Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
concret_hp
üzenetére
nálunk is home office van, de jobban működik, mint eddig.
valahogy toltak egyet a vpn sávszélen.Ellenben, ahogy nézem a mai folyamatokat, nem vagyok boldog. Illetve nem is tudom, mit érezzek a 348 Ft-os eurótól (oké, csak fél órára, de akkor is),
az ország határainak teljes lezárásától (autó, vonat, repülő!)
a kontinens teljes lezárásától (állítólag holnaptól)Ma reggel majdnem bementem egy lidl-be, de aztán lemondtam róla, annyira fullon volt a parkoló. Még a leges-leghátsó hely is foglalt volt. A Lild melletti gyógyszertár előtt 15 méteres sor ált az utcán. Aztán elmentem egy másik gyógyszertárba, ott hosszabb volt a sor, de az egy villa kertjében van, ami kicsit barátságosabb, és legalább szellősebben álltak az emberek.... Fél órát álltam sorba odakint, és végül nem volt se ambroxol, se algopyrin, amiért mentem. na mindegy. És csak én voltam maszkban.
Én ilyet még nem nagyon láttam, mint mostanában.Viszont végre fogják tesztelni azokat, akik felső légúti megbetegedéssel vannak, és nem azt kell igazolni, hogy olaszországban voltál...
bámulatos, hol tart már a tudomány.Közben az olaszoknál ma is +3500 beteg és +350 halott...
De legalább már csak az aktív esetek 8%-a súlyos, nem 18%.Nem tudom, hol leszünk egy hét múlva, tényleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Hálózati / IP kamera
- Tőzsde és gazdaság
- Nintendo Switch 2
- Mesterien csapta le az OpenAI reklámparáját egyik konkurense
- Gyúrósok ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Dell Precision 7760 17.3" 4K IPS i7-11850H RTX A4000 32GB 512GB NVMe gar
- X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) vbill gar
- Playseat evolution red bull
- iPhone 17 256gb, bontatlan, független
- Getac S410 katonai laptop eladó (Intel I5 6300U 4X2,4Ghz, 16GB DDR4, 1TB SSD, jó akku)
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A22 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 15c 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs