Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • NoLF

    addikt

    válasz Viszlát #58099 üzenetére

    Az elmult 14 ev alatt kialakult egy stilusom itt, amit tobbe-kevesbe sikerult befogadnia a tisztelt egybegyulteknek mar egy jo ideje, tapasztalatom szerint. Igy aztan a szarkasztikusan megfogalmazott, mindenfele ertelmetlen baromsaggal teletuzdelt, kiforditott, ellentetes ertelmu es stb kijelenteseimet/kerdeseimet szerintem ugy gondoltam, nagyjabol a legtobben megbirkozunk aztal, hogy helyen kezeljuk.

    Nem nyert.

    NYILVAN nem azt mondtam hogy mindenki hulye aki palackozott vizet vesz. NYILVAN nem arra akartam utalni, hogy az egesz vilag ivovizrendszere tokeletes, es mindenki egy gyoker hipszter balfek aki kepes penzt adni vizert. NYILVAN elofordulnak szennyezodesek, muszaki hibak, stb stb a vizhalozatban, mint EGYERTELMU, hogy a palackozott vizeknel is elofodul termekvisszahivas eleg surun (igen, van erdekeltseg a legnagyobb hazai (mar a cseheke) asvanyvizgyartonal, szornyu dolgokkal hozakodhatnek elo, ha IGAZAN erdekelne mennyire hulye vagyok, es mindenaron ala akarnam tamasztani azon vegtelenul altalanosito es nem a valosagtol teljesen elrugaszkodott kijelentesemet, miszerint mindenki uljon ra egy forro szurokkal bekent mexikoi kaktuszra habanero-sikositoval, aki penzt ad vizert...

    Amire ra probaltam vilagitani es esetleges eszerveket meghallgatni az ellenkezo taborbol, hogy aki TOKELETESen ihato, jo minosegu csapvizzel rendelkezik otthon (boven biztos vagyok benne, hpgy ez a lakossagra levetitve magyarhonban nagysagrendileg 96% folott van), az vajon mi a bubanatos rakfeneert kepes ugyanazt a termeket, ami otthon kvazi ingyen (nem, nem ingyen, tudom, vigyaztam) jon ki a csapbol, kb 2000%os felarral, millio tonnanyi hulladekot termelve, hazacipekedve, nemtudomhovarakjameztasokszart-problemaval kuszkodve, szelektivgyujtve generalja a penzforgalmat masok szamara, a problemak hegyet meg sajat szamara?

    El vagyok mar szokva a forumtol, oregszem is, egyre hulyebb vagyok es a visszafordithatosaga ennek vajmi csekely...

    Lassan igencsak fontolora kell vegyem, hogy atalljak read-onlyra mert lenyegeben erteket nem tudok teremteni, felreertesek hadat pedig igen... az meg kinek jo. Ha meg esetleg beszelgetunk valamirol, nem jo stilust hasznalok, elbeszelunk egymas mellett aztan a vegen meg en erzem azt, hogy egyeduli helikopterkent itt nem jo.

    Nyilvan ezt nem neked cimeztem Viszlat, csak valami valasz gombot megnyomtam.

    The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people

Új hozzászólás Aktív témák