Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Android szakmai topik
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
igen, azt kihagytam a leírásból
az a másik oldalán van, és 1-2 hónapja tisztítottam, annak a környéke is száraz volt (és nem lehet szarul összerakni, a kis gyűjtő is befordul irányba, és a kis takaró elemét sem lehetne visszacsukni, ha nem pontosan illeszkedne, szóval hülyebiztos) de az első esetnél ez volt az első tippem és nem az...a túl sok mosószert is kétlem, nagyjából fele annyit szoktam beletenni, mint az ajánlott (kis túlzással kb. átöblíteni kell csak a ruhákat) + ami kijön az inkább víz jellegű, mint mosószer
mindenesetre aki megfejti az vendégem egy sörre

sztem teleragasztom sticki note-al aztán valahol csak látszik majd mi van
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4492, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
az a másik oldalán van, és 1-2 hónapja tisztítottam, annak a környéke is száraz volt (és nem lehet szarul összerakni, a kis gyűjtő is befordul irányba, és a kis takaró elemét sem lehetne visszacsukni, ha nem pontosan illeszkedne, szóval hülyebiztos) de az első esetnél ez volt az első tippem és nem az...