- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- A tokot is átvariálja a Samsung
- Légy kocka: ellesi a Huawei és az Oppo az iPhone 17 szelfitrükkjét
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bitpork
üzenetére
Mekiskrumpli. Igazából sose jó, de mégis van egy "bája". Az tény, hogy a meredt krumplival csinálhatsz bármit, az már nem ugyanaz, mint frissen. Illetve boltba sose kapsz ugyanolyat fagyasztva, ezért egyedi. A boltiak közt is van jobb, meg rosszabb, van amelyiket ha nem sütöd forgácskeménységűre, akkor semmitől való, de úgy is, van amelyiket meg hiába sütöd sötétbarnára, akkor is fonnyadt marad. Mindazonáltal az otthon földből kiásott krumplit hiába is süti az ember, az biztos nem lesz olyan állagú, mint amikezek az elősütött, kezelt, mittudomén krumplik. Cserébe krumpliízűek. Illetve kétféle (alapvetően kétféle) krumpli van, amelyik alkalmas sütésre, és amelyik nem. Előbbinek megsül a belseje, utóbbinak megfő. A mekis szerintem valami hibrid, hogy kívül alapvetően sül, de a belseje mégis olyan, mintha megfőtt volna.
Namost kb. 2 hónapja ettem utoljára mekiskrumplit, az kifejezetten friss volt, állaga is megfelelő (mekis viszonylatban), és nem volt baja. A vastagságát meg tudtommal szabványosították, tehát a bótinál vékonyabb, de szerintem nem változott egy ideje. Viszont nagyon hamar össze tud esni, és már 10 perc után is ... szar. Ha meg kihűl, onnantól már kuka. Ezért krumplit sose viszek haza. A bigmekk az más, azt meg tudom mikrózni, bár szintén nem ugyanolyan, de nem hal meg, mint a krumpli.
Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Trek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Jogász topik
- További aktív témák...
- ASUS TUF A17 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 (8 GB)
- A KINCS! ÚJ Dobozos HP ZBook Power G10 Workstation -35% 15,6" Ryzen 9 7940HS 32/1TB RTX 2000 ADA 8GB
- Xbox Series S 512GB
- A KINCS! Zsír Dobozos HP ProBook 450 G10 Fémházas Laptop 15,6" -45% i7-1355U 16/512 Iris Xe FHD 3 Év
- Dell 27" U2722D 2560x1440 2K / QHD HDMI USB-C hibátlan (75k) és egy karcos képpel (40k)
- Apple iPhone Se 2022 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Gembird Fornax 500 DeepCool 400W
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 15ACG6 165Hz Gamer notebook -R7 5800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB W11
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs