- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Google Pixel topik
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Az tény, hogy az óriásvárosok betondzsungelében szarabb a meleg, mint a tengerparton, de hát ugye tél után jön a nyár. Vagy legalábbis reméljük, mert mégiscsak úgy illene.
Az, hogy tolni kell a légkondit, annyira nem hat meg, mert télen meg tolni kellett a fűtést. Errefelé úgy novembertől májusig. Jó, van aki szereti a hideget, szeret vastagan öltözni, rászánni plusz 5 percet az életéből hogy felöltözzön, meg ugyanannyit, hogy levetkőzzön, de én azt a részét nem annyira kedvelem. Többek közt.
Amúgy egyáltalán nincs magas páratartalom, jó ha valami 40 % körüli, ami ahhoz képest ami tavasszal meg ősszel szokott lenni, hogy felhőszakadás után 75-85%, pedig csak 23-24 fok, de szemgolyód is izzad, szeintem jobb. Legalábbis nekem a száraz 35 fok kellemesebb, mint a trópusi 25.
Egyébként meg tényleg különbözőek vagyunk, én speciel jó emlékeket tudok társítani a meleghez, ezért még akkor is jól érzem magam, ha 35 fokban szélcsendben a napon kell izzadni, de én sem azért, mert izzadni jó. Csak a téli fázást nem szeretem, nincs jó emlékem, a nyári izzadással meg van. Pedig igen, én is próbáltam már aludni 32 fokban Pesten, úgy, hogy lezuhanyoztam, befeküdtem vizesen, és egy ventilátor fújt körbe a szobán. És akkor én is kívántam furákat, de így utólag simán adnék 20 téli napot 1 olyan nyáriért.
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- LED világítás a lakásban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Spórolós topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- VR topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dahua 22" FULL HD IPS LED monitor 100Hz
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- iPhone 17 Pro Max Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest