- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Yettel topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
bitpork
üzenetére
Erről a klasszikus vicc jut az eszembe. 2 bróker sétál az utcán. Az egyik megszólal:
- Tudnál kölcsönadni holnapig 20000 Ft-ot?
- Tessék, itt van.
2 perc múlva:
- Mégse kell, köszi - és visszaadja.
- Micsoda üzlet, egyikünknek sincs több pénze, de 2 perc alatt generáltunk 40k forgalmat...Az, hogy egy cégen átfolyik haccázezermilliárd-csillió tetszőleges nemzeti fizetőeszköz, nem jelenti azt, hogy neki ebből hasonló nagyságrendű haszna van, azt meg főleg nem, hogy bármi pozitív dolgot tett hozzá. Sőt, az ilyenek nagyon nagy részét kellene kiirtani a gazdaságból.
-
kraftxld
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Remélem átálltál már valami visszatérítéses hitelkártyára

-
Melack
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Az az utolsó számsor kicsit durva...
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
7377 vásárlás?
-
Winner_hun
félisten

7377 tétel, 8868 db termék, 5610 PayPal tranzakció, 40 520 738 Ft
1 PayPal tranzakció 1 vásárlás.
1 vásárlásban több tétel is szerepelhet
1 tételből több darab is lehet egyszerre -
Tim82
félisten
válasz
concret_hp
üzenetére
Ha nem IT terület is ér, akkor hazai nagybankokban all the time.
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Ma delelott ultem olyan 3 oras meetingen ahol 23 emberbol 7 volt a nem manageri pozicioban levo

-
válasz
concret_hp
üzenetére
ITnél nem cáfolható szvsz. Ha csak a legalitást tartjuk szem előtt és nem olyan hülye a tulaj hogy egyben letagyen az asztalra sokat a vasra és licencekre akkor ott folyamat és arányos a kiadás.
MOD: Anno a Szüvnél dolgoztam az egyetemleges szolgáltatók IT háterét mi szállítottuk. Akármilyen bővülés volt azonnal húzta a száját az igazgató mert hirtelen milliók ugrottak. Évesz szinten 2000 környékén 100 millió forint volt csak ebből az irányból a forgalmunk.
bandus: a folyamatban lévő kiadás. Kicsit gumi fogalom mert ebben benne van a kreatív könyvelés is, de még mindig használják.
-
válasz
concret_hp
üzenetére
én szívesen, ha tudnám mit jelent az overhead

-
válasz
concret_hp
üzenetére
Patnent broker pl forgalomban lehet nagyon nagy, de csinálhatja pár ember is. Egy egyszerű kereskedő (egy személyes vállalkozás) is elérhet akár millió €-s forgalmat is. Tavaly volt olyan Dán kereskedő cég ügyfelem, aki éves szinten 80'000'000'000 DKK forgalmat bonyolított - egy személyes vállalkozás.
-
válasz
concret_hp
üzenetére
Mit jelent a "minél nagyobb a cég" ? Foglalkoztatottak száma? Tevékenységi körök száma?
-
concret_hp
addikt
ha már így felpörgettétek a topicot, van aki cáfolná azt a tézisemet, hogy minél nagyobb a cég, annál nagyobb az overhead (és az általános káosz)?

-
lenox
veterán
Ha egy konkret dologrol kerdezel, akkor sokkal egyszerubb konkretan leirni, vagy linkelni, mint rebuszokban beszelni. Gyalog galoppos 'angol hulyek'-et idezni nem problemas szerintem. Ha egyertelmu, hogy valami idezet, az mindenkepp csokkenti a problemat, bar vannak olyan csoportok, akikkel szemben tortenelmileg attrocitasokat kovettek el, olyat meggondolondo idezni. Szoval pl. tuszikrol nem ideznek hasonlo szokapcsolatot.
-
tildy
nagyúr
válasz
tiv83us
üzenetére
Nyugi, nekem is van volt "bennfentesem" ám.
Node az valóban nem ugyanaz.Racecam : gondolom rám értetted, amit írtál. Ti magatok mondtátok, hogy szükséges az egységes fellépés, az egységes vélemény kifele (winner a fo linktalalo, nem fogom elokeresni ahol írtátok ), mert csak így tud működni a rendszer. Szimplán erre gondoltam.
-
tildy
nagyúr
A gyaloggaloppos idezettel kapcsolatban lettem volna kivancsi a velemenyedre, miutan leirtad, hogy nem kellvalamilyenorszagit a degradalo jelzovel illetni , illetve hogy ha nolf moderalasa nem tulmoderalas szeriinted, akkor az idezetet szerinted kene-e moderalni vagy sem , de vegulis tokmindegy. Ha nem értetted, nem értetted. Máskor megpróbálok szájbarágósabban fogalmazni, ha kiváncsi vagyok a véleményedre.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Racecam
üzenetére
Ez tényleg milyen nagy zene volt annak idején és hányan feldogozták azóta...
-
Tim82
félisten
válasz
bitpork
üzenetére
Elméletileg itt is. De a legutolsó MT változással a munkavállalók jogait erősen csorbították a munkaadó javára - elég ha annyit mond h nem megfelelően láttad el a munkádat.
Egyre keményebb hely ez az Anglia. Hamarosan elárasztanak minket nyugatról a megélhetési bevándorlók...
-
-
-
84 új hozzászólás???
mi van itt kérem, armageddon?
Visszaolvassak?
-
-
lenox
veterán
Szerintem ez erosebb
. -
tiv83us
veterán
-
Racecam
nagyúr
Kopaszkutya, hogy stílszerű legyek...

Inkább költ az ember nõre
Nincs igény a kutyabõrre
Minden ebnek van jövõje
Hogyha nincsen túl szép szõre
-
Racecam
nagyúr
Én tudom. Hogy nem vagy "feketebárány". És igazad van, ha úgy érzed, továbbra is szót emelhetsz a Téged ért igazságtalanság mellett. Csak próbáltalak túllendíteni a dolgon.
Viszont azt tudnod kell, hogy a végén úgyis megölünk....
Mert szemetek vagyunk! 
(Kérem a tisztelt olvasókat, hogy az előző két mondatba, ne próbálják a Fórum hivatalos személyzetét képzelni, az itteni topic lakóira gondoltam.
) -
-
NoLF
veterán
válasz
Racecam
üzenetére
Igaz, valamikor az elejen veletlenul volt egy 4soros alairasom. Na azt viccesnek talaltam, ezt nem.
Elmagyarazva semmi nem lett, csak kaptam egy moderaciot es egy privat uzenetet a figyelmeztetesrol. Utana tobbedmagmal probaltunk reflektalni az egeszre, amire qru vegre reagalt, hogy felreertheto volt a mondandom amit egy bizonyos latoszoggel biro forumtarsunk ki is hasznalt egy nehezen, de azert sokunk szamara felfoghato es megmosolyoghato kijelentessel, kvazi velem viccelve.
Az egesznek tovabbra sincs az egvilagon a legcsekelyebb koze sem a nem letezo rasszizmusomhoz, es ezt ki is kerem magamnak. En, aki tobb eve a vilag minden tajarol szarmazo, osszes borszint, szexualis beallitottsagot es vallasi hovatartozast felolelo emberi csoportok kozott dolgozom becsulettel es tisztelettel mindenki fele - a legkevesbe sem szolgaltam ra ilyen jellegu megbelyegzesre es addig rugozok ezen, ameddig jol esik, ugyanis nem fogom annyiban hagyni hogy bizonyos ferde gondolkodasu emberek avagy viccet nem erto gyepagyuak miatt en legyek a feketebarany, mikozben szaz szazalekosan tudom magamrol, hogy nem vagyok az. Se feher, se sarga. Siman egy barany vagyok. Vagy inkabb birka...
Es igen, joban voltunk, tudomasom szerint joban is vagyunk. Szemelyed ellen semmi kifogasom tovabbra sem - a rendszer, es az esetleges felreertesek, problemak kezelesenek a modja az, ami nem tetszik.
-
tiv83us
veterán
Vagom, hogy milyen bosszanto tud lenni, mikor ugy erzed, hogy igazsagtalanul jartak el. En egy kulfoldi forumrol lettem kivagva minden figyelmeztetes nelkul, mint a szar, csak azert, mert nehany tag nem ertett velem egyet. Egyebkent egy pharma forum volt, leven Registered Nurse-nek keszulok es jelenleg egy nurse practitioner keszit fel a felvetelimre, na meg az elmult par evben szenne olvastam minden nursing konyvet.
Egy nap probaltam belepni es ez fogadott:
Ez mind azert, mert "ellent mondtam" nehany laikus embernek, akiknek nem volt sok fogalmuk arrol, hogy mirol beszelnek, es mivel regebbi tagok voltak, a moderatorok nem kicsit reszlehajloan kipateroltak szo nelkul.
Meg csak arra sem meltattak, hogy megindokoljak. Egy eve voltam regisztralva es a reputationom magasabb volt, mint a 3-4-5 eves tagok tobbsege. Azaz a hsz-eimre zaporoztak a "helpful" ratingek es "like"-ok. -
-
Racecam
nagyúr
Szívesen mondanám, hogy az élet oly sok mindenre megtanított, hogy az ilyenek percenként kibuknak belőlem, csak nincs aki lejegyezze.

De sajnos nem...
A helyzet az, hogy: Ki vagyok én? -
Racecam
nagyúr
Minden elévül, ki mondta, hogy nem? Ez a második figyelmeztetésed 11 év alatt. Pontosan ott van, linkelve is, hogy miért kaptad. Szerinted ez a Te 13 éves pályafutásodat negatívan befolyásolja?

Nekem még temp banom is van, nem is egy.
Elmagyarázta neked az illetékes, hogy félreérthető volt amit írtál, még ha nem is úgy gondoltad, ahogy félre is lett értve. De most tényleg ezen kell rugóznunk még mindig?

Ismerjük egymást személyesen is, sőt szerintem "jóban is voltunk", hidd már el nekem, hogy nem vagy megbélyegezve! Kezeskedem érte!emvy: Kíváncsivá tettél, mégis melyik rész az amiből azt a következtetést vontad le, hogy napi szinten forgatom "9218 bölcsesség Coelho tollából" című bestsellert?
-
NoLF
veterán
-
válasz
EQMontoya
üzenetére
Tata!
Hallottad már valahol a gondatlanság, hanyagság szavakat?
Bár nem értem hogy egy gyilkosság és egy csavarkulcs hogy jön a faji vagy származás alapú gyűlöletbeszéd megelőzéséhez , de biztos én látom rosszul 
(#51921) Racecam ez azt jelenti hogy innentől virgács osztás van?

-
Racecam
nagyúr
Jó látni, hogy a dolgok az évek múlásával, szinte semmit sem változnak.

Most megkaptatok engem, mint a topic kiemelt felügyelőjét és erre csak a blogomban, adatlapomon olvasható egy mondatot tudom idézni: "Gyűlölsz vagy szeretsz: Racecam-nek hívnak".
A múlt már történelem, arról ne is beszéljünk, a jelen meg szar (esik az eső, mintha még az ég és Blacki is sírna...), a jövőt pedig még megváltoztathatjuk! (Terminátor 99)
-
lenox
veterán
Hat ebben nem latok angolos szoveget, tehat nem tudom az angolos szoveget velemenyezni, illetve nem latom benne, hogy azt irnam, hogy egyik esetben igy kell, masik esetben ugy kell, ugyhogy tovabbra sem vilagos, hogy valaki mas dontesenek az indoklasat en honnam tudnam elovezetni. De mondom, ha megmutatod, mirol van szo, akkor velemenyezem szivesen, es azt lehet fikazni.
-
BlacKSouL
addikt
Következő a probléma. Amit NoLF írt, az határeset. Amit én írtam, az nem biztos. OK, ezt közben fel is vállaltam.
Mi lett volna a megoldás: törlődik az enyém kompletten, meg törlődik az övéből az ország, megmarad a kisállatmérethetározó szó önmagában. Értelmes maradt volna a gondolat és a mondat? Igen. Eltűnt volna a kifogásolt tartalom? Igen.
Közben mehetett volna egy sima privát üzenet NoLF-nak, hogy azt úgy inkább ne írja le, mert láthatja hogy félreérthető, valaki máris hülye poénokra használta. Meg nekem egy sima privát, hogy inkább mellőzzük a hülye poénokat.Volna tovább ebből ügy? Nem. Elégedett lenne mindenki? Többé-kevésbé.
Viszont így most elégedett mindenki??
A fent vázolt módon is simán megoldható moderációt kötelezően szankciónak kell követnie? A moderátoroknak nincs sima privát gombjuk?Én így oldottam volna meg. De ismerjük már el, ehhez képest szarabbul sikerült megoldani. Mondjuk a szar megoldásból így lett ügy, amúgy meg nem lett volna, és a kutya se tudna róla, hogy itt most moderáció történt.
-
NoLF
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Te aljas dog, sarokba de rogton!

-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
De bizony
Mert meg valaki hozzad hasonlo fogast probalna szerezni rajta. Amugy szerintem ha mar a lenoxi ertelemben vesszuk, pont ugyanugy rasszista , mint amit Nolf mondott. Az, hogy Gyalog Galopp idezet, itt most nem szamit. A fair az lenne, ha egyforma elbiralas ala esne. Csak azon csodalkozom, hogy en/fokukac es meg joparan akkor miert nem kaptam/kaptunk meg rasszizmusert figyelmeztetest. -
EQMontoya
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Ha filmidézetek maradhatnak, akkor azért lennének furcsaságok, pl. a niggerhullatároló mérsékelten polkorrekt.

-
EQMontoya
veterán
válasz
bitpork
üzenetére
ahogy itt említik , csak mert Te nem arra gondoltál, Móricka még láthat benne p*nát
Jaja, ez teljesen világos. Ha kint hagyom véletlenül a villáskulcsot a garázs előtt, és azzal valaki agyonvág valakit az utcán, akkor én leszek a bűnsegéd, ugye?

Én nem gondoltam rá, de hát Ő fegyvert látott benne... -
Senki nem vádolt rasszizmussal. Te csak beleugrottál magad az ingbe. Én azt gondolom hogy pusztán megelőzendő a helyzet elharapózását (ahogy itt említik , csak mert Te nem arra gondoltál, Móricka még láthat benne p*nát). Szóval szúszá és ne végy fel olyan inget amit nem neked szántak

-
-
válasz
szőröscica
üzenetére
Itt a pont, az ON topic is ezért lett kicsit feledésbe merítve.
-
parandroid
félisten
Mondjuk ha engem le 'köcsög magyar'-oznának, azon lehet, hogy leheletnyire megsértődnék, pedig magyar is vagyok, meg köcsög is, és alapvetően nem túl érzékeny az ilyesmire (sem). szóval azért ha jobban belegondolsz, lehetett benne valami. Mondjuk moderálni kár volt, mert tipikusan az az eset, hogy legfeljebb megjegyeztük volna, hogy ez így kicsit erős, de nem erről menne a társalgás napokig, de itt a remek alkalom, hogy mindenki tanuljon az esetből (esetleg a moderátori gárda is rávetődhessen a filmtopikos niggerezésre, hogy a helyére kerüljenek a preferenciák, ha már valakinek mindenképpen meg kell védeni a becsületét).
p
-
szőröscica
addikt
Felesleges ezen rugózni, a fórum ezer szegletében lehet politizálni, szállnak a rasszista megjegyzések, személyeskedések folyamatosan, szankciók nélkül.
Ez a hely a moderátorok kiemelt figyelme alatt áll, mivel: Egyéb!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Honeywell DCR313N elemes kapucsengő
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Node az valóban nem ugyanaz.