- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- iPhone topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
concret_hp
üzenetére
nálunk is home office van, de jobban működik, mint eddig.
valahogy toltak egyet a vpn sávszélen.Ellenben, ahogy nézem a mai folyamatokat, nem vagyok boldog. Illetve nem is tudom, mit érezzek a 348 Ft-os eurótól (oké, csak fél órára, de akkor is),
az ország határainak teljes lezárásától (autó, vonat, repülő!)
a kontinens teljes lezárásától (állítólag holnaptól)Ma reggel majdnem bementem egy lidl-be, de aztán lemondtam róla, annyira fullon volt a parkoló. Még a leges-leghátsó hely is foglalt volt. A Lild melletti gyógyszertár előtt 15 méteres sor ált az utcán. Aztán elmentem egy másik gyógyszertárba, ott hosszabb volt a sor, de az egy villa kertjében van, ami kicsit barátságosabb, és legalább szellősebben álltak az emberek.... Fél órát álltam sorba odakint, és végül nem volt se ambroxol, se algopyrin, amiért mentem. na mindegy. És csak én voltam maszkban.
Én ilyet még nem nagyon láttam, mint mostanában.Viszont végre fogják tesztelni azokat, akik felső légúti megbetegedéssel vannak, és nem azt kell igazolni, hogy olaszországban voltál...
bámulatos, hol tart már a tudomány.Közben az olaszoknál ma is +3500 beteg és +350 halott...
De legalább már csak az aktív esetek 8%-a súlyos, nem 18%.Nem tudom, hol leszünk egy hét múlva, tényleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- A megszokottól eltérő képaránnyal jön a JapanNext monitora
- Android szakmai topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Okos Otthon / Smart Home
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L13 Gen 3 i5-1235U/16GB RAM /256 GB SSD/13.3"FHD magyar bill. laptop
- Érintőképernyős pénztárgép - Celeron J1900, 4GB RAM
- Új Lenovo Thinkbook 14 G7 WUXGA IPS Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel Arc Win11 Pro Garancia
- Új HP 16 Victus FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 5.1Ghz 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Asus Zenbook S14 WQXGA OLED 120Hz Ultra7 258V 32GB 1TB SSD Intel Arc 140V 16GB Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest