Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android szakmai topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- iPhone topik
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
A csaladomnal precizebb csapat ezen a teren nem hiszem, hogy letezik a foldkereksegen, megis minden egyes szolgaltato
elcsuszott a nem letezo bananhejakon. Ket ev utan pl nemreg kijott az elmu-s ember orat olvasni. Mondtam neki tolem ugyan olvashat, de mi nem az elmunel vagyunk ket eve, szamlat eddig sem kaptunk, es az mvmnek fizetunk, mert naluk vagyunk. Kicsit elakadt a szava
mindenesetre elotte par nap mar akart olvasni, hagyott itt papirt amin az allt hogy 8-17 jon olvasni, hivjam hogy mikor jo. Hivtam, hogy merre jar delutan 3kor, monta hogy mar reg otthon van. Mondom a papirra 5ig van irva. Jaj azt nem o irja. De mondom kezzel van irva, kinirta ra es miert, valamint ha nem o, akkor miert nem huzza at es ir oda 8-14et? Ah ez jo otlet!
igy masnap bedobott egy ugyanolyat, pedig mondtam, hogy nem leszunk itthon. De azert hazaertem 4kor es megint felhivtam, hogy johet... de o mar reg otthon van! Mondom a papirra 5ig van irva...
aztan masnap itthon voltam, es elmondtam neki a kapuban, hogy nem az elmunel vagyunk ket eve

...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon X Elite 32/1TB FHD+ 22Hó Gar
- Samsung Odyssey LS49CG954SU OLED Monitor
- DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook aiR m2 Midnight '13,6 8/256GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
mindenesetre elotte par nap mar akart olvasni, hagyott itt papirt amin az allt hogy 8-17 jon olvasni, hivjam hogy mikor jo. Hivtam, hogy merre jar delutan 3kor, monta hogy mar reg otthon van. Mondom a papirra 5ig van irva. Jaj azt nem o irja. De mondom kezzel van irva, kinirta ra es miert, valamint ha nem o, akkor miert nem huzza at es ir oda 8-14et? Ah ez jo otlet!