Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
adalbert1
üzenetére
Én ezért szoktam kifutó, illetve régebbi prémiummodelleket venni. Hardveresen még bőven elég évekig (amíg valamilyen szoftverfrissítéssel megjelenő erőforrásigénnyel nem sikerül használhatatlanná amortizálni), vigyázni meg tudni kell rá, de ez inkább beállítódás kérdése. Van ismerősöm, aki bármilyen telefont képes tönkretenni, aztán még évekig törött, vagy befoltosodott kijelzővel, repedt hátlappal, lepattant sarkokkal, vagy rossz mikrofonnal/hangszóróval használni), míg mások hozzám hasonlóan 2-3 év múlva szinte gyári állapotban teszik le a készüléket.
A másik kérdés meg ugye pont az, hogy mennyi ideig tudod használni, én általában (vételi ár - eladási ár, ha eladod cserekor)/év arányban szoktam nézni a költségeket, ebben pl. az iPhone a magas használt ár és a viszonylag hosszú használhatósági életciklus miatt egészen jól teljesít.
Korábban (az almák előtt) nekem Nexus S-em, páromnak valami másfeledik generációs Samsung Galaxy-ja volt, egyik sem volt meg egy évig, előbbi használhatatlanná lassult és döglődött az akkuja, a Galaxy egyszerűen meghalt egy gyári szoftverfrissítés után, gariban cseréltek, de egy hétre rá az is elpusztult, akkor megint csere, és azt úgy ahogy volt, eladtam valami nevetségesen alacsony összegért (akkor már nagyon nem volt trendi telefon, talán már az S3-nál tartott a számozás, és ugye Samsung nem szereti az újabb droid-verziókkal sem ellátni a régi készüléket). A legjobb droidos vétel talán a Galaxy Mini volt, az még a mai napig is megvan, és működőképes, igaz, 2.3-as verziónál nem lehetett tovább frissíteni, viszont évekig használtam még navigációnak (amire a Nexus S pl. nem volt képes, mert olyan fogyasztást és melegedést produkált a navigációtól, hogy vagy lekapcsolta a töltést, hogy ne melegedjen tovább, vagy egyszerűen lemerült, mert nem bírt elég gyorsan tölteni), illetve magyar sim-kártyás telefonnak. Aztán ahogy lett gyári navis autóm, lecseréltem egy 3GS-re, amit valami 30 EUR-ért vettem eBay-en, és 3k HUF-ért cseréltettem benne Mo-n a nehezen működő home-gombot. Na, az azóta is tökéletesen működik.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Blu-ray lejátszók
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- 3D nyomtatás
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Revolut
- További aktív témák...
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi