Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pttypang
    veterán

Estem már neki úgy is a dolognak, hogy na akkor mostantól rendesen elkezdünk mozogni. Csakhogy a nagyobb súlyfelesleggel hatványozottabban rövidebb ideig tartott a lelkesedés. Ha viszont előbb nekiálltam csökkenteni a bevitelt, emiatt leugrott egy jelentős 5-7 kilónyi (főleg víz) rövid idő alatt, akkor a hirtelen jött könnyedebb érzéssel könnyebbnek éreztem minden mozgást is.
    De egyébként igen, mozogni kell, ezért is vettem a cangát tavasszal, és mentem is amikor tudtam, most a Balcsikerülés után a 2 hét nyaralás alatt és óta nem tudtam még ráülni. De muszáj lesz majd megint elővenni és nyomni amikor tudom, és hessegetni a kifogásokat (túlóra, sötétben érek haza, esik, tanulni kell, stb.)

Nekem valamiert szakado esoben jol esik tekerni. Marmint elteszem a taskaba a telefont es onnantol nem erdekel, csak ugy megyek, nem is latom a km orat, csak tekerek es kesz, melegem ugysincs, izzadas nem szamit, csak nyomni kell es kesz, eleg jo koroket mentem esoben mostanaban :DDD Nyilvan nem nagy tavok, 10-20 km-ekrol van szo, de valahogy olyan "mar nem szamit" erzese van az embernek.

Új hozzászólás Aktív témák