Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• parandroid
    félisten

Szerencsere egyikrol sem tudom, hogy micsoda - igy aztan nekem egyik sem jobb, mint a masik. Tobb, mint 15 eve nincs tevem, igy el sem tudom kepzelni, mit neznek az emberek, es miert. Focimeccset szerintem ketszer-haromszor “neztem” mikor angliaban eltem, mert az ment a kocsmaban. Sosem tudtam megerteni sportolokent, hogy embereknek miert jo az, ha nezik, hogy mas emberek sportolnak. Hogy kozben otthon ulnek vagy kocsmaban isznak, es kivaltsagos joguknak erzik, hogy a masik csapatot/szurkoloit/tamogatoit zsigerbol utalhassak, attol kifordul a belem. Hogy ebbol az egeszbol millioan millardokat csinalnak teljesen erdemtelenul es foloslegesen, attol meg jobban. Hogy vannak apukak akik a szerencsetlen gyerekukre mar 2 eves koraban focimezt aggatnak es kotelezo jelleggel rajuk eroltetik, hogy marpesig aut a csapatot kell isteniteni amit apu mond, attol egyenesen hanyok. Nyilvan ezek nem csak a focira jellemzoek, bar termeszetesen abban van a legtobb penz, igy azt utalom a legjobban. :D

Orakat tudnek meg meselni, mennyire tele van ezzel a tokom es leginkabb az emberekkel, de felesleges sajnos. Csak nehez eloluk megmenekulni...

Nekem van tévém (xboxhoz kell), jellemzően csak sportot nézünk rajta (meg netflixet, vagy amazon prime-ot). Focit is szoktunk, de csak nagyobb események idején (eb, vb), meg nagyobb maratonokat, iron man versenyeket. Utóbbiakat simán végig tudja izgulni az egész család, mondjuk mi jellemzően kb az összes résztvevőnek szurkolunk, örülünk nekik, meg aggódunk értük. Ha a környéken van ilyesmi, ki is szoktunk menni helyszínen szurkolni, a mezőny végének ugyanolyan lelkesen, mint az elejének. Amúgy kisebbik gyereknek be lett ígérve egy bundesliga meccs, de hónapokra előre is alig lehet jegyet kapni, és az is méregdrága, szóval lehet, hogy első körben megismerkedünk más sportokkal is, és elmegyünk a helyi csapatok egy-egy kosárlabda-, hoki-, vagy amerikai foci meccsére is.

p

Új hozzászólás Aktív témák