Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bitpork
üzenetére
Mekiskrumpli. Igazából sose jó, de mégis van egy "bája". Az tény, hogy a meredt krumplival csinálhatsz bármit, az már nem ugyanaz, mint frissen. Illetve boltba sose kapsz ugyanolyat fagyasztva, ezért egyedi. A boltiak közt is van jobb, meg rosszabb, van amelyiket ha nem sütöd forgácskeménységűre, akkor semmitől való, de úgy is, van amelyiket meg hiába sütöd sötétbarnára, akkor is fonnyadt marad. Mindazonáltal az otthon földből kiásott krumplit hiába is süti az ember, az biztos nem lesz olyan állagú, mint amikezek az elősütött, kezelt, mittudomén krumplik. Cserébe krumpliízűek. Illetve kétféle (alapvetően kétféle) krumpli van, amelyik alkalmas sütésre, és amelyik nem. Előbbinek megsül a belseje, utóbbinak megfő. A mekis szerintem valami hibrid, hogy kívül alapvetően sül, de a belseje mégis olyan, mintha megfőtt volna.
Namost kb. 2 hónapja ettem utoljára mekiskrumplit, az kifejezetten friss volt, állaga is megfelelő (mekis viszonylatban), és nem volt baja. A vastagságát meg tudtommal szabványosították, tehát a bótinál vékonyabb, de szerintem nem változott egy ideje. Viszont nagyon hamar össze tud esni, és már 10 perc után is ... szar. Ha meg kihűl, onnantól már kuka. Ezért krumplit sose viszek haza. A bigmekk az más, azt meg tudom mikrózni, bár szintén nem ugyanolyan, de nem hal meg, mint a krumpli.
Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest