- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
Holgyek es urak, tisztelt eskudtszek!
Eq monti, fokukac, es minden mozgaskepes budapest konyeki ph-egyen, ali csutortok este raer Budapest kozpontjaban egy kicsit - van-e kedvunknosszeroffenni par korso asvanyviz erejeig?
Bnom itt lesz, napkozben varosnezunk, de szeritem estere nekem mar elfer egy par ertelmes szo is a kornyezetemben

Remelem valaki raer, akar csak 20 percre is. Angol/olasz tudasod hozd magaddal, mert baratnom nem beszeli ezt az ekes nyelvet.
Amennyiben senki nem er ra, javaslatokat varnek kiulos panoramas helyekre a varoskozpontban

-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Most jöttem meg egy 10 km-es körről. A futós óra riportja szerint ragyogó napsütés, és 33 fok volt. Sokat nem hiszem, hogy tévedett. A hideg vizes zuhanyt, és az előre behűtött bitburgert mindenesetre nem éreztem túlzásnak utána. Kemény hetünk lesz, a következő 3 napra végig 33-34 fokot mond, szóval végre megjött a nyár itt is.
Ja, annyi könnyítést asszem azért adok magamnak, hogy nem megyek ki a Majna-partra a tűző napra, inkább erdőben futkosok...
p
-
Szolnok 100km-es (kb legyen Pesttől nyugatra, Egertől délre, Debrecentől keletre, és Gyulától északra) vonzáskörzetében milyen napos programot tudnátok ajánlani jövő hétre ?
PL: Ilyesmire gondolok, milyen lehetőségek vannak, ami egész napra kitart
-
válasz
EQMontoya
üzenetére
tegnap este moziban voltunk az Alléban. Fél 12 körül indultunk hazafele; a Belvárosban 24 fokot írt a kocsi, Mátyásföldön már csak 19 fok volt. Ennyit számít.
Szerintem ez tökkirály, lehet szellőztetni. Kicsit kevesebb a beton errefelé, sőt, igazából néha olyan, mintha egy erdő mellett laknék, annyi fa van... -
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bitpork
üzenetére
Mekiskrumpli. Igazából sose jó, de mégis van egy "bája". Az tény, hogy a meredt krumplival csinálhatsz bármit, az már nem ugyanaz, mint frissen. Illetve boltba sose kapsz ugyanolyat fagyasztva, ezért egyedi. A boltiak közt is van jobb, meg rosszabb, van amelyiket ha nem sütöd forgácskeménységűre, akkor semmitől való, de úgy is, van amelyiket meg hiába sütöd sötétbarnára, akkor is fonnyadt marad. Mindazonáltal az otthon földből kiásott krumplit hiába is süti az ember, az biztos nem lesz olyan állagú, mint amikezek az elősütött, kezelt, mittudomén krumplik. Cserébe krumpliízűek. Illetve kétféle (alapvetően kétféle) krumpli van, amelyik alkalmas sütésre, és amelyik nem. Előbbinek megsül a belseje, utóbbinak megfő. A mekis szerintem valami hibrid, hogy kívül alapvetően sül, de a belseje mégis olyan, mintha megfőtt volna.
Namost kb. 2 hónapja ettem utoljára mekiskrumplit, az kifejezetten friss volt, állaga is megfelelő (mekis viszonylatban), és nem volt baja. A vastagságát meg tudtommal szabványosították, tehát a bótinál vékonyabb, de szerintem nem változott egy ideje. Viszont nagyon hamar össze tud esni, és már 10 perc után is ... szar. Ha meg kihűl, onnantól már kuka. Ezért krumplit sose viszek haza. A bigmekk az más, azt meg tudom mikrózni, bár szintén nem ugyanolyan, de nem hal meg, mint a krumpli.
Szerintem. -
Ki mikor evett utoljára magyarországi mekdonáCba kumpit? Francsétuggya mikor vásároltam ott, de ma későn értünk haza, gondoltuk a pulled pork mellé ponjólösz kis hasábkrunyesz. Erre kaptunk 3 acskó vastagabb fogpiszkálót

-
-
gaborbol
őstag
Hittem az acsoknak
Ok ebbol elnek, nekik lehet megeri sporolni az anyagon, nalam csak 3 ilyen gerenda van egyszer az eletbe, naluk meg x, minden nap.Keptelenseg mindennek ennyire utana jarni. A foldmunkat is en csinaltam, a betonozast( beton-labazatat) is, most az acsolast is, meg majd deck burkolatat is.
Bitpork: Hat igen, el vagyok en is puhulva, az IT mellett nem eroltettem meg magam mostanaban. Ha 5 napot tolnek az edzoterembe rendszeresen meg nyomnam a felmaratonokat mint masfel eve, az valamennyit segitene, de nem annyira sokat. Olyan mozdulat meg olyan izomcsoportok, hogy ha nem csinalod rendszeresen, akkor nem birod annyira.
-
válasz
fokukac
üzenetére
Tégla a ház és még fiatalkorú 4 emelettel

(#58179) gaborbol : na te férfiállat, gyöheCC segítni édesapámnak aki mindjárt 70 de még tetőszerkezeteket ácsol, meg 5-7 méteres gerendákat emelget
Van amikor én a 100kg-mal másnap nem bírok mozogni, az öreg meg b@sztat h haszontalan semmirekellő vagyok 
-
gaborbol
őstag
válasz
bobsys
üzenetére
Pontosan.

Bezzeg az en deck projectem! Megneztem 698 videot, hogy hogy kell kereszt gerendat kesziteni

Mert azt kesziteni kell, ket felbol inkabb mint keszen venni a kivant meretet. Olcsobb, konnyebb a ket fel kulon, egyszerubb mozgatni, tisztabb szarazabb erzes...Szoval ne vegyel 4X8-as gerendat, mert sokkal olcsobb, ha veszel ketto darab 2X8-ast es azt 16 incsenkent 4 darab 3 incses szoggel osszeszogelned MINDKET OLDALROL!
B +. Az 5 meteres gerendaba qrva sok szog kellett, es ugye ket oldalrol. Osszeszogeltem, mondom este azert megnezem mennyit sporoltam, mert hat nem veletlen igy csinalja mindenki.
2X8X16-os gerenda $18abbol kell ugye ketto. = $36 es kell bele 100+ galvanizalt szog $5-7?
Nem keves ido osszeszogelni oket, raadasul a szelesseguk es a magassaguk sem tokeletes ezert itt-ott kilog ez az, lehetetlen pontosan sikban osszeilleszteni oket.4X8X16-os gerenda meg $50 es az meretes es nem kell vele csinalni semmit

Az igazai ferfi ugye... internet explorer, meg sistering beams.

-
BlacKSouL
addikt
Keresek egy képet, vagyis ilyen okosságot. Kb. "kétféle női reakció létezik" címmel, és a jégvarázs szereplői vannak benne. Nemtom ez mond-e valakinek valamit, de hetek óta nem találom, pedig olyan nincs hogy nincs.
Izé, na, ez a kép, csak más volt a felirat, és ... másra vonatkozott

-
bobsys
veterán
OFF TOPIC 44 - Oregasszonyok
-
-
válasz
EQMontoya
üzenetére
Ha olyan lakásban élsz, aminek több oldala van, és átszellőztethető, az azért csodákra képes, még akkor is, ha amúgy nincs szél. És ez még a 10-i panellakásban is így volt, mert két frontja volt.
A mostani lakásom meg olyan, hogy igazából négy oldalról is vannak ablakok, szóval még könnyebben szellőztethető.@Tobey: Mi lesz veled öreg korodra???

-
-
EQMontoya
veterán
Erről is mesélhetnél, mert valamit szarul csinálok ezek szerint.
Egyrészt ha kinyitom az ablakot, az pont olyan, mint ha zárva lenne, mert igazán meleg időben a levegő nem mozog. Illetve mégsem, mert van egy fontos különbség: bejön rajta a bogár. Tehát - későn fekvő ember lévén - mondjuk mindjárt hajnal 1-kor (mikor villant oltok) el is tudnék kezdeni szellőztetni. -
BlacKSouL
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Az tény, hogy az óriásvárosok betondzsungelében szarabb a meleg, mint a tengerparton, de hát ugye tél után jön a nyár. Vagy legalábbis reméljük, mert mégiscsak úgy illene.
Az, hogy tolni kell a légkondit, annyira nem hat meg, mert télen meg tolni kellett a fűtést. Errefelé úgy novembertől májusig. Jó, van aki szereti a hideget, szeret vastagan öltözni, rászánni plusz 5 percet az életéből hogy felöltözzön, meg ugyanannyit, hogy levetkőzzön, de én azt a részét nem annyira kedvelem. Többek közt.
Amúgy egyáltalán nincs magas páratartalom, jó ha valami 40 % körüli, ami ahhoz képest ami tavasszal meg ősszel szokott lenni, hogy felhőszakadás után 75-85%, pedig csak 23-24 fok, de szemgolyód is izzad, szeintem jobb. Legalábbis nekem a száraz 35 fok kellemesebb, mint a trópusi 25.
Egyébként meg tényleg különbözőek vagyunk, én speciel jó emlékeket tudok társítani a meleghez, ezért még akkor is jól érzem magam, ha 35 fokban szélcsendben a napon kell izzadni, de én sem azért, mert izzadni jó. Csak a téli fázást nem szeretem, nincs jó emlékem, a nyári izzadással meg van. Pedig igen, én is próbáltam már aludni 32 fokban Pesten, úgy, hogy lezuhanyoztam, befeküdtem vizesen, és egy ventilátor fújt körbe a szobán. És akkor én is kívántam furákat, de így utólag simán adnék 20 téli napot 1 olyan nyáriért.
-
EQMontoya
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
Az irodában van klíma, a kocsiban van klíma és a lakásban is van klíma, szóval köszönöm, megvagyok. Az már más kérdés, hogy a főváros lakosságának igen nagy része szív ezzel, szóval ettől még ennek nem örülök.
Meg persze kizárja azt, hogy délben kimenjünk kajálni, stb.Tobey: próbálj meg aludni 32 fokban egy lakásban, és meg fog változni a véleményed.

-
-
EQMontoya
veterán
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Az a probléma, hogy ez az idő Magyarországon sokkal elviselhetetlenebb, mint Szardinián volt pl., mert nálunk a hőhullám azt jelenti, hogy idejön a forró levegő, és megáll. De szó szerint, ilyenkor Budapest két hetes összesített légmozgása nem kel versenyre egy tál csülkös bab utóhatásaival, szóval teljesen átszellőztethetetlenek a lakások, mindenhol beáll a forróság, aztán toljuk a klímát ezerrel, kvázi éjjel-nappal.
Tényleg remek.Semmi gond nincs önmagában a meleggel, de ez a párás szélcsenddel kombinálva sokkal szarabb, mint amilyennek látszik.
-
BlacKSouL
addikt
Úristen!!4négy, hát mi lesz itt. Hát nyáron nyár lesz. Úristen... [link]
-
válasz
szőröscica
üzenetére
Ez ilyen. Pár éve Iza a nagy kertészkedés közben belenézett egy visszacsapódó gallyba. SIófokon elhajtottak h ugyan ez semmiség. Hazahoztam Szegedre, ismeretséggel bejutottunk az általunk megbízhatónak vélt dokihoz, ahol közölték h a szaruhártyájának az egyik része sérült, visszahajlott és begyűrődött majdnem a lencséhez ami miatt fáj neki.
Szóval egészségügy RLZ. -
szőröscica
addikt
Eljottunk hosszuhetvegezni Zalakarosra a baratnommel. Ma atugrottunk Varasdra, gyonyoru szep a varos. A kirandulas vegen a szel belefujt valamit a szemebe, se szemcseppel, se vizbepislogassal, se sehogy nem jott ki. Irany a nagykanizsai korhaz, ahol hetvegen nincs szemeszeti ugyelet, a surgossegin sem tudtak segiteni. El kellett jonni Zalaegegerszegre, hogy szemeszeti ellatast kapjon. Most varok a folyoson, egy morcos doktorneni elvitte egy vizsgaloba.
Durva, hogy egy 50 ezres varosban nincs szemeszeti ellatas hetvegen.
elegge elrontotta ez a hetveget. 
Mod: viszont ez a zegi nagyon kulturalt hely. Es a problemat is megoldottak gyorsan

-
válasz
parandroid
üzenetére
még jó, hogy nem léptünk bele..!

-
-
válasz
parandroid
üzenetére
de ki viszi haza a bicklit...?
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Csak nekem nem esett le?

-
-
Már a sajtó helyreigazítási kérelmek és perek is lefektették az irányt, de lesz ez még idehaza rosszabb is .[link]
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
És a lenyugvó napnak is van ereje..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Át kéne nevezni a topikot Read-only nyugdíjas 40-esek klubja-ra

Más: mivel nem válaszolt senki a mikró hullámhossz- vagy frekvenciaváltozása, és a bögrefül összefüggésére, ezért egy újabb adalék: a korábban is használt mikróban a korábban is használt bögrében a korábban is vásárolt kakaó korábban megmelegedett, a bögre nem. Mióta mosogatógépben mosogatják a bögrét, azóta a bögre füle felforrósodik a mikróban ugyanannyi idő alatt, de a kakaó nem melegszik fel.
A kérdés tovbábbra is adott, csak nem a hullámparaméter változásaira vonatkozóan, hanem hogy a mosogatógép hogyan változtatta meg a bögre fülének szerekezetét, amitől hirtelen érzékeny lett a mikrohullámra. Érzékenyebb, mint a kakaó.
(Félek egyszer szilánkokra robban a mikróban a füle) -
föccer
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Perverz, beteg állat.

üdv, föccer
-
EQMontoya
veterán
válasz
parandroid
üzenetére

-
válasz
parandroid
üzenetére
Nálunk az Avason a lakótelepen is finom a víz, kvázi ásványvíz minőségű, gondolom ahhoz van köze a dolognak, hogy mellettünk van a puffer.
Miskolcon általánosan jó a tapasztalatom a vízzel, de mikor Berettyóújfaluban dolgoztunk, a csapvíz kvázi használhatatlan volt, zavaros, koszos, a kórházban is.
Debrecenben szintén több helyen ez volt a tapasztalatom, nem ajánlják a csapvíz fogyasztását, csak főzéshez. Állítólag megszokható a csapvíz, nekem nem esett jól. Gondolom határértékeken belül mozog, de ha láthatóan dolgok vannak benne, az nem tudom, hova tartozik. -
válasz
gaborbol
üzenetére
nyugi!
a 40 az új 30..!
Illetve van élet 40 fölött is, azt hallom...Ui. déli (mediterrán is ide tartozik!) / trópusi / arab / harmadik világbeli / gyengébb higiéniájú országban azért jobban jártok, ha nem isztok a csapvízből, egyszerűen csak azért, mert nem vagytok hozzászokva. Általában nagy f*sás a vége.
És még palackos víztől is lehet. Anno Algériában tök sokáig egy olyan ásványvízet hoztak, amit valahonnan az Atlasz hegységből hoztak, attól nem volt semmi bajunk. Aztán hoztak valami szaharai oázisból származó palackozott vízet, na, attól minden kijött belőlünk... -
gaborbol
őstag
Akartam szerkeszteni a hsz-t es.odairni, hogy ha ironikusan gondoltad akkor en kerek elnezest, de kozben a gyerek altal osszezsirkretazott jarolapot kezdtem pucolni a nappaliba. Ez az egyetlen forum ahova irok, de lassan mar en is csak ready only vagyok. Meg egy het es betoltom a 40-et.
-
ToBeY
nagyúr
Törökországi nyaralásom alatt volt a szállodában vezetékes víz,de külön felhívta a figyelmemet az idegenvezető, nehogy igyak belőle, és még fogmosáshoz próbáljam ki.Pedig ez egy viszonylag normálisabb szálloda volt...Szóval nem minden iható ami a csapból kijön,vagy az európai gyomor puhány -ezt nem tudom.

-
mucicica
csendes újonc
válasz
parandroid
üzenetére
Reméljük ez így van másutt is.
-
parandroid
félisten
Kiegészítésként annyi, hogy az ásványvízpalackozásból amennyit én láttam (azért az évek alatt az nem volt kevés), az alapján az ott használt technológiával kb akkora esélye van a szar minőségű palackozott víz piacra kerülésének, mint egy repülőgépkatasztrófának. Sőt, konkrétan az ott töltött idő alatt nem volt visszahívásunk. Amikor valaki a minőségre panaszkodott, minden alkalommal kiderült, hogy bontott palackról volt szó, és a tartalmának köze nem volt a gyárban palackozott tartalomhoz. Legdurvább eset, amikor a büfésnek sikerült az eredeti cimkés ásványvizes palackban tárolt hipós tisztítószert kiadni a vevőnek. De ekkora balfaszságra már egyszerűen nincs orvosság, aki ilyen szinten leszar bármilyen élelmiszer- és vegyszerbiztonsági előírást, az szinte könyörög az imént említett kaktuszért.
Nagy vonalakban az a rendszer, hogy a palackozás előtt/alatt/után is folyamatos a minőségellenőrzés, a technológia teljesen zárt, a késztermék 48 órán keresztül karanténban van a gyártás után, miközben a belőle vett mintákból folyamatosan próbálnak csúnya dolgokat kitenyészteni. Teljes takarítás forró savval/lúggal/vízzel 48 óránként a palackozó berendezésen, és egyáltalán bármin, ami a termékkel fizikailag érintkezik, a mintákat pedig a szavatossági idő végéig őrzik.
Ez persze az ideális eset, és nem kevés pénzbe kerül. Mindezt úgy, hogy a 1,5 literes, és hasonlóan nagy kiszerelés szinte veszteséges (a haszon a kis kiszereléseken van), és itt most a prémium-kategóriáról beszélünk, szóval azt mindenki gondolja végig, hogy a 30 Ft-os noname 1,5 l-es ásványvizek palackozásánál vajon hol spórolják meg azt a pénzt, ami miatt ennyivel olcsóbban tudják adni, és ennek függvényében tessék vásárolni...
Hálózati vizet is vizsgáltunk egyébként rendszeresen a saját laborunkban (ahogy a piacról vett konkurens gyártók termékeit is), de arrafelé az a helyzet, hogy az artézi kutaknak köszönhetően még a csapból is ásványvíz folyik (sic), a vízművet meg legalább olyan sűrűn ellenőrizgetik, mint a palackozókat, szóval ihatatlan terméket legfeljebb akkor láttunk, amikor némelyik kolléga nagy büszkén hozott be saját kútvizet, hogy nézzük csak meg, ez milyen finom, aztán amikor a labor kaján vigyorral visszaadta neki a listát, hogy milyen coli-bacikat találtak benne, akkor mindig volt nagy sápadozás...
Szóval a saját kúttal óvatosan, gyerekek, nem véletlenül tisztítják, vegyszerezik szakemberek a vezetékes vizet.p
-
NoLF
veterán
válasz
Viszlát
üzenetére
Nos igen, ezert en is rostellem magam. En nem jarok semerre autoval lenyegeben, vagy ha igen, az nem eszak
node kisbaratnom otthon van olaszban egesz nyaron en meg itt unatkozom (hahahha!) szoval nem kizart egy kirandulas juli kozepe-vege fele, ha otthon vagy
hetvegeim kb szabadok.Montoya: na igen, sokat dolgoztam rajta

Rozsamalac: 35 leszek iden, ha le nem szakad a majam... de a lenyegen nem valtoztat.
-
-
NoLF
veterán
válasz
Viszlát
üzenetére
Az elmult 14 ev alatt kialakult egy stilusom itt, amit tobbe-kevesbe sikerult befogadnia a tisztelt egybegyulteknek mar egy jo ideje, tapasztalatom szerint. Igy aztan a szarkasztikusan megfogalmazott, mindenfele ertelmetlen baromsaggal teletuzdelt, kiforditott, ellentetes ertelmu es stb kijelenteseimet/kerdeseimet szerintem ugy gondoltam, nagyjabol a legtobben megbirkozunk aztal, hogy helyen kezeljuk.
Nem nyert.
NYILVAN nem azt mondtam hogy mindenki hulye aki palackozott vizet vesz. NYILVAN nem arra akartam utalni, hogy az egesz vilag ivovizrendszere tokeletes, es mindenki egy gyoker hipszter balfek aki kepes penzt adni vizert. NYILVAN elofordulnak szennyezodesek, muszaki hibak, stb stb a vizhalozatban, mint EGYERTELMU, hogy a palackozott vizeknel is elofodul termekvisszahivas eleg surun (igen, van erdekeltseg a legnagyobb hazai (mar a cseheke) asvanyvizgyartonal, szornyu dolgokkal hozakodhatnek elo, ha IGAZAN erdekelne mennyire hulye vagyok, es mindenaron ala akarnam tamasztani azon vegtelenul altalanosito es nem a valosagtol teljesen elrugaszkodott kijelentesemet, miszerint mindenki uljon ra egy forro szurokkal bekent mexikoi kaktuszra habanero-sikositoval, aki penzt ad vizert...
Amire ra probaltam vilagitani es esetleges eszerveket meghallgatni az ellenkezo taborbol, hogy aki TOKELETESen ihato, jo minosegu csapvizzel rendelkezik otthon (boven biztos vagyok benne, hpgy ez a lakossagra levetitve magyarhonban nagysagrendileg 96% folott van), az vajon mi a bubanatos rakfeneert kepes ugyanazt a termeket, ami otthon kvazi ingyen (nem, nem ingyen, tudom, vigyaztam) jon ki a csapbol, kb 2000%os felarral, millio tonnanyi hulladekot termelve, hazacipekedve, nemtudomhovarakjameztasokszart-problemaval kuszkodve, szelektivgyujtve generalja a penzforgalmat masok szamara, a problemak hegyet meg sajat szamara?
El vagyok mar szokva a forumtol, oregszem is, egyre hulyebb vagyok es a visszafordithatosaga ennek vajmi csekely...
Lassan igencsak fontolora kell vegyem, hogy atalljak read-onlyra mert lenyegeben erteket nem tudok teremteni, felreertesek hadat pedig igen... az meg kinek jo. Ha meg esetleg beszelgetunk valamirol, nem jo stilust hasznalok, elbeszelunk egymas mellett aztan a vegen meg en erzem azt, hogy egyeduli helikopterkent itt nem jo.
Nyilvan ezt nem neked cimeztem Viszlat, csak valami valasz gombot megnyomtam.
-
mucicica
csendes újonc
válasz
Lortech
üzenetére
Sajnos garancia nincs a minőségre sehol sem, minálunk sok a forrás, így azt isszuk, mindegyiknek más az íze, persze a vízmű időnként megvizsgálja, és találnak bennük ezt-azt, sok magánszemély is viszi különböző helyekre bevizsgálni, és jobbnak találják, mint a csapvizet.
-
Lortech
addikt
válasz
bitpork
üzenetére
Nem feltétlenül vas, de a fémes ízt szerintem mindenki ismeri. Ha máshogy nem, a vér ízén, szagán keresztül. Vagy például vas pezsgőtabletta, vagy rozsda illata, ami alapján az íze is elképzelhető. Nem tudom, lehet hogy csak nálam beütés a borkóstolás miatt, de teljesen egyértelmű, milyen a fémes, vasas íz.
Pároméknál vidéken is vasas a víz, de olyan szinten, hogy a szanitert a kifolyásnál hetek alatt elszínezi. Vasízű és hajmosás után viszket tőle a fejbőr. Pesten sem szoktam inni gyakran, mert nem mindig esik jól, szüleimnél vidéken (Bodrögköz) viszont jóízű a csapvíz.
Nem esett szó arról sem, hogy az ivóvíz tartalmazhat gyógyszer-, hormon-, növényvédőszer maradványokat is, mert nem mindent tudnak kiszűrni, és nincs is mindenre szabályozás, hogy mit kéne kiszűrni. -
EQMontoya
veterán
Valaki ugyan csapja már magát arcon a ph házigazdák közül, hogy háromszor írtam meg egy hozzászólást, mert 2x kaptam login ablakot a send gomb megnyomása után. Kb két mondat, tehát biztosan eltelt vagy 20mp a login óta. Mobilnet esetén még meg is ertenem, de egy wifin lógok, 'zmeg, tehát tuti nem változott az ip, a session meg nyilván él még.
-
gaborbol
őstag
válasz
szőröscica
üzenetére
Az okes, en is telefonaltam mar be asvanyvizes ceghez, hogy miert "citromos" izu a sima izesitetlen asvanyviz, de kategorisan nem szolok le senkit az miatt, mert csapvizet vesz.
-
válasz
szőröscica
üzenetére
Felmerül bennem a kérdés, hogy vajon honnan tudod a vasnak milyen íze van?

-
-
gaborbol
őstag
"Akkor ez tenyleg nem varosi legenda, es vannak olyan emberek akik kepesek penzt adni azert, hogy hazavigyek a becsomagolt vizet aminotthon a csapbol folyik?"
Arra gondoltam, hogy ha egyszer kiderul arrol vizrol ami a te konkret csapodbol jon, hogy az megsem ugyan az a csapviz ami amit teszem azt Nestle bepalackozva ad el akkor lehet, hogy majd mashogy gondolsz ra.
Nem konkretan a Flint, Michigan szintu katasztrofara gondolok, mert az ugye messze van, meg ugysem erint minket, meg nalunk (konkretan M.O-ra gondoltam) ilyen ott ugye elo nem fordulhatna, meg az EU, meg a szabvanyok, stb.
Siofok azert megsem a getto, es hetek ota elo fergek( parazita?) banat tudja mi van a csapvizbe, az ivovizbe es tudja a vizmu, mert kijonnek nezegetni-mintatvenni, es vonogatjak a vallukat, leengedik a vizet, tisztitjak a rendszert...
Biztos csinalnak valamit, de egy arva szot nem szolnak a lakosoknak, hogy egy uvegpoharba tartsd mar a feny fele 15 masodpercre a vizet, es, ha latsz benne attetszo uszkalo-rangatozo fergeket akkor ne idd mar meg, esetleg szoljal mar be hozzank, kijovunk megnezzuk.Ezek utan aki nem iszik "csapvizet" otthon es inkabb megveszi a boltbol a palackozott "csapvizet" azt nem nezem komplett idiotanak. Erre a reszre reagaltam.
-
BlacKSouL
addikt
Hát ez speciel erste..
Akkor mondjuk 80% hogy nem 24 hanem dátum szerinti.Ok, köszi mindenkinek
-
BlacKSouL
addikt
ATM-es készpénzfelvételnél a napi limit az 24 órát jelent, vagy dátumváltást? Azaz ha ma vettem fel este 6-kor, akkor holnap este 6-ig nem vehetek, vagy holnap reggel 7-kor már igen?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- iPhone topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kevés helyet hagyott a tápkonnektor körül a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- EAFC 26
- Trollok komolyan
- Iqos cigaretta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S10 128GB (Hibás, hiányos)
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- Jackson elektromos gitár
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

30c+ érzem jól magam.

Most meg inkább elköltöztek Úrhidára minthogy közelébe jönnének.