- Huawei Watch Fit 5 Pro - jó forma
- Thunder Pro néven jöhet az új HMD mobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott az iQOO első T-szériása
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
-
52000 - 51901
89154 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 53901 53900 - 53801 53800 - 53701 53700 - 53601 53600 - 53501 53500 - 53401 53400 - 53301 53300 - 53201 53200 - 53101 53100 - 53001 53000 - 52901 52900 - 52801 52800 - 52701 52700 - 52601 52600 - 52501 52500 - 52401 52400 - 52301 52300 - 52201 52200 - 52101 52100 - 52001 52000 - 51901 51900 - 51801 51800 - 51701 51700 - 51601 51600 - 51501 51500 - 51401 51400 - 51301 51300 - 51201 51200 - 51101 51100 - 51001 51000 - 50901 50900 - 50801 50800 - 50701 50700 - 50601 50600 - 50501 50500 - 50401 50400 - 50301 50300 - 50201 50200 - 50101 50100 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
Patnent broker pl forgalomban lehet nagyon nagy, de csinálhatja pár ember is. Egy egyszerű kereskedő (egy személyes vállalkozás) is elérhet akár millió €-s forgalmat is. Tavaly volt olyan Dán kereskedő cég ügyfelem, aki éves szinten 80'000'000'000 DKK forgalmat bonyolított - egy személyes vállalkozás.
Erről a klasszikus vicc jut az eszembe. 2 bróker sétál az utcán. Az egyik megszólal:
- Tudnál kölcsönadni holnapig 20000 Ft-ot?
- Tessék, itt van.
2 perc múlva:
- Mégse kell, köszi - és visszaadja.
- Micsoda üzlet, egyikünknek sincs több pénze, de 2 perc alatt generáltunk 40k forgalmat...Az, hogy egy cégen átfolyik haccázezermilliárd-csillió tetszőleges nemzeti fizetőeszköz, nem jelenti azt, hogy neki ebből hasonló nagyságrendű haszna van, azt meg főleg nem, hogy bármi pozitív dolgot tett hozzá. Sőt, az ilyenek nagyon nagy részét kellene kiirtani a gazdaságból.
-
kraftxld
félisten

7377 tétel, 8868 db termék, 5610 PayPal tranzakció, 40 520 738 Ft
1 PayPal tranzakció 1 vásárlás.
1 vásárlásban több tétel is szerepelhet
1 tételből több darab is lehet egyszerreRemélem átálltál már valami visszatérítéses hitelkártyára

-
Melack
veterán

1 tételből több darab is lehet egyszerreAz az utolsó számsor kicsit durva...
-
Pttypang
veterán

1 tételből több darab is lehet egyszerre7377 vásárlás?
-
Winner_hun
félisten

1 tételből több darab is lehet egyszerre -
Tim82
félisten
jelen esetben a feleslegesen töltött munkaidőre gondoltam, értsd: duplikált (extrém esetben több tízszeresen megírt) kódok / doksik, értelmetlen meetingek, "oktatások" és a többi fasság.
Ha nem IT terület is ér, akkor hazai nagybankokban all the time.
-
bobsys
veterán
-
Viszlát
addikt
-
bobsys
veterán
jelen esetben a feleslegesen töltött munkaidőre gondoltam, értsd: duplikált (extrém esetben több tízszeresen megírt) kódok / doksik, értelmetlen meetingek, "oktatások" és a többi fasság.
Ma delelott ultem olyan 3 oras meetingen ahol 23 emberbol 7 volt a nem manageri pozicioban levo

-
lenox
veterán
-
concret_hp
addikt
-
bitpork
nagyúr
kereskedelemi meg termelő cégnél tipikusan nem hasonlítanám össze az árbevételt, szóval 1M€ nem feltétlen számít nagy cégnek kereskedelemben

ha direkt félre akarod érteni akkor mondjuk azt, hogy dolgozói létszám szerint, IT területen
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ITnél nem cáfolható szvsz. Ha csak a legalitást tartjuk szem előtt és nem olyan hülye a tulaj hogy egyben letagyen az asztalra sokat a vasra és licencekre akkor ott folyamat és arányos a kiadás.
MOD: Anno a Szüvnél dolgoztam az egyetemleges szolgáltatók IT háterét mi szállítottuk. Akármilyen bővülés volt azonnal húzta a száját az igazgató mert hirtelen milliók ugrottak. Évesz szinten 2000 környékén 100 millió forint volt csak ebből az irányból a forgalmunk.
bandus: a folyamatban lévő kiadás. Kicsit gumi fogalom mert ebben benne van a kreatív könyvelés is, de még mindig használják.
-
bandus
veterán
ha már így felpörgettétek a topicot, van aki cáfolná azt a tézisemet, hogy minél nagyobb a cég, annál nagyobb az overhead (és az általános káosz)?

én szívesen, ha tudnám mit jelent az overhead

-
concret_hp
addikt
Patnent broker pl forgalomban lehet nagyon nagy, de csinálhatja pár ember is. Egy egyszerű kereskedő (egy személyes vállalkozás) is elérhet akár millió €-s forgalmat is. Tavaly volt olyan Dán kereskedő cég ügyfelem, aki éves szinten 80'000'000'000 DKK forgalmat bonyolított - egy személyes vállalkozás.
kereskedelemi meg termelő cégnél tipikusan nem hasonlítanám össze az árbevételt, szóval 1M€ nem feltétlen számít nagy cégnek kereskedelemben

ha direkt félre akarod érteni akkor mondjuk azt, hogy dolgozói létszám szerint, IT területen
-
bitpork
nagyúr
van olyan szempont ami alapján nem érvényes?
(jó annyi szűkítést rakjunk bele, hogy a foglalkoztatottak 50+%a legyen diplomás, szóval a gyártósorokat hagyjuk ki)Patnent broker pl forgalomban lehet nagyon nagy, de csinálhatja pár ember is. Egy egyszerű kereskedő (egy személyes vállalkozás) is elérhet akár millió €-s forgalmat is. Tavaly volt olyan Dán kereskedő cég ügyfelem, aki éves szinten 80'000'000'000 DKK forgalmat bonyolított - egy személyes vállalkozás.
-
concret_hp
addikt
-
bitpork
nagyúr
ha már így felpörgettétek a topicot, van aki cáfolná azt a tézisemet, hogy minél nagyobb a cég, annál nagyobb az overhead (és az általános káosz)?

Mit jelent a "minél nagyobb a cég" ? Foglalkoztatottak száma? Tevékenységi körök száma?
-
concret_hp
addikt

-
tildy
nagyúr
Ha egy konkret dologrol kerdezel, akkor sokkal egyszerubb konkretan leirni, vagy linkelni, mint rebuszokban beszelni. Gyalog galoppos 'angol hulyek'-et idezni nem problemas szerintem. Ha egyertelmu, hogy valami idezet, az mindenkepp csokkenti a problemat, bar vannak olyan csoportok, akikkel szemben tortenelmileg attrocitasokat kovettek el, olyat meggondolondo idezni. Szoval pl. tuszikrol nem ideznek hasonlo szokapcsolatot.
Igazandibol akkor szokott itt idezet lenni, ha megint valami nagyon kirivo/eltero szokasuk van, vagy "tipikusan" itteni dolog . Abszolut a filmtol fuggetlenul.
Amugy szerintem teljesen konkret volt, elotte levo hozzaszolasodra reagaltam
-
NoLF
veterán
-
lenox
veterán
A gyaloggaloppos idezettel kapcsolatban lettem volna kivancsi a velemenyedre, miutan leirtad, hogy nem kellvalamilyenorszagit a degradalo jelzovel illetni , illetve hogy ha nolf moderalasa nem tulmoderalas szeriinted, akkor az idezetet szerinted kene-e moderalni vagy sem , de vegulis tokmindegy. Ha nem értetted, nem értetted. Máskor megpróbálok szájbarágósabban fogalmazni, ha kiváncsi vagyok a véleményedre.
Ha egy konkret dologrol kerdezel, akkor sokkal egyszerubb konkretan leirni, vagy linkelni, mint rebuszokban beszelni. Gyalog galoppos 'angol hulyek'-et idezni nem problemas szerintem. Ha egyertelmu, hogy valami idezet, az mindenkepp csokkenti a problemat, bar vannak olyan csoportok, akikkel szemben tortenelmileg attrocitasokat kovettek el, olyat meggondolondo idezni. Szoval pl. tuszikrol nem ideznek hasonlo szokapcsolatot.
-
tildy
nagyúr
Nyugi, nekem is van volt "bennfentesem" ám.
Node az valóban nem ugyanaz.Racecam : gondolom rám értetted, amit írtál. Ti magatok mondtátok, hogy szükséges az egységes fellépés, az egységes vélemény kifele (winner a fo linktalalo, nem fogom elokeresni ahol írtátok ), mert csak így tud működni a rendszer. Szimplán erre gondoltam.
-
tildy
nagyúr
Hat ebben nem latok angolos szoveget, tehat nem tudom az angolos szoveget velemenyezni, illetve nem latom benne, hogy azt irnam, hogy egyik esetben igy kell, masik esetben ugy kell, ugyhogy tovabbra sem vilagos, hogy valaki mas dontesenek az indoklasat en honnam tudnam elovezetni. De mondom, ha megmutatod, mirol van szo, akkor velemenyezem szivesen, es azt lehet fikazni.
A gyaloggaloppos idezettel kapcsolatban lettem volna kivancsi a velemenyedre, miutan leirtad, hogy nem kellvalamilyenorszagit a degradalo jelzovel illetni , illetve hogy ha nolf moderalasa nem tulmoderalas szeriinted, akkor az idezetet szerinted kene-e moderalni vagy sem , de vegulis tokmindegy. Ha nem értetted, nem értetted. Máskor megpróbálok szájbarágósabban fogalmazni, ha kiváncsi vagyok a véleményedre.
-
tiv83us
veterán
-
Racecam
nagyúr
Dobj már majd egy linket privátban, hogy hol találom meg.

Foci? Ebben a szezonban már volt gamepass-om, mindent láttam.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Örülök, hogy jól van!
-
ToBeY
nagyúr
-
tiv83us
veterán
-
fokukac
nagyúr
-
Tim82
félisten
Elméletileg itt is. De a legutolsó MT változással a munkavállalók jogait erősen csorbították a munkaadó javára - elég ha annyit mond h nem megfelelően láttad el a munkádat.
Egyre keményebb hely ez az Anglia. Hamarosan elárasztanak minket nyugatról a megélhetési bevándorlók...
-
Racecam
nagyúr
-
tiv83us
veterán
-
bitpork
nagyúr
Elméletileg itt is. De a legutolsó MT változással a munkavállalók jogait erősen csorbították a munkaadó javára - elég ha annyit mond h nem megfelelően láttad el a munkádat. Ezzel akartak több befektetőt vonzani.
-
fokukac
nagyúr
-
gaborbol
őstag
"Valamilyenorszagi degradalojelzo" volt a szokapcsolat, talan felreertheto, de max ha belemagyarazzak. Mert attol hogy valamilyenorszagi, meg lehet kereszteny, zsido, muszlim, buddhista is, tehat az en szememben semmikepp nem azert lett degradalva mert az adott orszagbol szarmazik hanem mert egy hazudozo seggdugasz.
Nalunk jo ra is baszarintana a munkaado,ha valotlan indokkal rak lapatra. Nalatok nincs ilyen? Kerj tole egy irasos magyarazatot a felmondasra aztan fizessen valamennyi felmondasi idot?
-
EQMontoya
veterán
-
fokukac
nagyúr
-
Racecam
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
-
tope
addikt
-
Racecam
nagyúr
-
bitpork
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
84 új hozzászólás???
mi van itt kérem, armageddon?
Visszaolvassak?
-
BlacKSouL
addikt
-
bitpork
nagyúr
-
lenox
veterán
-
Racecam
nagyúr
-
bitpork
nagyúr
-
Racecam
nagyúr
-
tiv83us
veterán
-
tope
addikt
Ahogy most érzem magam, közelebb állok hozzá, dáthás vagyok, fáradtnak érzem magam, legszívesebben aludnék, de szerencsére lejár 2 perc múlva a munkaidő, szóval irány haza, és fekvés.
-
Racecam
nagyúr
-
tope
addikt
Én tudom. Hogy nem vagy "feketebárány". És igazad van, ha úgy érzed, továbbra is szót emelhetsz a Téged ért igazságtalanság mellett. Csak próbáltalak túllendíteni a dolgon.
Viszont azt tudnod kell, hogy a végén úgyis megölünk....
Mert szemetek vagyunk! 
(Kérem a tisztelt olvasókat, hogy az előző két mondatba, ne próbálják a Fórum hivatalos személyzetét képzelni, az itteni topic lakóira gondoltam.
)Késő

UI: Jujj, akkor most engem is kinyírnak
-
Racecam
nagyúr
-
NoLF
veterán
Én tudom. Hogy nem vagy "feketebárány". És igazad van, ha úgy érzed, továbbra is szót emelhetsz a Téged ért igazságtalanság mellett. Csak próbáltalak túllendíteni a dolgon.
Mert szemetek vagyunk! 
(Kérem a tisztelt olvasókat, hogy az előző két mondatba, ne próbálják a Fórum hivatalos személyzetét képzelni, az itteni topic lakóira gondoltam.
)keresek egy leszaromtablettat gyors valahol

-
emvy
félisten
-
Racecam
nagyúr
Igaz, valamikor az elejen veletlenul volt egy 4soros alairasom. Na azt viccesnek talaltam, ezt nem.
Elmagyarazva semmi nem lett, csak kaptam egy moderaciot es egy privat uzenetet a figyelmeztetesrol. Utana tobbedmagmal probaltunk reflektalni az egeszre, amire qru vegre reagalt, hogy felreertheto volt a mondandom amit egy bizonyos latoszoggel biro forumtarsunk ki is hasznalt egy nehezen, de azert sokunk szamara felfoghato es megmosolyoghato kijelentessel, kvazi velem viccelve.
Az egesznek tovabbra sincs az egvilagon a legcsekelyebb koze sem a nem letezo rasszizmusomhoz, es ezt ki is kerem magamnak. En, aki tobb eve a vilag minden tajarol szarmazo, osszes borszint, szexualis beallitottsagot es vallasi hovatartozast felolelo emberi csoportok kozott dolgozom becsulettel es tisztelettel mindenki fele - a legkevesbe sem szolgaltam ra ilyen jellegu megbelyegzesre es addig rugozok ezen, ameddig jol esik, ugyanis nem fogom annyiban hagyni hogy bizonyos ferde gondolkodasu emberek avagy viccet nem erto gyepagyuak miatt en legyek a feketebarany, mikozben szaz szazalekosan tudom magamrol, hogy nem vagyok az. Se feher, se sarga. Siman egy barany vagyok. Vagy inkabb birka...
Es igen, joban voltunk, tudomasom szerint joban is vagyunk. Szemelyed ellen semmi kifogasom tovabbra sem - a rendszer, es az esetleges felreertesek, problemak kezelesenek a modja az, ami nem tetszik.
Mert szemetek vagyunk! 
) -
szőröscica
addikt
Minden elévül, ki mondta, hogy nem? Ez a második figyelmeztetésed 11 év alatt. Pontosan ott van, linkelve is, hogy miért kaptad. Szerinted ez a Te 13 éves pályafutásodat negatívan befolyásolja?

Nekem még temp banom is van, nem is egy.
Elmagyarázta neked az illetékes, hogy félreérthető volt amit írtál, még ha nem is úgy gondoltad, ahogy félre is lett értve. De most tényleg ezen kell rugóznunk még mindig?

Ismerjük egymást személyesen is, sőt szerintem "jóban is voltunk", hidd már el nekem, hogy nem vagy megbélyegezve! Kezeskedem érte!emvy: Kíváncsivá tettél, mégis melyik rész az amiből azt a következtetést vontad le, hogy napi szinten forgatom "9218 bölcsesség Coelho tollából" című bestsellert?
Perm ban kellett volna...
-
bitpork
nagyúr
-
NoLF
veterán
Minden elévül, ki mondta, hogy nem? Ez a második figyelmeztetésed 11 év alatt. Pontosan ott van, linkelve is, hogy miért kaptad. Szerinted ez a Te 13 éves pályafutásodat negatívan befolyásolja?

Elmagyarázta neked az illetékes, hogy félreérthető volt amit írtál, még ha nem is úgy gondoltad, ahogy félre is lett értve. De most tényleg ezen kell rugóznunk még mindig?

Ismerjük egymást személyesen is, sőt szerintem "jóban is voltunk", hidd már el nekem, hogy nem vagy megbélyegezve! Kezeskedem érte!emvy: Kíváncsivá tettél, mégis melyik rész az amiből azt a következtetést vontad le, hogy napi szinten forgatom "9218 bölcsesség Coelho tollából" című bestsellert?
Igaz, valamikor az elejen veletlenul volt egy 4soros alairasom. Na azt viccesnek talaltam, ezt nem.
Elmagyarazva semmi nem lett, csak kaptam egy moderaciot es egy privat uzenetet a figyelmeztetesrol. Utana tobbedmagmal probaltunk reflektalni az egeszre, amire qru vegre reagalt, hogy felreertheto volt a mondandom amit egy bizonyos latoszoggel biro forumtarsunk ki is hasznalt egy nehezen, de azert sokunk szamara felfoghato es megmosolyoghato kijelentessel, kvazi velem viccelve.
Az egesznek tovabbra sincs az egvilagon a legcsekelyebb koze sem a nem letezo rasszizmusomhoz, es ezt ki is kerem magamnak. En, aki tobb eve a vilag minden tajarol szarmazo, osszes borszint, szexualis beallitottsagot es vallasi hovatartozast felolelo emberi csoportok kozott dolgozom becsulettel es tisztelettel mindenki fele - a legkevesbe sem szolgaltam ra ilyen jellegu megbelyegzesre es addig rugozok ezen, ameddig jol esik, ugyanis nem fogom annyiban hagyni hogy bizonyos ferde gondolkodasu emberek avagy viccet nem erto gyepagyuak miatt en legyek a feketebarany, mikozben szaz szazalekosan tudom magamrol, hogy nem vagyok az. Se feher, se sarga. Siman egy barany vagyok. Vagy inkabb birka...
Es igen, joban voltunk, tudomasom szerint joban is vagyunk. Szemelyed ellen semmi kifogasom tovabbra sem - a rendszer, es az esetleges felreertesek, problemak kezelesenek a modja az, ami nem tetszik.
-
Viszlát
addikt
Igazan szerencses vagy, ha ennyi ev utan most eloszor tapasztaltad meg ezt. Ne szivd mellre, tedd magadban a helyukre ezeket az embereket, ahogy irl is tenned, nem erdemelnek tobbet.

-
emvy
félisten
-
tiv83us
veterán
Vagom, hogy milyen bosszanto tud lenni, mikor ugy erzed, hogy igazsagtalanul jartak el. En egy kulfoldi forumrol lettem kivagva minden figyelmeztetes nelkul, mint a szar, csak azert, mert nehany tag nem ertett velem egyet. Egyebkent egy pharma forum volt, leven Registered Nurse-nek keszulok es jelenleg egy nurse practitioner keszit fel a felvetelimre, na meg az elmult par evben szenne olvastam minden nursing konyvet.
Egy nap probaltam belepni es ez fogadott:
Ez mind azert, mert "ellent mondtam" nehany laikus embernek, akiknek nem volt sok fogalmuk arrol, hogy mirol beszelnek, es mivel regebbi tagok voltak, a moderatorok nem kicsit reszlehajloan kipateroltak szo nelkul.
Meg csak arra sem meltattak, hogy megindokoljak. Egy eve voltam regisztralva es a reputationom magasabb volt, mint a 3-4-5 eves tagok tobbsege. Azaz a hsz-eimre zaporoztak a "helpful" ratingek es "like"-ok. -
bitpork
nagyúr
-
Racecam
nagyúr
-
emvy
félisten

Ez pl. kiraly: "Gyűlölsz vagy szeretsz: Racecam-nek hívnak"
-
tope
addikt

Hmm ?
-
Melack
veterán

Hogy egy klasszikust idézzek: Itt az elvekről van szó!!4!négy!
-
lenox
veterán
Egy kicsit talan melyebbre szivod, mint idealis lenne
. -
Racecam
nagyúr

-
emvy
félisten
-
NoLF
veterán
Jó látni, hogy a dolgok az évek múlásával, szinte semmit sem változnak.

Most megkaptatok engem, mint a topic kiemelt felügyelőjét és erre csak a blogomban, adatlapomon olvasható egy mondatot tudom idézni: "Gyűlölsz vagy szeretsz: Racecam-nek hívnak".
A múlt már történelem, arról ne is beszéljünk, a jelen meg szar (esik az eső, mintha még az ég és Blacki is sírna...), a jövőt pedig még megváltoztathatjuk! (Terminátor 99)
Marmint a figyemeztetesem es a kvazi ebben foglalt ragalom tortenelem es tovabbra sem kapok rola semmilyen hathatos ervelest, magyarazatot? De azert el nem evul?
Ennyi ev utan ropke masodpercek alatt elgondolkodtattatok hogy en is itthagyjam ezt az egesz hobelevancot.
-
tiv83us
veterán
Nem-nem, en "bennfentes" vagyok (bocs tildy, ezt nem hagyhattam ki
).
Meg nem dolt el, Telapu, oszig meg meggondolhatom magam, oszt az is lehet, hogy veszek egy irogepet egy kalkulatorral, oszt ..I..![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Racecam
nagyúr
-
tiv83us
veterán

Most megkaptatok engem, mint a topic kiemelt felügyelőjét és erre csak a blogomban, adatlapomon olvasható egy mondatot tudom idézni: "Gyűlölsz vagy szeretsz: Racecam-nek hívnak".
A múlt már történelem, arról ne is beszéljünk, a jelen meg szar (esik az eső, mintha még az ég és Blacki is sírna...), a jövőt pedig még megváltoztathatjuk! (Terminátor 99)
"Jó látni, hogy a dolgok az évek múlásával, szinte semmit sem változnak."
Dehogynem...

Persze a moderalas az ugyanolyan gonosz es reszlehajro, mint volt![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
parandroid
félisten
-
emvy
félisten

tul sok coelhot olvasol
-
tope
addikt
Sőt, a 3,14na emlegetése is tilos
-
bitpork
nagyúr
ahogy itt említik , csak mert Te nem arra gondoltál, Móricka még láthat benne p*nát
Jaja, ez teljesen világos. Ha kint hagyom véletlenül a villáskulcsot a garázs előtt, és azzal valaki agyonvág valakit az utcán, akkor én leszek a bűnsegéd, ugye?

Én nem gondoltam rá, de hát Ő fegyvert látott benne...Tata!
Hallottad már valahol a gondatlanság, hanyagság szavakat?
Bár nem értem hogy egy gyilkosság és egy csavarkulcs hogy jön a faji vagy származás alapú gyűlöletbeszéd megelőzéséhez , de biztos én látom rosszul 
(#51921) Racecam ez azt jelenti hogy innentől virgács osztás van?

-
Racecam
nagyúr

-
lenox
veterán
Hat ebben nem latok angolos szoveget, tehat nem tudom az angolos szoveget velemenyezni, illetve nem latom benne, hogy azt irnam, hogy egyik esetben igy kell, masik esetben ugy kell, ugyhogy tovabbra sem vilagos, hogy valaki mas dontesenek az indoklasat en honnam tudnam elovezetni. De mondom, ha megmutatod, mirol van szo, akkor velemenyezem szivesen, es azt lehet fikazni.
-
tildy
nagyúr
Erre reagaltam : "Nem kell a valamilyenorszagit a degradalo jelzovel egy szokapcsolatban hasznalni. En ezt nem erzem tulmoderalasnak."
Node ha nem haragszotok, most lepek a gyerekkel jatszohazba(children centre)
-
BlacKSouL
addikt
Következő a probléma. Amit NoLF írt, az határeset. Amit én írtam, az nem biztos. OK, ezt közben fel is vállaltam.
Mi lett volna a megoldás: törlődik az enyém kompletten, meg törlődik az övéből az ország, megmarad a kisállatmérethetározó szó önmagában. Értelmes maradt volna a gondolat és a mondat? Igen. Eltűnt volna a kifogásolt tartalom? Igen.
Közben mehetett volna egy sima privát üzenet NoLF-nak, hogy azt úgy inkább ne írja le, mert láthatja hogy félreérthető, valaki máris hülye poénokra használta. Meg nekem egy sima privát, hogy inkább mellőzzük a hülye poénokat.Volna tovább ebből ügy? Nem. Elégedett lenne mindenki? Többé-kevésbé.
Viszont így most elégedett mindenki??
A fent vázolt módon is simán megoldható moderációt kötelezően szankciónak kell követnie? A moderátoroknak nincs sima privát gombjuk?Én így oldottam volna meg. De ismerjük már el, ehhez képest szarabbul sikerült megoldani. Mondjuk a szar megoldásból így lett ügy, amúgy meg nem lett volna, és a kutya se tudna róla, hogy itt most moderáció történt.
-
lenox
veterán
Ezt vajon miert tolem kerdezed? De ha adsz egy linket, akkor esetleg velemenyezem, hogy szerintem azzal mi a helyzet. Nyilvan a ph moderacio magasrol leszarja amugy az en velemenyemet, pedig gyanus, hogy van koztuk nalam kevesbe bolcs
. -
NoLF
veterán
Te aljas dog, sarokba de rogton!

-
parandroid
félisten
De bizony
Mert meg valaki hozzad hasonlo fogast probalna szerezni rajta. Amugy szerintem ha mar a lenoxi ertelemben vesszuk, pont ugyanugy rasszista , mint amit Nolf mondott. Az, hogy Gyalog Galopp idezet, itt most nem szamit. A fair az lenne, ha egyforma elbiralas ala esne. Csak azon csodalkozom, hogy en/fokukac es meg joparan akkor miert nem kaptam/kaptunk meg rasszizmusert figyelmeztetest.Ha még jobban belegondolok, épp én déli kis buzzancsoztam Nolfit pár hete.

p
-
tildy
nagyúr
Mert az egyrészt igaz, másrészt felbecsülhetetlen kulturális és metakulturális értékkel és felhanggal bíró idézet egy soha el nem élvülő klasszikustól.
Szerk.: Hohó, a kis trükkös, nem magától is beleszerkesztette?
p
De bizony
Mert meg valaki hozzad hasonlo fogast probalna szerezni rajta. Amugy szerintem ha mar a lenoxi ertelemben vesszuk, pont ugyanugy rasszista , mint amit Nolf mondott. Az, hogy Gyalog Galopp idezet, itt most nem szamit. A fair az lenne, ha egyforma elbiralas ala esne. Csak azon csodalkozom, hogy en/fokukac es meg joparan akkor miert nem kaptam/kaptunk meg rasszizmusert figyelmeztetest. -
EQMontoya
veterán
Mert az egyrészt igaz, másrészt felbecsülhetetlen kulturális és metakulturális értékkel és felhanggal bíró idézet egy soha el nem élvülő klasszikustól.
p
Ha filmidézetek maradhatnak, akkor azért lennének furcsaságok, pl. a niggerhullatároló mérsékelten polkorrekt.

-
parandroid
félisten
p
-
EQMontoya
veterán
ahogy itt említik , csak mert Te nem arra gondoltál, Móricka még láthat benne p*nát
Jaja, ez teljesen világos. Ha kint hagyom véletlenül a villáskulcsot a garázs előtt, és azzal valaki agyonvág valakit az utcán, akkor én leszek a bűnsegéd, ugye?

Én nem gondoltam rá, de hát Ő fegyvert látott benne... -
tildy
nagyúr
Akkor az angolos szoveget miert nem moderaljak/moderaltak korabban?! Volt itt mar parszor.
vagy az maradhat, mert ugye filmidezet?
-
NoLF
veterán
Tokeletesen egyetertek a felreerthetoseg miatt, a rasszizmust tovabbra is ragalomnak itelem meg.
bitpork: de, a prohardver neveben megkaptam elso figyelmeztetesemet Qru kollegatol, hogy a jovoben mellozzem a rasszista kijelenteseket.
-
tope
addikt
Figyelmeztetést kapott, nyilván abban volt valami erre utaló dolog.
-
bitpork
nagyúr
Senki nem vádolt rasszizmussal. Te csak beleugrottál magad az ingbe. Én azt gondolom hogy pusztán megelőzendő a helyzet elharapózását (ahogy itt említik , csak mert Te nem arra gondoltál, Móricka még láthat benne p*nát). Szóval szúszá és ne végy fel olyan inget amit nem neked szántak

-
lenox
veterán
"Valamilyenorszagi degradalojelzo" volt a szokapcsolat, talan felreertheto, de max ha belemagyarazzak. Mert attol hogy valamilyenorszagi, meg lehet kereszteny, zsido, muszlim, buddhista is, tehat az en szememben semmikepp nem azert lett degradalva mert az adott orszagbol szarmazik hanem mert egy hazudozo seggdugasz.
Szerintem nem arrol van szo, hogy felreertheto, hanem hogy van olyan jelentese is. Meg ha te nem arra gondoltal is, akkor is ezt is jelenti. Nem kell a valamilyenorszagit a degradalo jelzovel egy szokapcsolatban hasznalni. En ezt nem erzem tulmoderalasnak.
-
tope
addikt
Felesleges ezen rugózni, a fórum ezer szegletében lehet politizálni, szállnak a rasszista megjegyzések, személyeskedések folyamatosan, szankciók nélkül.
Ez a hely a moderátorok kiemelt figyelme alatt áll, mivel: Egyéb!
Itt a pont, az ON topic is ezért lett kicsit feledésbe merítve.
-
parandroid
félisten
Mondjuk ha engem le 'köcsög magyar'-oznának, azon lehet, hogy leheletnyire megsértődnék, pedig magyar is vagyok, meg köcsög is, és alapvetően nem túl érzékeny az ilyesmire (sem). szóval azért ha jobban belegondolsz, lehetett benne valami. Mondjuk moderálni kár volt, mert tipikusan az az eset, hogy legfeljebb megjegyeztük volna, hogy ez így kicsit erős, de nem erről menne a társalgás napokig, de itt a remek alkalom, hogy mindenki tanuljon az esetből (esetleg a moderátori gárda is rávetődhessen a filmtopikos niggerezésre, hogy a helyére kerüljenek a preferenciák, ha már valakinek mindenképpen meg kell védeni a becsületét).
p
-
szőröscica
addikt
Felesleges ezen rugózni, a fórum ezer szegletében lehet politizálni, szállnak a rasszista megjegyzések, személyeskedések folyamatosan, szankciók nélkül.
Ez a hely a moderátorok kiemelt figyelme alatt áll, mivel: Egyéb!
-
NoLF
veterán
-
bitpork
nagyúr
Az utánad megszólaló már össze is kapcsolta. Lehet h finoman , de a csapás irány már megvolt.

Új hozzászólás Aktív témák
-
52000 - 51901
89154 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 53901 53900 - 53801 53800 - 53701 53700 - 53601 53600 - 53501 53500 - 53401 53400 - 53301 53300 - 53201 53200 - 53101 53100 - 53001 53000 - 52901 52900 - 52801 52800 - 52701 52700 - 52601 52600 - 52501 52500 - 52401 52400 - 52301 52300 - 52201 52200 - 52101 52100 - 52001 52000 - 51901 51900 - 51801 51800 - 51701 51700 - 51601 51600 - 51501 51500 - 51401 51400 - 51301 51300 - 51201 51200 - 51101 51100 - 51001 51000 - 50901 50900 - 50801 50800 - 50701 50700 - 50601 50600 - 50501 50500 - 50401 50400 - 50301 50300 - 50201 50200 - 50101 50100 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5617
- Apple Mac mini M1 (2020) 8GB/512GB használt
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 1st I i5-3G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Node az valóban nem ugyanaz.