Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Marcsello31
üzenetére
Hát ha olyan helyen laksz ahol gyéren laknak,oda valóban nem viszi a szolgáltató a kábeles netet mert nincs elég ügyfél hozzá hogy megérje számukra.
Itt tele van tíz-tízenötemeletes tömb-házakkal,és így már versenyeznek a szolgáltatók érte.
Többször hajtottam el a T-com-ot meg Flip-et,hogy nem kell.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Marcsello31
üzenetére
Mert nem arra találták ki,hogy neked falun jó legyen az internetes sebességed.
Hanem olyan országokba, ahol nem lehetne máshogy netet csihoni.Nekem Digi van 930mbit megvan stabilan,ajánlom
-
Marcsello31
őstag
A starlink internet amúgy mièrt ilyen drága?! Lehetne egy megfizethető csomagja is, èn örülnèk egy stabil 20/20as netnek is. Fura hogy nem árulnak 6800ftos csomagot. Pedig èrdekelne.
-
Marcsello31
őstag
A Startlink interneten èn is elgondolkodtam. De amíg nem tudom kifizetni minek. Pedig akik használják meg vannak vele elégedve. Volt ahol 300mega a letöltés 13pingell.
Az új helyünkön èn mèg az adslnek is örülnék vagy a sima koaxnetnek. De itt ha találunk 4gnetet az is aranyat èr
. -
Nekem közel 10 évig volt UPC-m a lakótelepen, soha egy percre nem állt meg.
aztán a kertvárosban is berendeltem, merthogy majd jó lesz. Hát, nem lett az, ahányszor vihar van, elmegy, és ha elment 3-4 nap, mire valaki visszakapcsolja. Agyrém.nagyon erősen gondolkodom, hogy lemondom a picsába és rendelek inkább egy 5G-s vezeték nélkülit...
A kedves barátaim azzal cukkolnak, hogy vegyek starlinket
de mondtam nekik, hogy nem, mert akkor leállna a műholdas szolgáltatás is, ha olyanom lenne
Helyreraknám Elont ezen a téren is
-
ToBeY
nagyúr
Nekem Digi van vagy 12 éve,eddig soha nem volt semmi problémám vele!
kop-kop -
Pacák
senior tag
válasz
Marcsello31
üzenetére
Koax volt nálunk, annak minden nyűgével együtt. Amikor meghallottam, hogy Vodafone lesz belőlük, berendeltem egy Flipet, amivel azóta is nagyon elégedettek vagyunk. Amint megvolt a Flip bekötése, már aznap vissza is vittem a UPC vackait a helyi ügyfélszolgálatra. Akik maradtak, azóta is átkozzák őket.
Azóta minden szebb, szárazabb, biztonságosabb érzés.
-
Marcsello31
őstag
Azta, akkor ott valami központilag is el volt csesződve,
.
Nálunk falun hol régen laktunk, behozták a upc tv és vezetékes internetet, mindezt már modern kábellel, nem koax. Nem volt semmi baj volt úgy használva a cucc hogy ment a tv a boxról, ment az internet letöltés a laptopról, megsem érezte, Azért ez baj,ha ilyen hibák vannak gondolom akkor másnál is. Nekem a wifi internetemmel szokott ilyen lenni, még régebben, Szélviharkor nem volt net, szakadó esőben nem volt net, stb. 10 év alatt azért valami fejlődni kellene, itt tuti hogy valami konfigurálási gond van."Digitális rendszer
" -
Pacák
senior tag
válasz
fokukac
üzenetére
Duplán örülök, hogy még a UPC idején ellenáltam a szirénhangoknak, nem írtam alá hűséget és azt mondtam, hogy:
— Nesztek itt a router, a TV box! Itt kérem aláírni, hogy hiánytalanul átvettétek távirányítóstul, kutyafüléstül!
Rohadtul idegesítő volt a sok váratlan üzemszünet:
• Azért, mert esett az eső.
• Azért, mert fújt a szél.
• Azért, mert tűző napsütés volt.
• Azért, mert központilag félrekonfiguráltak valamit. -
NoLF
veterán
válasz
Cicero
üzenetére
Patchway sima, en Cribbsen laktam elsonek, aztan Lawrence weston - az azert mar finomabb teszta
Embere valogatja, Filtonnal sincs az egvilagon semmi baj ha kicsit is mas vagy mint a normal egyepesedett agyu magyar/csolatasu vilagpolgar. Minden keruletben vannak mindenhonnan szarmazo emberkek, en St. Pauls-ba jartam sorozni a jamaikaiakkal anno, tehat engem kb semmi nem zavar. Persze mondom emberfuggo, de Filton szvsz pont nem lehet para semmilyen szempontbol. Persze nem egy Clifton
albit sztem csak agencyn keresztul erdemes. Penesz szinte mindenhol lesz
-
na, tippeljetek, hol nincs már megint internet reggel óta?
és megint hétvégén, így gondolom szokás szerint keddre javítják meg...
Ez a júpíszí Vodaforájdzsi egyszerűen kiborít most már... -
Cicero
őstag
Patchway-ben vagyok most 45 napig airbnb-vel - ami igazából nem is Bristol, de az Aztec West business parkban van a meló helye, így az elején beszokásként jó lesz.
Albérlet keresés szempontjából néztem Horfield-et meg Bishopston-t, Filton állítólag nem fehér embernek való.
Ezzel kapcsolatban kérdezném, hogy hol érdemes nézni. Amit tudok, az a rightmove meg az openrent. Landlordtól érdemes kivenni, vagy agency-n keresztül? Mire kell figyelni a lakással kapcsolatban? Gondolok itt penészre, ázásra, stb...
-
Marcsello31
őstag
Jó reggelt, helyzet?
-
NoLF
veterán
válasz
Cicero
üzenetére
Eleg sok mernok van odakint, parat ismertem is de a kapcsolat megszakadt mar azota… legtobben talan a Boeing es a Rolls-Royce alkalmazasaban. Melyik reszen laksz?
Anno volt vagy 8ezer magyar kint, szerintem kevesebb nem lett
barmivel kapcsolatban van kerdes, nyugodtan fordulj hozzam. Ha jot enni/inni akarsz akkor meg mindenkepp 
Ha van szabadidod es szeretsz kirandulni akkor arra is vannak tippek. Kocsid van? -
Cicero
őstag
Gépészmérnök/hegesztőmérnökként fogok tevékenykedni a HPC projekten, meg az üzemelő flottán.
Igazából csak gondoltam feldobom, hátha van hasonszörű mérnök kolléga itt Bristolban vagy a közelben. Kérdésem ezer lenne, de majd ha nagyon megakadok rád írok, köszi NoLF
Tildy-vel mi a helyzet, ők merre vannak? -
válasz
Pttypang
üzenetére
Ezzel kapcsolatban eleg sok tanulmany keszult mar. Lenyeg: nincs kulonbseg, sot, a megfelelo kezi fogmosas sem rosszabb, az egyetlen oka annak, h inkabb az elektromosat ajanljak, hogy a kezivel az emberek jellemzoen tul rovid ideig mosnak fogat.
Nekem az Oclean (Xiaomi) a kedvencem -- olcso, nagyon halk.
-
Cicero
őstag
Szervusztok! Néha-néha olvasgattam réges-régtől, hogy voltak / vannak itt fórum tagok, akik az UK-ból írogatnak. Én ezen a héten költöztem Bristolba és bondolnék az expat magyartársakkal.
-
Nekem soha nem volt, most vettem életem első ilyen szerkentyűjét, ezért kikértem a fogorvosom tanácsát, mert egyszerűbb, mint órákat olvasgatni a témában. Nekem annyit mondott, hogy a Philipsnek a feje másképp mozog és kevésbé bántja az ínyt, azért ajánlja.
Nem tudom mit tud az Oralb.
-
ToBeY
nagyúr
Köszi a segítséget, akkor maradok az alap modelnél és még spórolok is legalább egy 20k
Csak annyira tolják most mindenhol ezt az Oral-B IO-t,hogy elbizonytalanodtam picit.Xpod: Ha bár kb 15éve használok elektromos fogkefét,soha nem próbáltam még Philips Sonicare-t
Lehet,hogy van olyan jó mint amit megszoktam Oralb,de ha nem válik be nekem, akkor lehúztam a wc-n X ezret. -
-
ToBeY
nagyúr
Bedöglött az elektromos fogkefém,de nem tudom vegyek még egy alap modelt olcsón,vagy inkább egy komolyabb,modernebb IO-t
-
Marcsello31
őstag
[link] kár hogy nincs meg Magyarul ez a mese már🤣. Ügyesen szèt trollkodták
. -
BlacKSouL
addikt
Melyik autórádió fejegység volt az kb. a 90-es évek végén -2000-es elején, amelyiknek lezárva egy fém előlap fordult be a kijelző elé, valami nagyon kemény fémből, és így hirdették, hogy törés- és lopásbiztos. Nekem kenwood rémlik, de nem találom guglival. Hátha valaki emlékszik.
-
trialboj
őstag
Érdekelne hogy ti milyen platformon követitek a nagyvilág dolgait? Angol nyelvű oldal érdekelne, de valami olyasmi ahol szelektálni lehet a témák között. Nem feltétlen a gazdaság meg háború és hasonló kaliberű történésekre lennék kíváncsi, sokkal inkább általánosabb dolgokra.
-
lenox
veterán
válasz
Marcsello31
üzenetére
Galvanikusan le kell valasztani, egyebkent tulmelegszik... Tehat lampa, napelem, vagy motor/generator, igy inverterrel direktbe kotve sose szokott mukodni
. -
-
tbs
addikt
wtf?!? hogy siklottam el eddig a sotet mod felett?!?!? kurvajo! koszonom! koszonom! minden garas jo helyen landolt latom

-
válasz
Marcsello31
üzenetére
Szerintem inkább egy égőt köss a kondenzátorra. Azzal megvilágítasz egy napelemet, ami egy inverterre rákötve az egész lakást ellátja árammal.
-
kraftxld
félisten
válasz
Marcsello31
üzenetére
Nem te szerelted annó Mézgáék kocsiját is?

-
Vérboci
addikt
hova tűnt a 85155. hozzászólás?
-
Marcsello31
őstag
Nem tudom hogy mivel rontom itt a levegőt, _a hozzászólásaimmal_ De tudtommal itt lehet offolni nem?

Eszembe jutott egy ötlet egy generátorhoz, vennék két darab motort a kicsi 3V lenne a nagy 6Voltos, összekötném őket, majd diódával a töblet áramot feltölteném egy kondenzátortba, onnan 10Vkondenzátorból meg levennék 3Vot a meghajtóba, így nem menne egésznap?
A panini sütő az van nálatok is?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ToBeY
nagyúr
Hová tűnt jobb felülről az "aktív témák" fül?
-
BlacKSouL
addikt
[Napizene] tecsőlink
(csak rendesebb hangcuccon, telóhangszórón nem ér) -
concret_hp
addikt
meló keresésnek továbbra is vannak megfejthetetlen vonalai: 2 hét telik el mire felhívnak, de az első 10 kérdésben benne van, hogy kell-e sietni van-e nagyon előrehaladott tárgyalásom
nem egyedi eset... -
ToBeY
nagyúr
válasz
Marcsello31
üzenetére
Igen,így mostmár tudjuk, hogy te vágtad haza a topicot
-
Marcsello31
őstag
Én régen az egész tornyot hazavágtam azzal hogy csak youtubet akartam nézni mobilon, félóra nézés után lekapcsolt a torony, és akkor senkinél nem volt telekom térerő abban a körzetben
Nem bírta a letöltés, 1óra kellett mire elindult. -
parandroid
félisten
válasz
Marcsello31
üzenetére
A lokál internet explorer is megnyílt, úgy tűnik.
p
-
NoLF
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
-
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
ezdejó -
parandroid
félisten
Most olvasom, hogy a kínaiak után a ruszkik is kémballonban utaznak.
p
-
Vérboci
addikt
nagy a csend...
-
Vérboci
addikt
válasz
Marcsello31
üzenetére
á, egy kolléga...
mi vámpírbocik gyakran repülünk -
Marcsello31
őstag
[kép]
kb ennyire volt szeles erre felè. Ti nem láttatok egy Repülő tehenet?! _szerkesztett kèp_
-
parandroid
félisten
Újraindítva nagyjából minden nap volt, ez egy hónapos szinten fennálló probléma, anno itt is sírtam miatta. Neten annyit találtam megoldásként, hogy el kell távolítani a usert, és újra hozzáadni, az az egyetlen dolog, ami segíthet, de ezt nem emrtem távoli eléréssel megkockáztatni. Valszeg a helytelen leállás utáni self-diagnosztika kellett neki, hogy helyretegye magát.
p
-
ToBeY
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Ez tipic informatikus poén/kérdés.
Próbálta már újraindítani a gépet,vagy áramtalanítani és visszakapcsolni.Legtöbbször tényleg működik amúgy. -
parandroid
félisten
válasz
szőröscica
üzenetére
Anyámnál is áramszünet volt, utána hívott, hogy megoldódott a MS bejelentkezési problémája skype-ba, one drive-ba, meg az msn networkingbe. Gondolom helytelen leállítás után a win10 rendberakta magát, és ezt is sikerült megoldania.
p -
szőröscica
addikt
Aramszunet, ez az igazi rezsicsoki, ha akarnek se tudnek fogyasztani.
-
Tim82
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Kisgyerekes szülők demenciája, ismert jelenség, oszoljunk, nincs itt semmi látnivaló, kérem.
-
Mindenképpen vegyétek be a Cavintont..!
... Hogy legközelebb ne felejtsétek el... Bevenni...
-
concret_hp
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
jobb, mintha otthon tűnt volna fel másnap, hogy akkor hol a sör

egyébként néha én is csinálok olyanokat, hogy 10 éve max hullafáradtan adtam volna elő... előre félek mi lesz 30-40 év múlva
-
Winner_hun
félisten
Van baj.
Osan, önkiszolgáló pénztár. Végzek, telefont baszkurálom, kitolom az üres kocsit...
Biztonsági őrnek szóltam hogy visszamennék a vásárolt termékekért. Mondta volt aki fizetett, otthagyta az egész kocsit és kint az autónál vette észre hogy hiányzik valami. -
concret_hp
addikt
lászt minit szállás foglalásra mi a tuti oldal?
-
Marcsello31
őstag
Nekem az a bajom, hogy pont ott landol a sok pénz, ahol pont ott nem kéne hogy legyen.
4napja fáj a fejem ettől a rohadt idárás változástól, nem véletlen, lehet most áll be a tartós hideg. Reggel szakadó hó, meg maradt délig, aztán olvadni kezdett és jött a szél meg az eső.
Na Faja. Szeretnék én is utánpótlást kérni mondjuk szalámiból
. -
BlacKSouL
addikt
A lényeg tulajdonképp nem is a havon van mint szemléltető dolgon. Azt csak én utálom.Hanem azon az óriási véletlen?szerencse?valószínűség? -en, hogy mikor. Eshetett volna novembertől máig bármikor. De novembertől máig nem kellett messzebb mennem kocsival. Ma kellett. Ma havazik.
-
BlacKSouL
addikt
Hosszabb idő óta újra egy a mostaniaknál hosszabb utat kell ma megtennem autóval, vagyis töklogikus, hogy Megbénulhat az ország
f.szom.. -
Vérboci
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
na jó, de ez bűvészkedés, öreganyám nem ír be ilyeneket a címsorba

nagyítóval abban a nézetben nem hozza fel a szűrési opciókat. -
Vérboci
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
-
Winner_hun
félisten
-
lenox
veterán
válasz
spleenszuru
üzenetére
Ha sokat keresel, akkor fizess! (Fizessenek a gazdagok)
-
NoLF
veterán
válasz
spleenszuru
üzenetére
igen.
-
válasz
spleenszuru
üzenetére
A topicot megnyitod. Kereső mezőben pedig van lehetőség a userek szerinti listázásra. Szűrés szerzőre opciót kell használni hozzá.
Nekem pl 263 hozzászólásom van ebben a topicban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Interactive Brokers társalgó
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen egeret válasszak?
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Oneplus 12 12/256Gb CN OxygenOS 16
- ÚJ, bontatlan APPLE Pencil Pro, fehér (MX2D3ZM/A) 1 év Apple garancia!
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- iPhone 15 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
èn meg ide kergetem az 1iket.
meg a vodafos.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.

nem egyedi eset...
Itt vagyok ám!