- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Nem mindig követem a nem életbevágó témákat, néha átsiklok felettük, hiába olvasom el. Meg aztán tech dolgokat folyamatosan apdételni kell.
Almával nekem is továbbra is meglehetősen hűvös a viszonyom. Amíg van más lehetőség, addig igyekszem nem ráfanyalodni. Kínaiakkal egyre kevesebb a bajom, persze ott is az ár a mérvadó, a xhingchungixux-ok engem se mozgatnak meg, de a Huawei tablet amit tavaly beszereztem nagy kapkodva, kifejezetten tetszik, meg minőségi hatású. Nagy problémáim szoftveresen sincsenek vele, a memória kidobálást kellett megfegyelmezni rajta, meg még mindig nem tudom, hogy a képkezelője hogy működik, mi alapján kezdi el mutogatni, ugyanis hiába másolom át a sorszámozott, dátumozott képeket, a tablet teljesen random összevissza pakolja, és a slideshow is ilyen. Kár hogy nemkívánatos lett. De a Xiaomi még mindig nem bannolt, és talán nem olyan sokkal van a hua alatt. De nem ragaszkodom kínaihoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Spórolós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Peugeot, Citroën topik
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- LG 27UP650K-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - DisplayHDR 400 - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- AKCIÓ! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- Apple iPhone 17 Sage 256GB használt karcmentes 100% akku (4 ciklus) garancia 2027.03.01.-ig
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest