- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Bemutatása előtt megismerhetjük a Huawei új maratonfutóját
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Közeleg a Fairphone 6 első főverziófrissítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
concret_hp
üzenetére
nálunk is home office van, de jobban működik, mint eddig.
valahogy toltak egyet a vpn sávszélen.Ellenben, ahogy nézem a mai folyamatokat, nem vagyok boldog. Illetve nem is tudom, mit érezzek a 348 Ft-os eurótól (oké, csak fél órára, de akkor is),
az ország határainak teljes lezárásától (autó, vonat, repülő!)
a kontinens teljes lezárásától (állítólag holnaptól)Ma reggel majdnem bementem egy lidl-be, de aztán lemondtam róla, annyira fullon volt a parkoló. Még a leges-leghátsó hely is foglalt volt. A Lild melletti gyógyszertár előtt 15 méteres sor ált az utcán. Aztán elmentem egy másik gyógyszertárba, ott hosszabb volt a sor, de az egy villa kertjében van, ami kicsit barátságosabb, és legalább szellősebben álltak az emberek.... Fél órát álltam sorba odakint, és végül nem volt se ambroxol, se algopyrin, amiért mentem. na mindegy. És csak én voltam maszkban.
Én ilyet még nem nagyon láttam, mint mostanában.Viszont végre fogják tesztelni azokat, akik felső légúti megbetegedéssel vannak, és nem azt kell igazolni, hogy olaszországban voltál...
bámulatos, hol tart már a tudomány.Közben az olaszoknál ma is +3500 beteg és +350 halott...
De legalább már csak az aktív esetek 8%-a súlyos, nem 18%.Nem tudom, hol leszünk egy hét múlva, tényleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Miele Triflex HX2 white 2 év garancia
- Makulátlan Játékos Lenovo,FullHD IPS, core i5 ,GTX 2/6GB 128bit VGA,8-32GB DDR4 RAM/SSD+HDD,Win.11,
- Dell Optiplex 3050 SFF / I5-7500 / 8GB RAM / 128GB NVMe SSD!
- ROG Zephyrus G14 GA403UI 14" 3K OLED Ryzen 9 8945HS RTX 4070 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- ASUS Vivobook16 Multimédiás laptop 16" -30% AMD Ryzen 5 5600H 6Mag 16/1TB Radeon 780M FHD+
- 219 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070 (ELKELT)
- MSI Modern 15 Ryzen 7 7730U 16 GB RAM 512 GB SSD FHD IPS
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro Max 256GB használt Black Titanium 91% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest