ha a 2,8-as tej hatósági áras, akkor miért emelkedett kb 2 hónap alatt majdnem a duplájára? Augusztusban 250-300Ft között volt a "Magyar tej" ez a piros-fehér-zöld dobozos. Most közelít az 500Ft-hoz a Sparban.
-
parandroid
félisten
Na, halljam a tippeket az új hatósági áras termékek körére!
A szotyi magas labda, az nem ér!
p
-
concret_hp
addikt
nálam még ma esett 23.0 alá a benti hőmérséklet (aránylag új építés, meg DNY fekvés), de azért hogy 3 napja mindig másnap lesz napos idő az előrejelzés szerint az nem sokat segít

-
NoLF
veterán
ahogy nézem, elég lesz itt november közepén begyújtani , továbbra is olyan szép az idő, stabil 18 fok fölött vagyok a pecóban.
-
concret_hp
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
simán bankkártyával feltöltöd aztán csá, én úgy szoktam, hogy ha valamihez kell, előtte pattintok rá pénzt kb. amennyi kell, aztán fizetek is vele egyből. kis apró azért van rajta, ill. most hogy hozzám is elért a 21. század, meg kb. mindenhol lehet fizetni, azt találtam ki, hogy a gpay-el összekötöm a revolutos kártyát, így ha esetleg ennék 2 gombóc fagyit bringázás közben, akkor azt is meg tudom oldani és nem kell külön a rendes bankkártyámat vinni. ha meg valami nagyon beszarik, revolutban 2 gombnyomás tiltani a kártyát.
kell meghívó?
(jár rá vmi bónusz mind2 oldalra)prepaid kártyák aranykora jó 10-12 éve volt, lehet hogy full max vip-em van netelleren is meg skrillen is, lehet hogy nem
ami mostanra semmire nem jó, mert még így is valami 2% lenne az fx fee, ami revoluton olyan 0.2% 
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Mini PC
- Ingatlanos topic!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Spórolós topik
- GL.iNet OFF topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi