- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na, csakhogy essen másról is szó.
Szenvedéseim a világgal és a technikával.
a b. nejem panaszkodott, hogy hangos a Jazz, már a múltkor is az volt, nem mer vele elindulni, és hát nyilván erről nekem kell gondoskodnom (hiába mondom neki, hogy autót adtam, nem flottakezelést: D)
Nem voltam ott, de felvette videóra, megnéztem, tényleg éktelen csörgés, nem túl bizalomgerjesztő, már azt hittem, valami elszállt, motor, lánc, stb..
Tegnap éjjel már nem volt erőm lemenni ezért a mélygarázsba. Ma reggel lementem, hogy megnézzem. Bazzeg, nyitva volt a motorháztető, csak a pöcök tartotta, talán attól rezonált… ő pedig lement vele Szolnokra, meg vissza, nyitott motorháztetővel, hihetetlen. Meg azt sem tudom, hogy tudja-e, hogy kinyitotta... REmélem, nem verte szét a rezonancia a zárat.Mindegy, kipróbálnám, hogy rendben van-e most már, indítanám, nem indul, teker kettőt, teker egyet, semmi, lemerült az akksi, hát mikor máskor..? Ott áll a mélygarázsban, orral a fal felé, még megbikázni sem tudom...
Na, irány egy autóalkatrész boltba, nem tudják pontosan, milyen típus kell bele, de ami valószínű, az nincs raktáron.
Így indult a napom ma…
és még nincs vége. Most felhívtam a 10 éve bevállt akkusokat, akik házhoz hozzák, és be is szerelik, meglátjuk, jót hoznak-e.
Ui. a múlt héten volt nálam egy villanyszerelő, és a végén nem tudott elindulni, mert ugyanígy meghalt az akksija, ott a ház előtt, én bikáztam be.
Nem tudom, régen mindig télen hullottak az akksik, de most úgy tűnik, nyáron.
Új hozzászólás Aktív témák
- Legolcsóbban - Érintős Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen9: i5-1145G7/16GB/512Gb NVMe SSD/14"FHD IPS)!
- Legolcsóbban Bivaly Workstation Lenovo P15 (Core I7 10750H 32Gb 512Gb 4Gb Nvidia)
- MacBook Air 2024 m3 8gb/256gb
- HP omen 17-w131ng bontva
- Használt Lenovo ThinkPad T14 G1 laptop i5, 16GB RAM, 256GB m.2 SSD, 1 év garancia
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (1év garancia)
- AKCIÓ! 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest