Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
A csaladomnal precizebb csapat ezen a teren nem hiszem, hogy letezik a foldkereksegen, megis minden egyes szolgaltato
elcsuszott a nem letezo bananhejakon. Ket ev utan pl nemreg kijott az elmu-s ember orat olvasni. Mondtam neki tolem ugyan olvashat, de mi nem az elmunel vagyunk ket eve, szamlat eddig sem kaptunk, es az mvmnek fizetunk, mert naluk vagyunk. Kicsit elakadt a szava
mindenesetre elotte par nap mar akart olvasni, hagyott itt papirt amin az allt hogy 8-17 jon olvasni, hivjam hogy mikor jo. Hivtam, hogy merre jar delutan 3kor, monta hogy mar reg otthon van. Mondom a papirra 5ig van irva. Jaj azt nem o irja. De mondom kezzel van irva, kinirta ra es miert, valamint ha nem o, akkor miert nem huzza at es ir oda 8-14et? Ah ez jo otlet!
igy masnap bedobott egy ugyanolyat, pedig mondtam, hogy nem leszunk itthon. De azert hazaertem 4kor es megint felhivtam, hogy johet... de o mar reg otthon van! Mondom a papirra 5ig van irva...
aztan masnap itthon voltam, es elmondtam neki a kapuban, hogy nem az elmunel vagyunk ket eve

...
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jövedelem
- Végre hivatalos: májusban jön a Forza Horizon 6
- War Thunder - MMO Combat Game
- Gumi és felni topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5340 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mindenesetre elotte par nap mar akart olvasni, hagyott itt papirt amin az allt hogy 8-17 jon olvasni, hivjam hogy mikor jo. Hivtam, hogy merre jar delutan 3kor, monta hogy mar reg otthon van. Mondom a papirra 5ig van irva. Jaj azt nem o irja. De mondom kezzel van irva, kinirta ra es miert, valamint ha nem o, akkor miert nem huzza at es ir oda 8-14et? Ah ez jo otlet!